Taffsnäs dag 1

Nu har alla barnen kommit och hästar och grupper är tilldelat. Snart (om 1 timma...) Är det middag! Woho! En av fördelarna är att man slipper fixa mat. Man får allt serverat! lovley!

Senare ikväll är det korvgrillning nere vid sjön. se om man vågar sig på att bada, eller om det blir någon annan gång. Badade trots allt igår, med hästarna så premiären är avklarad ;)

Ne planera lite lektioner och annat skoj!

Taffsnäs!

Snart bär det av till taffsnäs. Var där tidigare och dumpade av mina saker, men hade lite kvar hemma som skulle packas.  Ska bara betala mina räkningar sedan sticker jag!

Älaskar att vi saka få superväder hela veckan oxå! Så förhoppninsvis får man lite bränna samtidigt =)

Nä sätta sig i bastu till bbil och rulla bort kanske.

trött och slapp

Sitter och kollar in fotbollen nu. Mkt livat är det här i soffan ;) Bjudit på grillmiddag hos mig ikväll. Andrea, Maria, Martin och älsk har varit här och hållt mig sällskap här ikväll. Mkt trevligt!

Har mått lite sådär hela dagen idag. Börjar nog bli gammal, orkar inte med hela nätter längre. Eller så är det bara ovana....

Imorgon börjar jag jobba på taffsnäs iaf. Ska in till Gnesta och inföskaffa mig lite fler saker till min utklänad. Kan nog bli bra, eller jag hoppas på det.

Nä vara social nu med mina fotbolls hulliganer här hemma =)

Jag dööööööööööör

Är helt jävla slut! Var i Trosa igår och partajade och jag var heeeelt borta! Kom hem vid halv 5. seeeeg som satan nu, halvt illamående och hungrig! David har ingen mat hemma och jag är för lat för att förflytta mig ut... Men jag måste väl snart. illa.

Ikväll blir det grillning, tror jag skippar vinet till :S hehe

Glad midsommar!

Igår var det midsommar =) Firade med sill lunch ute hos mig. Mamma, pappa, morfar och David var här! Massa sil och silltårta, kex och ost och självklart nubbe! Hade det riktigt trevligt. Massa prat och mys!
Efteråt blev det fika och jordgubbstårta! Mmm mums!
Kunde har suttit här hela kvällen och bara haft det trevligt med familjen. Men vid sju åkte vi in till Gnesta och vidare till Emma. Riktigt trevligt där oxå. Blev en nykterkväll för mig så jag körde hem mig och David runt 12.

Nu har det blivit frukost, bestående av resterna av tårtan ;) Gott gotti gott gott! 

Snart i n till Gnesta och titta på när älsk städar sin lägenhet, jag ska slappa! Ikväll dlir det partaj på Matildas bar ;)


Tåååårtan =)


Jag har gjort en klassiker!

Jag har tappat min mobiltelefon i TOALETTEN! Inte roligt. Skulle städa här hemma idag innan jag stack iväg till jobb, eftersom jag viste att jag inte skulle hinna det efter jobbet. (har bakat 2 tårtor nu...)
Så undertiden rengörningsmedlet verkade i toaletten skulle jag luta mig över mot tvättmaskinen, och då hörs ett PLUMS, hmm tänker jag vad var det? Sedan FAAAAAAAAAAAAAAN ner med handen fort som fan och plocka upp den lilla saken :S Sen var jag ju klantig att prova den efter ett tag... Inte heller bra. Så nu ska jag vänta tills imogon och se om det finns någe liv i stackarn. Undertiden har jag älsklings. Tur att han köpte ny förra veckan =)

I natt jag drömde...

Drömde om min älskade Amadeus inatt. Och det kändes så verkligt! Red runt på honom och han var lika underbar som han alltid var! Saknar den hästen något enormt! Sen har man inte ridit så mkt efter det att han togs bort. Känns inte lika skoj. Sen så fick man ju lite mer smak för det där med tävlande :D Och det gick rätt så bra för oss på slutet <3
Men på måndag börjar jag jobba på Taffsnäs och då får man ju rida en del iaf. Kommer nog att få grym träningsvärk i mina ridmuskler, första gången på jäääätte länge ;) Men det går nog.

Inte många dagar kvar nu

Ne nu kan jag räkna dagarna kvar på Stopp på en hand! Woho! Känns lovley!

HAr varit på Ikea idag oxå. och det är ta mig fan första gången som jag kommer därifrån utan att köpa NÅGOT! aldrig hänt förut! Helt otroligt! Men jag ska upp dit påsöndag igan, och då kommer jag nog inte komma undan så lätt... Mindre skoj

9år med Älsklingen!

