Avundssjuka på HÖG nivå!

Väckarklockan ringde 05.20 imorse. Slog på Tv;n i lagom tid till att se prins William och prins Harry knata in i kyrkan. Tyckte det verkade som harry var med nervös än brorsan...

Satt och tittade på alla människor som både var i kyrkan och alla människor som stod utanför.

Och sedan kom hon! Och jäklar vad vacker hon var! Vet att många klaga över klänningen men jag tyckte den var alldeles perfekt på henne! Hon var så vacker och såg så lycklig ut (inte undra på...)
Satt bara och log under hela vigselcermonin, samt undrade vad som försegick i deras huvun... Många tankar/känslor.

Men nu vill jag oxå ha min prins! Mitt kungarike! Mitt stora bröllop! Min underbara klänning! Vill vill vill!

Var dock riktigt besviken på kyssen. Trodde först att jag skulle missa den, så jag var tvungen att dra till gymmet och träna med min PT. Men vi gjorde lite övningar på löpbandet, precis framför en utav TV;apparaterna :D Så jag fick se den. Men jag kallar det inte för kyss, mer puss... Boooooooring!

Hur som helst. Resten av dagen har jag varit rätt så aktiv. Först som sagt gym, sedan promenad med hundarna. Sedan var jag och handlade lite blommor som jag sedan plantera. Tvätta en maskin med tvätt. Bakat äppelkaka, tvättat fönstrerna, dammsugit nedervåningen och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ska strax iväg till Ulrika. Ska bara hämta upp Alexander först och även Ulrikas ena värdbarn, se om jag hittar till hans skola :P

Sedan ikväll så ska vi hämta upp en utav Daniels kompisar på flygplatsen, favorit i repris! Ulrika fixa skylten idag med sina värdbarn :P

Ne dags att göra mig iordning och dra!

Hurtbulle

Idag har jag varit duktig och försökt att ta igen de två dagar jag inte tränat denna vecka. Imorse tog jag ena hunden Max på en liten 4km löparrunda innan skolan. Efter skolan blev det det obligatoriska gymmpasset. Och nu på kvällen tog jag båda hundarna på en promenad. Skönt!

Annars så har jag varit i skolan. Sista dagen med presentationer. Fick reda på att jag fick ett A på min presentation! Stolt! Sedan gjorde jag lite ärenden efter gymmet, åkte och köpte hundmat, åkte och köpte lampor och sedan åkte jag till mataffären. Sedan plocka jag självklart upp Alexander :D

Ikväll är det äntligen ett nytt avsnitt av Grey's, men jag kommer att vara så seg på att titta på det när jag har vetskapen om att jag ska upp kl05.00 imorgon bitti. Egetförvållat vissorligen, men jag vill se bröllopet! Får sova ut i helgen istället :D

Ne detta får räcka för idag.

Tornadovarning

Japp då var det dags för ennu en tornadovarning här. Trodde att säsongen för dem var på hösten, men de har tydligen tagit fel på årstid och kommer lite titt som tätt nu istället. Men än så länge verkar det lugnt. Så lilla söta mamma, du kan ta det lugnt och börja andas nu :D
Om en tornado kommer så ska man tydligen sätta sig i ett rum utan fönster, typ en garderob. Vilken tur då att jag har en stor garderob full med kläder som kan skydda mig :P

Annars har dagen varit bra. Hade min presentation idag. Hon tyckte att jag pratade lite för fort, undrar hur det kan komma sig, för jag brukar väl inte prata fort? ;) Till och med på tyskan får man höra det. Men det känndes bra iaf. Ska bli kul att se vad för betyg man får, eller ja, det är ju bara kul om man får ett A.

Provade även på att ta mig till gymmet. Ack vad klen man kände sig, men jag körde på så gott jag kunde. Hoppas att det känns bättre imorgon. Fick för övrigt en komentar av städerska idag "Jenny you look more skinny everytime I see you!" Kan inte mer än älska den komentaren :D

Alexander och jag tog en fika idag på Starbucks. Höll på att svettas ihjäl. Har varit riktigt fuktigt i luften idag. Så det fick bli en is-latte :D

Precis kommit in från en liten cyckeltur med familjen. Cycklade runt området här. Alltid lika trevlig kvällsaktivitet.

Nä nu ska jag ta och slappa runt lite här i cybervärlden och se om jag hittar ngt roligt!


