Bad news

Var nyss på community collaget här och skulle se om det gick att skriva in sig på någon kurs, men icke. Alla var fulla :( Det fanns några lediga på downtown campus, men de trodde att de kurserna skulle vara för enskla för mig, så... Nästa börjar någon gång i november. Så nu verkar det som om att jag bara kommer att sitta här. vilket inte gillas! Får helt enkelt kollapå lite andra kurser. Måste göra något! Börjar bli lite långtåkigt på dagarna.

Kanske borde palla mig ner till gymmet och skriva in mig där. Så kan man iaf träna på dagarna. För att vara ute och springa är inget jag tänker göra i denna värme. bara enstaka mornar...

det blidde andra bullar

Idag blev detinge bullbakande. hittade inte alla indgidienserna :( Men men ska få lite hit skickad av min kära mor <3 sedan så ska jag leta reda på lite andra saker. Så det blev att göra kladdkaka istället. Mendet var ju inte helt lätt det heller. För det första så hittade jag inte kakao!!! och sedan när jag väl hittade det så kostade det 13 DOLLAR! det är typ 100 svenska kronor! för ett paket kakao! Inte klokt. Hittade det iaf på en annan bukit för 1.89 dollar, lite skillnad. undra vad det var för speciellt med den första???

Ikväll har iaf min LCC varit här, därav bakandet :) Tror min värdmamma uppskattade det mest av alla. :D Så det lär ju bli flera gånger.

Imorgon ska jag ta mig i kragenoch försöka komma igång lite med pluggandet. Ska gå och skriva in mig på ett comunity collage imogon så får vi se hur det slutar :D

Nu ska det sovas!

Måndag

Nu sitter jag som ett litet slappa i min fotölj här på rummet. har precis varit ute och sprungit en liten runda på ca 25 min. Skönt men ack så jobbigt i denna värme. Men men sitter man och trycker i sig massa svenskt godis så får man ju tvinga sig själv att springa lite oxå. Ska bli skönt när godiset är slut :D

Idag hadejag tänkt att jag ska försöka baka lite bullar. Min LCC kommer hit ikväll och vi ska prata lite. Så då ska jag bjuda på någe gott och svenska kanelbullar är inte direkt någe de har här. Se om jaghittar alla indridienser bara.

Ne äta lite frukost och hoppa in i duschen och få fart på denna dag kankse?

Puss och hej!

Hemskt avslut på en mindre rolig kväll.

Igår var det middag ute med nästan hela familjen. Var helt ok. Förutom att det var typ ingen som pratade med en.... Men men maten var jättegod så jag siktade in mig på den istället. Måste dock tillägga att mina värdföräldar var trevliga.

Sen igår efter att jag och T hade sett en bra men jobbig film (blood dimonds) så hade jag an SKIT jobbig dröm. Drömmde att jag tappade tänderna. Det är inte första gången jag drömmer om det. detta var på lördagen innan jag skulle åka till the US. fick panik eftersommin försäkring gäller på allt UTOM tänder här i usa... Kunde bokstavligen plocka ut tänderna. PANIK!
Hatar att drömma om att jag tappar mina tänder. Usch fy och blä!

Lite roligare nu. Idag kommer A hem efter att ha spenderat sin helg hos sin pappa. Så när han kommer hem så ska vi gå bort till poolen och bada och ha skoj :D Det ser jag fram emot!

En vecka!

Nu har jag varit hos familjen i en hel vecka! Och jag tycker att det har gått riktigt bra! Trivs och allt. Igår åkte A tills sin pappa, så det var bara jag och mina värföräldrar kvar hemma.
Så på kvällen åkte vi till en jättefin och mysig italiensk resturang och åt supergod mat och ännu godare dessert :P Kvällen avslutade vi slappandes i soffan framför TV:n valde att se valentines day :D Den var riktigt bra. En typisk Jenny film som David skulle ha sagt.

Nu sitter jag i mitt rum och slappar lite. Funderar på vad jag ska göra idag. Kanske ta och leta upp shoppingmallet som låg en liten bit härifrån. De har ju både H&M och forever21 där. Känner att jag är i behov av kläder. Min garderob nästan ekar...