Idag har jag och min underbara pojkvän varit tillsammans i 9år! Nästan ett decennier... Hihi. Hadde tänkt att vi skulle fira det med en resa till Paris i helgen. Men biljetterna blev så dyra så det blev inge av det, om de nu inte släpper några billiga sista minuten ;) Så vi får hitta på någe annat trevligt.

Puss min äksling! Hoppas det blir flera underabra år framöver! <3

Det där med rea är bara ren bullshit!

 

Hittar i 99% av fallen ALDRIG något på rea! Spelar ingen roll hur många butikerman går igenom och hur mkt kläder de har. Om man handlar något så kommer man alltid ut med något som INTE var på rean. Jag är inge bra på det där... Var precis så idag. kom hem med ett par jeans, ett linne och en topp och inget var det rea på. Men men.

Har rensat ur mina garderober idag, och det blev en hel del. en överfull papperspåse med kläder som jag ska försöka kränga på tradera, och så lite andra saker som jag inte orkar lägga upp, som jag ska åka med till davids systerdotter och se om det är något som hon vill ha. Sen får den kassen som vanligt åka lagret runt inom släkten ;) 

Nä lägga upp alla kläder nu, lär ju ta en timma eller så, men vad gör man inte för lite pengar...



Lite shopping i London


Sista helgen

Nu har jag jobbat min sista helg på Hemköp. Inge mer helg jobb för min del! Känns så skönt. Härdanefter är jag ledig ALLA helger! Underbart! Kan festa som en tok hela sommaren ;)

Vart ute vid Dalsjö nu och firat Kjell som fyllde 75bast :D Massa god smörgåstårta blev det! Ska vidare till Maria snart och äta lite tacos och snacka massa strunt ;) Först lite mys med älsk, som jag inte träffat på några dagar <3

I'm a sucker for love <3

Fick då inte se det fina bröllopet som ägde rum iddag. Var tvungen att jobba :( Men jag kollade självklart på internet efter uppdateringar! Och wow vilken vacker klänning Victoria hade, hela hon var helt bedårade! Och när man fick se bilden på när kungen lede in henne i kyrkan, och hur man såg hur stolt han var, ja då kunde jag inte hålla mig. Då började jag att grina. De var så vackert! Önskar verkligen henne och Daniel all lycka i framtiden!

Hade verkligen velat att åkta upp till stan och tittat på bröllopet. Men jag får hoppas att jag kan göra det nästa gång någon uav de andra gifter sig. Måste få se ett riktigt prinsess/prins bröllop =)


Fredagsmys

Så var man hemma efter ännu en kväll på dagiset. Så nu blir det lite ensamt fredagsmys för mig :D

Köpt lite rökta räkor, aioli, stenugnsbakad bröd med oliver och lite vin. Så nu ska jag mysa för mig själv i soffan framför tv och bara njuuuta. Imorgon är det jobb igen. MEN det är sista helgen NÅGONSIN som jag jobbar på stopp. Känns underbart! Me like! Nä vinet väntar, vill ju inte att det ska bli varmt ;)

Spotify!

Woooho! Jag är nog den sista levande männsikan som inte hade spotify tills för 5 minuter sedan! Äntligen har jag det!!!! Lite lagom sent ;) Tack älskling!

Ja det var väl de roliga nyheterna för dagen. Snart ör det dags att bege sig till jobb. Orkar och vill verkligen inte! Så less på stället så det finns inte! Ska bli sååå skönt när min månad är slut! Tur att jag har lite semester :D

Semester ja, blev sjukt sugen på att åka till London och shoppa lite. Hittade en dagsbiljett för 500kr. Helt ok. någon som vill me ;)

Upp och fixa sig iordning nu kanske? Måste ju se lite respektabel ut på jobbet, så att "chefen" inte säger att man ser för jävlg ut igen...

barnsligt värre

Att vunxa människor ska bete sig som värsta griniga dagsibarnen. Men men det finns inte så mkt mer än att tycka synd om de stackarna siom inte kan förstå sina egna misstag, utan istället grina illa mot fel person. Aja why care? slipper skiten snart :D

Lediga onsdag

Idag har jag haft en ledig och underbar dag! Legat och slappat i solen med två galna hundar =D helt underbart! dock fick jag ett litet mess från jobbet. Känns som om att de sätter alla käppar i hjulet för en som de bara kan. Kan dom bara inte låta mig vara och få gå? Måste de bråka den sista tiden??? Jag som har ställt upp så mkt för dem under dessa år, kan ínte dom ställa upp för mig? men tydligen vill som ha kvar sin missnöjda och olyckliga personal så länge det bara går. SKIIIIT!!!!