Tisdag

Hallå hallå i stugan!

Idag har det varit en rätt så dag om man jämför med de två innan.. Magen har inte strulat allt för mkt idag. Fått behålla all min mat! Inte för att det har varit så mkt. Men jag har fortfarande lite krämpor. De kommer och går precis som de behagar.

Idag var det första dagen i skolan för våra presentationer, och ärligt talat så blev jag lite besviken på deras presentationer. Om alla presenterar på samma sätt så kommer jag att överglänsa alla! Vilket i säg inte vore så tokigt. Men man vill ju gärna höra på lite roliga saker, så man håller sig vaken.

Skippade gymmet idag. Tänkte ge magen lite tid på sig att återhämta sig. Vill dock till gymmet, så jag hoppas att magen kommer iordning snart!
Passade på att göra klart de sista delarna på projektet, eftersom det inte blev mkt gjort igår. Men nu är det mesta klart iaf. Blir nog en finslipning imorgon :D

Ne nu ska jag sova och få min skönhetssömn så man ser pigg och fräch ut imorgon när man ska presentera!


Första plakatet


Andra plakatet


Min egna variation av boken Hans och Greta


Mitt fina lilla pepparkakshus :D


JAG ÄR KÄR! <3

Typ, haha eller inte... Satt och tittade på filmen om hur prins William och Kate möttes (älskar att USA gör filmer om ALLT!) Med Juliana och Kathleen igår. Och jäklar vad fint det var. Men jag kanske blev mer kär i skådespelaren än prinsen själv :P Sedan blev det inte bättre att vi tittade på PS. I love you efteråt med Gerard Butler. Suck och stön är det jag säger!

Gårdagen var en riktigt härlig dag. Låg och slappade ute i solen och njöt. Sedan dök Ulrika och Daniel upp helt oväntat med glass :D Uppskattades! Trevligt med lite sällskap. Sedan var de tvugna att åka för att Ulrika skulle hem och jobba. Var ensam ett tag tills Juliana dök upp. Vi forsatte att slappa och sitta ute i det fina vädret. Även Kathleen dök upp på kvällen. Vi satt som sagt och tittade på Tv och pratade och hade trevlig och åt godsaker.

Kvällen/natten var desto värre. Vaknade upp vid 1-tiden av att jag hade världens magvärk. Så det var där mina löprundor till toaletten började. Besökte min käre vän ett antal ggr.
Hade tänkt att träna imorse, men med tanke på hur min natt var så tyckte jag inte att det verkade som en bra idé.
Mötte upp Alexander och hans pappa för lite lunch runt 12. Tog en soppa, tänkte att det skulle vara snällt mot magen. Gick hur bra som helst att äta den, och gott var det.
Men min mage höll inte riktigt med om det när vi kom hem. Så in på toa igen...

Nu har jag bara legat i sängen resten av dagen och tittat på film och slappat. Har fått i mig lite saltakex, och de har jag faktiskt fått behålla, TJOHO!

Hoppas att jag mår mkt bättre imrgon igen! Hatar att känna sig klen och dålig!
 


Glad påsk!

Idag är det tydligen påskafton, och hur har jag spenderat den då? Jo ensam hemma och med massa skolarbete, skoj! Men det har faktiskt inte varit så farligt. Skulle ju ha varit fint väder idag, men det tog tid innan solen kom fram bakom molnen, så det var inte så farligt att sitta inne då och plugga.

Har skrivit klart all text nu, nu ska det bara renskrivas på nytt papper. Sedan har jag ritat lite bilder på Askungen, Törnrosa, Rödluvan och Rapunzel. Min bild lärare skulle ha blivit stolt över mig om hon såg mina bilder! Skrev även ner min egna lilla variation av Hans och Greta helt på tyska, och där blev jag själv imponerad av mitt arbete, bara hoppas att min lärare oxå blir det :P Säkert en del gramatiska fel, men men.

Sedan har jag slängt ihop en pepparkaksdeg, varför nu kan man ju fråga sig, men jag ska ha det till mitt prodjekt. Ska göra ett pepparkakshus och använda som rekvesita när jag berättar om Hans och Greta :D

Han även lagat mig en liten påskmiddag. Blev Janssons, sill, lax (dock rökt, eftersom de inte har gravad här och jag var lite seg med att kolla upp hur lång tid det tar att grava själv...), kötbullar och målat ägg :D Riktigt gott! Blev en kall öl till oxå :P

Nu sitter jag här iaf och väntar på att Juliana ska komma över och göra mig sällskap resten av kvällen. Funderar på vad jag ska göra undertiden. Men jag tror att jag bara ska slappa framför TV;n och titta klart på Jumanji, var ett tag sen man såg den filmen.