Jag har vart på en HET dejt!

Japp jag och min kompis Steffi har varit på en sjuhejdars dejt. Med en riktig läckerbit :P


Inte en sån dålig dejt direkt :D



Det dåliga var att det bara var en drömm :(

 



 


Ännu en dag

Idag känner jag mig lite uttråkad. tänkte gå ut med hundarna en stund så jag får röra på mig lite (har träningsvärk i benen sen igår...) Funderar även på att åka till Walmart idag och inhandla lite småsaker. det ska ju bara billigt där :P

Saknar alla mina underbara svenskar som är utspridda i detta stora land. känns lite långtåkigt att inte ha någon att umgås med på dagarna. Men det funkar än så länge, har ju min kära vän datan ;)

Upp och äta lite frukost och sätta igång med lite saker, så att jag inte missar hela dagen.

Just det. idag kasnke det blir lite bio, vore riktigt revligt :D

Busy day

Idag har jag bokstavligen bott i bilen! Innan jag gav mig ut på vägarna så skrev jag ut en liten karta från datan över området. Sedan satte jag mig och markerade alla platser som är bra att komma ihåg. Så man fick en liten överblick över vart allt ligger :D Så idag blev det inge vilseåkande :D

Vart och fixat mitt social security number, vart på banken och hämtat ut lite pengar. Hämtat kläder på dry cleanen, handlat mat. fixat med hundarna. tvättat och bäddat rent i A's säng.

Just det var ju ute och sprang en halv timma i morse oxå. Puh det var jobbigt i denna värme. Men runt kom jag!

Nu sitter jag och slappar lite innan jag ska iväg och hämta A. Ska leka lite vid skolan efteråt oxå innan vi ska hämta upp M. Sedan är det hem för läxläsning innan det är dags att hoppa in i bilen igen och köra till fotbollsträning.

Brum brum

Idag känns det som om att jag har bott i bilen. Först så skulle jag till banken och lämna in lite checkar åt familjen. Efter det tänkte jag att jag skulle köra till ett litet shoppingmall och inhandla lite nödvändigheter... Men jag körde vilse. Så det blev lite extra åkande för mig. Hittar ganska så bra här till saker och ting. Men det är när jag har hemmet som utgångspunkt. Kan inte ta mig från olika platser än riktigt.. Ska nog införskaffa mig en karta och kolla hur saker och till ligger i förhållande till varandra.

Sen har jag kört M på fotbollsträning idag oxå. Tog nästan 30-40min att köra dit. och så tillbaka. Så nu är jag trött. Ska soooova som en prinsessa inatt :D

Shopping

Igår var jag och shoppade lite i ett närliggande shopping mall. Hittade inte så mkt, men lite. Ska iväg till ett annat ställe idag. Måste fixa lite träningskläder.

Sitter här hemma nu och ruttnar. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Lust att gå ut och springa lite men det är för fuktigt och varmt ute plus att jag inte har några kläder som jag kan springa i. kanske bara ta en promenix med hundarna.


Lite shopping...


My first day :D

Idag har jag kört A till skolan. Det gick bara bra. Hittade dit och allt! Även varit till kemtvätten. Så nu hittar jag dit oxå. Börjar få ett litet begrepp om alla vägar här nu. Känns skönt.

Börjat kolla lite på olika kurser. Känns som om att det lutar mot Engelska nu första terminen. Sedan får jag se vad jag hittar på i vår.

Nu till roligare saker. Har hittat till 2 olika shopping mall. :D woho! Men insåg precis att jag inte får lön förrens imorgon (hoppas jag iaf....) Så shoppingen får nog väntas tills imorgon. Känner att jag måste köpa lite träningskläder så man kan börja träna lite på gymmet. Måste ju fördriva dagarna med något innan jag hittat massa kompisar att umgås med ;)

halvdag

Idag var det öppethus i skolan. Dvs alla elever kom till skolan och pratade lite med kompsiarna, kollade vilken klass de skulle gå i osv, föräldrarna fick lite information och diverse papper att ta med sig hem.
Det är lite eller rätt så stor skillnad på amerikanska och svenska skolor, bland annat måste de ta med sig sina egna kritor/pennor till skolan...? Jobbigt. Vi inser nog inte hur bra vi har det i Sverige igentligen. Vi har ju i stort sätt allt gratis! Det jag tycker verkar jobbigast är att man måste fixa mat till barnen varje dag. Tackar vet jag lagad skolmat. Den var super jämfört med vad barnen här får...