Ne nu blir det lite rabarberpaj med älsk, mums!

JAG ÄR FRIII!

Idag har jag sagt upp mig från jobbet! Tjoho! Så jävla härligt! Kan inte beskriva känsla, men det är sjuuuukt befriande att veta att jag har MAX 2 veckor kvar! UNDERBART!

Så snart blir jag målare! Mindre betalt men förhoppningsvis mkt bättre och roligare!

Men man undrar ibland hur chefer tänker. Det enda som jag fick när jag sa upp mig var ok. INGET MER!!! men men det är ju lätt att få personal till en matbutik så, men wow vad uppskattad man kände sig...

Weekend i London

Igår kom jag hem från en underbar weekend i London. jag och älsk tog med våra mammor på en underbar liten trip. Hade det riktigt trevligt. Massa god mat, shopping och riktiga turist-saker ;)

Vill verkligen åka tillbaka! London har blivit en av mina favorit städer! Och det är inte så dyrt som alla säger att det är heller. Shoppingen var ju snorbillig! Sick massa fina kläder, me looove!

Har även världens bästa mamma som följde med på resan! Love u!

Nu till jobb. Idag kanske det blir lite ändringar...?

Mot London!

Strax drar jag och älsk med våra mammor till London :D Ska bli så skoj med lite semester. Är verkligen i behov av det...

Nä packa lite och se att man får med sig allt.

Det kanska löser sig ändå :D

Dagen har varit skit! Så jävla irriterad och ledsen, but who cares??? Inte många. Men nu verkar det som om att det löser sig, vilket gillas! Lite sämre på vissa saker, men det känns som att det kvittar just nu!

Sitter nu hemma hos älsk och myser med mina små katter. Saknar dom hemma hos mig. Kanske ska flytta över dem :D Men det får bli efter helgen isånna fall.

Ne rota lite i älsk kylskåp och kolla om han har någe ätbart.

Irriterande

Mitt internet har strulat som en IDIOT de senaste dagarna. Man blir ju inte liiiite irriterad. Men nu verkar det fungera någolunda iaf. Kommer in på sidorna iaf.

Har varit ute och ridit på Taffsnäs ikväll med Moa. vi tog en liten svängom på Rajmik och Casper. det var riktigt trevligt. Men jag saknar Amadeus som en tok. Känns så tomt när man kommer dit och han inte står i hagen och ser sådär super söt ut. love him! Underbarare häst får man leta efter <3

Näå slappa lite...


äntligen helg!!!!

Slut jobbat för denna vecka! Helt underbart! Och nästa fredag vid denna tid sitter jag på planet till LONDON! Tjoho! läääängtar!
Men hur som helst. har en fullproppad helg framför mig! Gnestadagen är här! Ända gången på året som det händer någe i Gnesta ;) Så vi börjar firandet redan idag! Lite middag och drinkar hos finaste Maria <3

älsk ska bara komma ur duschen och så drar vi!

Ohh just det fick ett spännande samtal idag. Får se hur det utvecklas.... :P

Livet i en bunker...

Sitter hemma hos älsk nu på min sena lunch rast. Har äran att få jobba till halv 10ikväll, det SUGER!!!! Så jag tog tillfället att fly under min timmas rast!

Hhur som helst. Börjar bli härligt varmt ute nu. Märks att det börjar bli sommar. Låg och slappade på gräsmattan idag innan jag började jobba, sååå skönt. Och snart är det helg! och jag är ledig!!!

Snart är det semester oxå! Ännu mer lovley! :D

Vårruset 2010

Idag är den stora dagen. dagen då jag ska plåga mig sjölv runt en liten härlig bana på hela 5km! inte så långt, men jag är verkligen inte en löparmänniska! Får för mig konstiga saker som att det skulle vara skönt att springa lite och trängas med flera tusen människor. Men väl på plats så frågar jag mig själv alltid VARFÖR!?!?! Har gjort detta misstag flera gånger :S

Men hur som helst. så ska det bli skönt att ha det gjort. Man mår alltid så bra efteråt och man känner sig så nöjd med sig själv! Sen får man ju en super god picknick efteråt :D Jag och Maria har snott lite picknickfiltar från jobbet idag oxå. Så nu slipper vi frysa om rumporna!

Ne iväg och börja hämta upp alla kanske.

RSS 2.0