Imorgon hoppas jag att väderprognosen stämmer och att den STORA solen tittar fram tidigt, så jag kan ligga och sova ute i solen på dagen, och sedan göra klart arbetet på kvällen.
På tal om att vara ute, var bara ute idag i ca 1 minut, fram och tillbaka till brevlådan :P

ne nu ska jag göra det jag är bäst på, slappa!
Hoppas ni alla har haft en trevlig påsk med massa god mat, påskägg och trevligt sällskap!

Stor påsk-kram på er alla! <3

6 timmar senare

Nu är jag någolunda klar med mitt skolarbete. Bara suttit och jobbat på det i 6 timmar :( Så roligt har jag  haft det på långfredan, Glad Påsk på er!
Men men har fått det översatt på tyska nu iaf, nu är det bara rekvesita och lite snabb översättning av Hans och Greta som återstår, men det tar jag senare! Tycker att jag förtjänar en paus och ett stort glas med vin!

Tur att jag gick till gymmet i morse och sedan promenerade med hundarna. Annars hade det nog aldrig blivit av. Plus att det började att spöregna. Men imorgon så ska solen komma tillbaka och värmen likså! Härliga 30 grader :P

Ne ska nog hoppa in i duschen nu så man vaknar till.


Se så roligt jag har haft det!


Denna bild fick jag av Teresa,
hon och Rob befinner sig i Florida, hade gärna bytt med dem :(


Home alone

Så var man ensam hemma! Familjen åkte härifrån runt halv fyra i eftermiddags och kommer inte hem förrens på måndag! Rätt så skönt att få ha hela huset för sig själv!

Efter att de åkte, tog jag hundarna på en andra promenad för dagen i det sköna vädret. Sedan ha jag försökt att lägga klart mitt 1000-bitars pussel och jag kan slå vad om att det saknas bitar! Blir toookig! Gav upp för ett tag och la mig i badet med en People-tidning. Mkt trevligare! Nere i köket väntar mitt vin, mina jordgubbar och lite brie-ost. Kan inte starta ledigheten på ett bättre sätt! Är även Grey's på TV ikväll!

Har tänkt att bara ta det lugnt denna helg och bara njuta och slappa. Dock måste jag skriva klart min tyska presentation, som jag för övrigt inte ens har börjat med :( Varför ska jag alltid skuta upp allt till sista minuten? Måste bli bättre på det! Imorgon ska det ju bli lite sämre väder så så kanske man kan ta arslet ur vagnen och börja skriva arbetet, vet ju vad jag ska skriva och så, men allt ska ju vara på tyska, vilket gör saker och ting jobbigare :( SUCK!

Ne vin var det ja!

Chickenlegs

Ni vet när man ser killar på gymmet som är riktigt vältränade och allt, men de har liksom glömt att träna benen... Ser så sjukt roligt ut! När manser det på ANDRA! Idag är det så fruktansvärt varmt ute så shortsen åkte på när jag drog till gymmet. När jag står och tränar (spänner mig..) framför spegeln så ser jag att min överkropp är MKT större i förhållande till mina ben, dock är detta helt ofrivilligt! Tränar som en tok för att få någolunda balans över hur min kropp ser ut. Är nöjd med mina ben och så, men magen tar liksom över... Inte bra... Men det får en bara att kämpa på mer! Blir nog kanske långbyxor imorgon?

Annar är det bra. Förutom att jag fick tillbaka mitt resultat på min senaste tyska läxa, och sammanfattar det med ett ord KATASTROF! Trodde inte alls att jag var så dålig. Tyckte jag gjorde den ritkgit bra, men tydligen tyckte min lärare annat.. 89 av 100 :( Illa! Första gången jag inte får ett A. BUHU! Ska sörja ikväll!