hur som helst. Igår var jag på mitt första Au pair möte med min LCC och de andra au pairerna här i området. Vi var iväg till en ranch och red lite. Inte så jätte roligt med tanke på att vi bara red runt runt och fick trava 2ggr på en långsida... Men alla tyckte att jag var värsta proffset. Inte så svårt med den konkuransen :P hehe nä men jag ska försöka hitta ett ställe här där jag kan rida lite. Har redan 3 alternativ.

Imorgon är min första riktiga dag. Ska köra och lämmna A i skolan och sedan hämta. Få se om han har några aktiviteter efteråt. Vi ska gå igenom mitt schema idag efter middagen. Så det blir lite spännande.

Ner och kolla om det behövs hjälp med middagen.

See ya!

5-filigt är inte att leka med...

Har precis varit ute och kört med min "lilla" bil. Kört runt lite i området, till skolanoch läkaren bland annat. Även kört oh träffat A pappa :D han var riktigt trevlig. fick köra på en 5 filig motorväg för att komma dit. Ska tydligen köra där varannanhelg, när han ska vara hos sin pappa. Men jag tyckte att det gick bara bra :D

Ska iväg på mitt första möte med min LCC (local childcare coordinator) och vi ska rida. Får se hur det kommer att bli. Nu ska jag slappa lite framför Tv:n :P

framme hos min familj :D

Kom fram till min familj igår! De mötte upp mig på flygplatsen med fina ballonger! Fick Bamse kramar av hela bunten! de är verkligen hur trevliga som helst! Känns som om att jag kommer att trivas här!

idag har vi tagit en liten biltur runt samhället så jag vet vart saker och ting finns. Men jag har fått en GPS i min bil så jag kommer att hitta ;) Tur det många vägar att komma ihåg....

Mitt rum är supermysigt! Eget badrum och en walk in closet :D najs!!!!

Även fått min iphone nu så nu ska det börjas att messa och ringas till folk! Hör av er om ni behöver nummret!


Jag på Top og the Rock med Central Park i bakgrunden


Det tar sig

Nu är det inte många dagar kvar här på skolan. imorgon är det sista lektionen och sedan bär det av till NEW YORK CITY och MANHATTAN!!!! woho! Lite guidad tur och sedan lite freetime! kommer dock inte bli någon shopping för min del. Väskan vägde alldeles för mkt på vägen hit :S har även fått reda på att man måste betala för sitt incheckade bagage när man flyger innom US. Suuuuger men men det är bara att betala och se glad ut.

Annars så är allt bra. har härliga vänner här och en jävla massa kottar, blir tooookig på dem, men men. kommer soms agt till familjen på fredag. börjar bli lite nervöst, men det ska nog gå bra. Skolan är mkt bättre än vad jag trodde, men man hade ju inga större förväntingar heller så....


Min Hubbe är hemma!!!!! love it!!!!


Nu är jag framme

Efter alldeles för många timmar sittandes både på flyg och buss så är jag framme på skolan. Känns lite sådär om jag ska vara ärlig. Hoppas att det känns bättre när jag kommer till familjen.

Saknar alla där hemma enormt mkt redan. känns lite konstigt. Men vi får ta en dag itaget.

Ska sgtrax hoppa i säng. Sååååå trött




Vill verkligen inte åka nu!

