Och så var man hemma igen....

Idag kom man hem från grekland, har haft det skönt där nere, men väldigt jobbigt med värmen, var 39grader imorse vid halv elva när vi skulle åka. svettigt värre...

Resan ner var lite omständig, jag och syrran landade på Korfu vid halv elva på kvällen, fick stå och vänta på bagaget i ca 30 min, sen var det bara att ta taxi ner till hamnen, satt i hamnen i en timma för att vänta på båten över till Igoumenitsa, väl på båten väntade en 2 timmars resa innan vi var framme.. sen väntade man på kusinen som kom i världens minsta bil, och vi skulle in med våra stora väskor, blev lite trångt men det gick. kom fram till hotellet och Parga vid halv fem på morgonen, lagom trött och sliten...

Sen låg man på stranden några dagar. för på söndagen bar det av till Ioannina, där kusinen skulle gifta sig. Var en otrolig upplevelse att få vara med på ett grekiskt bröllop, stor skillnad mot svenskt (nästan bättre/roligare)
dansade och hade skoj till halv fem på morgonen, dansade massa grekisk dans och ledde några stycken själv, men syrran tar endå hem priset, hon dansade som en tok och grekerna hejade glatt på!

sen på  tisdagen bar det iväg till Pramada, där Sotirios (kusinernas far) hade vuxit upp, var en lång resa upp i bergen, som mest var vi på 2400meters höjd, snacka om utsikt!!! Sen efter en heldag i bergen bar det av tillbaka till Parga och några sista dagar i solen på stranden.

Ska lägga upp bilder sen, lägger bara upp några från kameran nu, fler kommer senare.

nä nu ska man sova, höres senare!


på båten Beachen  Bebsen ;)  utsikt  brudparet  grekisk dans   jag och Caroline  fia in action  gratis shots!

Fler bilder kommer innom kort!

Kommentarer
Postat av: steff

åh vad härligt det ser ut! vad avis jag blir!

2007-08-25 @ 00:24:05
URL: http://spinner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0