Ne nu blir det att prata klart med min underbara superduper bästa mamma på Skype, sen hoppa in i duschen för att sedan plocka upp min lilla busunge i skolan! Vi satt för övrigt i bilen idag på väg till skolan och diskuterade vem som älskade vem mest! <3 Bara älskar min lilla skitunge :P

Gårdagen

Igår bestämde sig Alexander för att vara sjuk :( Men Teresa sa att hon kunde vara hemma med honom så jag kunde gå till skolan. Men innan dess så passade jag på att sticka iväg till gymmet och ta ett pass. Riktigt skönt att träna på morgonen. Det ska jag börja med så fort skolan är slut (om tre veckor!!!!)

Efter skolan så stack jag hem och bytte av Teresa. Alexander och jag tog en promenad med hundarna och fick lite frisk luft. Så skönt ute nu. Precis som sommar! Alla träden är gröna och vissa buskar blommar i sådanna otroliga härliga färger! Sedan spelade vi lite fotboll. Läste lite och målade ägg. Alla här åker bort över påsken så jag försökte ha lite påskigt med Alexander igår istället :D

Sedan gjorde vi inte så mkt. Alexander fick i uppdrag att städa sitt rum, men av någon konstig andlening så ser det alltid stökigare ut när han säger att han är klar? Som till exempel igår när jag bad honom att rensa på sitt lilla bord. Ja bordet var jätte fint och allt, men av någon anledning så var det desto stökigare på golvet...?

Idag mår han bättre och är i skolan. Så det blir en vanlig tisdag idag. Med skola, gym, läxläsning med Alexander och sedan piano. Får se vad det blir till middag, om det blir jag som lagar eller om vi äter ute.

Ne nu ska jag byta om och göra mig reddo för att dra till skolan!


Våra fina påskägg :D


Efter regn kommer solsken

Igår var det ett riktigt tråkigt väder här. Det regnade och blixtrade för fullt. Var även lite tornadovarningar. Märkte dock inte av någon som tur var. Men det var tydligen precis. Pratade med Teresa idag och hon sa att de hade haft en i Raleigh, vilket är typ 15 min från oss... 5 personer hade dött utav stormen och det var bara här i NC, tror det var över 60 totalt i landet av denna storm. Oups... Ibland har man tur.
Men idag har det iaf varit strålande väder! Klarblå himmel och varmt och skönt. Som en svensk sommardag! Love it! Slappade lite på morgonen och pluggade lite efter det att Ulrika åkte hem. Bestämde mig sedan för att gå en liten promenad för att rensa huvudet lite. Blev en på 3 timmar...

Annars har helgen varit bra. Var hos Ulrika i fredags och åt middag med hennes familj och sedan spelade vi lite kort in på små timmarna, alltis trevligt!
På lördagen skulle Ulrika jobba och jag vaknade strax innan 8 så jag gick ner och gjorde henne sällskap. Sedan gjorde vi stor frukost till familjen. Pannkakor, scones, ägg och bacon, mums!
Efter att hon jobbt klart så åkte vi in mot Chapel Hill. Först till mig och lämmna av ena bilen, sen åkte vi och shoppa lite. Inte så mkt, men lite saker blev det. Sagt till mig själv nu att jag inte ska shoppa på en månad. Måste spara pengarna till mina resor.

På kvällen eller eftermiddagen blev det nästa, gjorde vi pizza till middag och kollade på film. Sedan förflyttade vi oss upp till mitt rum och tittade på ännu en film och vi tog med oss lite smältchoklad, frukt och glass. Perfekt kväll måste jag säga!

Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen stupa i säng. Är lite trött.

Blogg? Dagbok? Dagbok? Blogg?

Ibland funderar jag på om man inte ska ta och börja skriva i en riktig dagbok, en BOK! Inte bara lite kludder här på internet. Det finns lite saker som man vill få ut sig, men som man gärna inte skriver om här på bloggen. Bland annat för att det är lite för privat, man kommer göra en hel drös med människor upprörda och vissa saker som man helt enkelt borde hålla för sig själv. Saker som man inte kan/vill berätta för ngn!

Men men får försöka att behärska mina tankar så att de inte kommer ut i skrift här... Kanske ska ta och köpa mig en bok iaf, kan ju kanske vara roligt när jag är klar här i USA, att kunna gå tillbaka och se vad det var för konstiga tankar och funderingar och framför allt frustrationer man hade!