Hubbe är fortfarande borta och det tar verkligen emot att jag ska åka utan att veta vart han är eller hur han mår! Saknar min älskling så sjukt jävla mkt! Fatta att jag ska vara på andra sida jorden och veta om att min katt sitter ensam ute någonstans och känner sig helt lost! hatar det! KOM HEM NU HUBBE! älskade katt! <3


Min underbara misse! <3<3<3


Sista dagen

Imorgon åker jag till USA. Känns hel konstigt. Vill men samtidigt inte. Lite kluven kan man lugnt säga. Men det kommer nog gå strålande när jag väl är där :D

Igår hade vi en liten avskedsmiddag för mig kombinerat med födelsedagsmiddag för morfar <3 i Trosa. Riktigt god mat och dryck blev det. Kom fram till att jag har ätit ute varje dag denna vecka. Hmm inte så bra för ekonomin min kankse...

Minälskade HUbbe är fortfarande borta. Drömmer om att jag hottar honom varje natt. Vart ute nu en snabbis och skramlat med lite mat och ropat på honom, men utan resultat :( Hoppas att han lever och inte är allt för rädd. min sötis kisse. Mini sitter här på balkongen med mig och hjälper till att spana efter honom.

Hem strax oxh packa väska, sedan blir det mera kattletande innan jag drar upp till stan.
Om 24 timmar har jag chekat in på arlanda och förmodligen boardat oxå.

Mindre än en vecka kvar

Nu är det mindre än en vecka kvar tills dess att jag åker till min nya familj i USA. Började packa lite smått igår och insåg att jag måste ha flera kartonger :S Så ska strax ner och lensa alla matbutiker här i Gnesta på banankartonger, om de nu har några att ge mig.

Ska hämta upp Madde snart oxå. Vi ska ha en liten mysig fika tillsammans. Kommer att sakna alla mina underbara vänner här hemma. Men förhoppningsvis så kommer jag få massa nya på andra sidan :D

Just det angående min lilla fest jag hade. Fick massa fina adjö-presenter av mina vänner. Fick bland annat två böcker. Så nu har jag lite att läsa. Liten pengar och massa vin! (kommer att bli en liten alkis sista veckan nu...)Och av älsk fick jag ett supergulligt 1000-bitars pussel med ett motiv av oss på :D Så fiiiiiint. Kommer att vara sysselsatt därborta vill jag lova <3

Helt galen helg, men ack så UNDERBAR!

I lördags hade jag min hej då fest. Började med att alla som kom fick gå en liten tipspromenad, med frågor som bara handlade om MIG :D Hehe sjukt kul att göra frågorna.

Sedan var det massa mat som skulle ätas. Tack och lov så hade vi lite partytält så att folk även kunde sitta ute även fast det regande. Alla fick inte plats innomhus :S

Åt massa goda kräftor och rökta räkor. Kommer ju inte få gå på någon kräftskiva innan jag åker :(

Mot småtimmarna drog partyt igång ordentligt! Mycket skratt och glada miner. Hade det riktigt trevligt! Höll på ett tag inpå småtimmarna. Dagen efter var dock inte lika rolig. Och det var jag nog inte ensam om att tycka. Hittade bland annat älsk sovandes på toalettgolvet...

Kan inte beskriva denna kväll mer än att den var riktigt lyckat! Tack alla som kom och gjorde mig sällskap! Kommer sakna er alla när jag är borta i det stora landet i väst <3

My darling is home!!!!

Igår kväll var det någon tok som körde förbi huset här hemma och tutade som en galning. Tittar ut genom fönstret, och där kommer Michis!!! woho! Om jag blev glad! Sprang ut och hoppade som en tok:D

Sedan blev det lite kvällsfika och massa prat. Kom inte i säng förrens tolv. Så det har inte blivit många timmar sömn inatt känns det som. Men det var det helt klart värt! <3

Trevliga chefer...

Var inne på mitt gamla jobb idag och fick verkligen ett glatt bemötande NOT!!! De har tydligen glömt att man har slavat arslet av sig där under föööör många år. Och sedan blir man knapt bemött när man kommer in som kund. Jaja jag slipper ju skiten iaf! Men men de kanske inte går så bra för dom nu när jag inte jobbar där och de inser att jag var BÄST! Mohahahahaaaa in your face!

Nä trevlig middag med päronen och morfar nu sedan hem och få lite mer panik inför flytten. Packa kankse? Nä varför det? har ju 12 dagar på mig innan jag åker :P

RSS 2.0