Bodies Revealed

Idag åkte jag över till Greensboro för att umgås med Alexander och hans pappa. Vi åkte till bland annat till science center och tittade in utställningen Bodies Revealed. Det är en utställning med riktiga människokroppar, där man får se hur muskler, skelett, oragan, vener mm ser ut. Helt otroligt var det men samtidigt lite äckligt. Man kunde även gå in i ett rum och se hur riktiga foster ser ut i olika skeden, samt vissa av dess organ.
Sedan hade de även alla organ som man kunde titta lite närmare på, de hade även hälsosamma vs ohälsosamma organ såsom en rökares lunga, cancer lunga, hjärta mm. riktigt intresant.

Efteråt så tittade vi lite på djuren som de även hade där. Bland annat så sprang det runt en kalkon fritt, den tyckter om folk som hade barnvagn och mer eller mindre följde de personerna hela tiden. Såg även en tvåhuvad sköldpadda och två riktigt fina tigrar.

Hade en riktigt trevlig dag idag. Och imorgon så ska jag umgås med Ulrika. Och snart är det helg, undrar om det är någe specielt som händer då...

  
Lite organ...


Muskler och skelett


Kroppens alla blodådror


Itursågad människa


Litet foster


Blod-vener i lungorna

OBSERVERA ATT DET ÄR RIKTIGA MÄNNISKOR....


Kommentarer
Postat av: Fia

Vaddå? händer de nåt speciellt i helgen?? bestämmer man sig för å fly landet kan man inte kräva presenter.... =) PUSS

2010-11-11 @ 07:40:37
Postat av: Jenny

Har jag krävt att få några presenter? Nä....

2010-11-11 @ 12:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0