Men nu skippar vi det. Igår kväll så åkte jag och mötte upp Theresa för våran, nu lite mer vardagliga kaffedate :D Alltid lika trevligt. Gott kaffe och härliga pratstunder. Skönt att få komma ut lite på vardagarna och träffa folk, annars brukar det bli mest på helgerna, eftersom jag jobbar fram till halv sju på kvällarna, och som nu den senaste veckan, längre...

Och en annan sak, kunde inte bry mig mindre! Mer säger jag inte :P


Upp och ner, ner och upp

Hallå där! Kom på att jag inte skrivit här på några dagar, igen :P

I lördags var jag iaf på hockey med Ulrika och Daniel. Var riktigt trevligt, dock förlorade vi, men men man kan ju inte vinna alla gånger. Sedan blev det lite sushi till middag. Var inte direkt hungrig, men när maten kom in, ojoj :P

Sedan vidare hem till Daniel, där blev det lite shottande, glass ätande och flum! Mkt trevligt!

På söndagen hade jag och Ulrika au pair möte, och vi hade lovat att baka till det. Så det vara bara hem och först hoppa i duschen och sedan sätta igång med bakandet, men det blev riktigt bra och vi kom bara 10 minuter försent :P
Var ett riktigt bra möte. Hade Easter Egg Hunting. Så de flestas värdbarn och föräldrar var där! Mkt trevlig och super fint väder fick vi oxå!

Efteråt stack vi och shoppade lite. Sa att jag inte skulle handla ngt, men det blev 3 bh:ar och en topp. Var i och för sig i stort behov av nya bh:ar!

På kvällen hände det inte mkt. Min tanke var ju att jag skulle ha pluggat denna helg inför mitt andra tyska prov, men av någon konstig anledning så sköt jag upp det hela tiden. Inte bra där... Men men fick ju A på provet ändå :P Ibland har man det för bra :D

Annars har det inte hänt mkt. Slappar rätt så mkt nu och försöker planera lite resor framöver, går bra, men inte penga mässigt. Varför ska allt vara så dyrt???


Min och Ulrikas fina easter-bunny!


Alla underabra Au Pairer och vår LCC i rosa :D


Lördag

Puh, att man kan bli så trött utav ingenting. Igår så slappade jag bara här hemma. Satt och lekte lite vid datan för att sedan förflytta mig mot sängen och kolla på  film. Riktigt skönt var det!

Nu idag har jag varit iväg med Teresa på lite loppis. Ingen direkt hit, vi var väl där i ca 10-15min innan vi fick nog och drog till shoppingmallet istället :D Mkt credit till mig dock, handlade ingenting! Men måste dock erkänna att det kliade i fingrarna x antal gånger. Hittade bland annat två jättefina par skor, båda låg dessvärre runt 200dollar st.. Men om jag inte handlar så mkt annat så kan jag ju köpa dem, eller??? De är ju så fina! Har betämt att jag ska ha STOR loppis när jag kommer hem. Ska sälja så mkt av mina kläder och skor, så då gör det ju inge att jag köper lite nytt här.

Var iväg och åt lunch med Teresa och Rob på thai restaurang. Beställde in någon annanas-räk-ris-akrigt, super gott var det iaf!

Ikväll blir det Hockey! Ska bli riktigt roligt! En utav sporterna man förstår reglerna i!

Nä nu ska jag slappa lite igen innan det är dags att bege sig.


Min goda lunch


Ett par av mina darlings! "bara" $200....


Snurri snurr

Det går runt runt runt i mitt huvud. Önskar att jag var som Professor Dumbeldor i Harry Potter, där han drar ut sina tankar/funderingar/minnen och lägger undan dem ett tag. Vore inte helt fel att kunna göra.

Annars så har dagen rullat på, var på gymmet imorse, igen, tränade med min PT, fick reda på att hon ska sluta :( Hon ska flytta till västkusten, inte roligt! Tog hundarna efteråt på en promenad.

Åkte och hämtade upp maten som vi beställt på Country cluben och åkte sedan och hämtade upp Teresa, sen iväg till Alexanders skola. De skulle få "hot lunch" idag. Så det var 4 olika mammor som hade med sig mat, vi hade med oss old fashion green beans och apple cobbler med cream. De andra hade kycklingklubbor, cornmuffins, potatismos och glass.
De har haft Colonial tema i skolan, istort sätt som pilgrimer, så alla barnen var utklädda :D Så söta så! Och maten var riktigt god!

Åkte hem och slappade i solen efteråt, Skypade med mamsen oxå! Saknar min lilla mamma <3

Sedan mötte jag upp Alexander och Nelson på Starbucks, mamma fick följa med i telefonen och se vägen dit :P mkt trevligt hade jag som vanligt. Sedan iväg och göra lite inhandlingar av diverse saker. Hem och städa lite snabbt och plocka undan. Och nu sitter jag här och slappar!

Ikväll blir det en slapp dag tror jag. Har ingen lust att göra någe direkt, bara en skön och slapp hemma kväll. Förhoppningsvis med ett glas vin och en bra film :P

Alexander fick ett liten kakleverans igår av sin pappa, skulle igentligen ha kommit förra veckan när han var klar med alla prov, men den som väntar på någe gott...


Dagens i-lands problem...

Min lår bränns sönder när jag sätter mig i bilen... Nackdelen med skinnsäten :(

Annar så. Jo dagen har varit riktigt bra. Körde gärnet på gymmet idag. Tur att man är envis. Annars hade man aldrig orkat. Såg säkert ut som om jag höll på att dö mestadels utav passet. Men men, vill man vara fin får man lida pin, eller?

Sedan la jag mig på baksidan här hemma och solade lite igen. Så skönt i värmen. Somnar alltid, och vaknar upp med känslan att man smälter ;) Tyvärr kommer det nog vara lite sämre väder imorgon, så det blir nog inte så mkt solande då :( Suck.. Hoppas att det blir bra på lördag istället!

Max har för övrigt varit duktig idag och hållt sig på tomten. Har hållt ett extra öga på honom. Samt att de fick vara inne under tiden jag var i skolan och på gymmet.

Efter att jag hämtade Alexander, var 20 min försenad, dessa service killar, suck... Så slappade vi ute på verandan. Båda satt och läste. Mkt trevligt. Slapp även att laga mat idag. Vi åt ute istället. Sååå gott! Angel hair pasta with shrimps! Yummy! Älskar räkorna i detta land, så stora och goda! Samt ett gott vin till :P

Ne nu ska jag ta och sminka av mig och sedan inta sängläge! Imorgon är det fredag!!!

Hund-äventyr

Idag har ena hunden Max varit ute på äventyr. Märkte hans första äventyr när jag kom hem efter att ha lämnat av Alexander på skolan. Då möttes jag av en lös hund ute på gatan... Så det var bara att ropa in honom... Sen tog jag båda hundarna på en promenad. Sedan när vi kom hem gick jag upp på mitt rum, var väl där i typ 10 min, sen skulle jag åka till skolan. När jag öppnar ytterdörren, så ligger det en hund där... Suck. Och då hade han även sitt halsband på sig (till det elektriska staketet) Men men in med honom igen iaf.

Var i skolan i sådär 2 och en halv timma och vad möts jag av när jag kommer hem? Jo Max. Suck. Tar in honom och spänner åt halsbandet lite mer, tänkte ifall det sitter lite löst så han inte känner stötarna... Sedan har han hållt sig inne vad jag har märkt.
Men där hade jag fel. När vi nyss kom hem från middagen så sitter det en hund och väntar på mig vid ytterdörren... Suck igen. Teresa och jag kollar halsbanden och batterierna, och det verkar vara nått som inte stämmer. Sedan kommer en utav grannarna och frågar om vi fått tillbaka hunden. Han har tydligen sprungit runt i hela området hela dagen.

Så imorgon blir att att sitta innomhus för dem. Tills killarna som instalerat staketet kommer och fixar promblemet... Så kan det gå. Ollie var iaf duktig och höll sig inne :D

Annar har min dag varit bra. Låg och jäste i solen på eftermiddagen. Så skönt. Somnade till och med. Men denna gång kom jag ihåg att smörja in mig lite mer. Så man blev inge röd idag iaf. Ska nog lägga mig där ute imorgon oxå :P Skönt!

Fikade med Alexander och Nelson efter att Alexander slutat skolan. Alltid lika trevligt. Fixar lite mer musik till min mobil nu oxå. Så nu ska jag nog hålla mig sysselsatt på både gymmet och i bilen :D Blir allsång på hög nivå! Eller iaf i bilen :P

Tisdag

Började dagen, eller snarare natten med att vakna pga att det kändes som om hela taket höll på att lyfta... Mindre skoj. Såg inte ens ut genom fönstret för att det regnade så mkt. Men lyckades tillslut somna om.

Sedan har detv arit det gamla vanliga, skola,gym och mathandling. Snabb städade lite här hemma oxå innan det var dags att plocka upp lillkillen. Satt i skolan och gjorde läxorna med honom, sedan bar det av till pianolektionen.
hade slängt ihop en kycklingsallad till familjen tidigare, eftersom jag skulle ut med alla andra au pairer och äta middag.

Mötte upp Ulrika på Southpoint, kollade in en sanbbis i en butik, men intala migsjälv att spara pengarna. Sedan mötte vi upp resten av gänget på Champs för lite middag. Åt en jättegod pasta med räkor och massa grönsaker. jag och Ulrika delade på en efterrätt. En superstor glasstårta med massa onyttigt tillbehör, men ack så god den var!

Nu sitter jag här hemma och ska strax gå och lägga mig. Ska bara fixa det sista med musiken, så jag har lite nytt att lyssna på när jag tränar :P

God natt!


Sorry Lorry!

Vet att jag är lite dålig på att uppdatera på helgerna. Men jag har haft fullt upp denna helg. Hade knappt ngn ledig stund i fredags. Var så duktig så jag jag knappt hann andas :P Haha nä inte riktigt så kanske, men jag var på gymmet och tränade gärnet med min PT, var ute och gick med hundarna, dammsög hela huset och dammtorkade golven på nedervåningen, städade i köket och skurade rent i hundarnas rum, tvättade, handlade, planterade blommor, bakade 4 olika sorters bullar, var på posten, hämtade Alexander och busa med honom. Sedan på kvällen stax jag och Ulrika till Daniel för tacos och film kväll :P

På lördagen blev det shopping för mig och Ulrika, vi åkte till Crabtree, ett annat shoppingmall. Handlade lite på H&M och forever21, så nu har man snygg bikini och snygga shorts, som jag för övrigt redan har använt :P
Sedan på kvällen så blev det utgång. Dock inte till det bästa stället kanske. Känndes som rena rama köttmarknaden! Men så går det när man är snäll och vill gå ut med sin icke 21 åriga kompis ;)

Söndagen blev rätt så slapp. Efter en riktigt god frukost/lunch på Crackel barrel så intog jag och Ulrika våra bikinis och la oss på gräsmattan utanför hos Daniel för att bara slappa i solen, NAJS!
Sedan lagade vi middag till honom, stekt fisk med kokt potatis och mimosa-röra. Sedan fruktgratäng med glass till efterrätt :D mumsfilibabba! Blev även en liten film efter det :D

Men gud så glad jag var att få sova i min egna säng efter en helg på ett golv/soffa.

Idag har det varit en vanlig vardag. Skola och gym. Passade även på att sola lite på eftermiddan innan jag hämta Alexander. Kunde ju inte motstå, 27 grader och inte ett moln på himlen!

Sen nu på kvällen så har jag druckit lite vin med mina värdföräldar. Gått en härlig promenad med dem och hundarna och nu sitter jag här och slappar.

Ska snart hoppa isäng. Vill soooova länge inatt :P


Mina fina bullar :D
Kanel-,kardemumma-,blåbärs-, och nutellabullar!


Trion innan utgång (och shots...)


torsdag

Idag har det varit en bra dag :D Började som vanligt med att köra Alexander till skolan, sedan hem och motionera hundarna, skola för mig, sedan gymmet, unnade mig även ett härligt bad efteråt :P Sedan åkte jag och plocka upp Alexander.

Vi lyxade till och drog till med en fika på Starbucks, efter det åkte vi tillbaka till skolan för att titta på Maggies fotbollsmatc, dock spelade hon inget denna match :( Lite tråkigt, men det var skoj att titt apå iaf, och de vann! efter det var det international family night på Alexanders skola. Man fick gå runt i olika klassrum och lära sig om andra länders olika kulturer. riktigt roligt var det faktiskt. Sedan bjöd de även på middag :D

Hade ett litet samtal idag med min värdmamma oxå. Lite disskution om lite olika saker, och lite olika besluts tog. Kommer nog bli bra i slutändan. Känns lite konstigt nu, men jag är nöjd iaf!

imorgon är det FREDAG! ska bli skönt. Förmodligen blir det utgång på lördag! SKOJ!

Ne nu är det dags för Grey's, spännande avsnitt idag :P who will survive???


RSS 2.0