Redan fredag?

Förvånar mig lika mkt varje fredag, har en hel vecka redan gått? Dagarna bara springer iväg!

Förra helgen åkte jag, Kat och Sandy till San Diego. Vi åkte härifrån på lördag morgonen, eftersom jag var tvungen att jobba lite först. Vi gjorde ett stopp på ett outlet, jag vet att jag inte ska shoppa, men jag har en "saker som jag ska köpa" lista, saker som jag försöker spara till. Självklart hade de inget av det på outleten :( Stor besvikelse!

Åkte sedan och hämtade upp all information och våra goodiebags för loppen som vi skulle springa på söndagen. Man fick en fin vindjacka och massa choklad :P
Sedan körde vi ner mot Mexico :) Men vi stannade på rätt sida av gränsen, har hört mindre trevliga saker om vad som kan hända på andra sidan... Så det säkra före det osäkra :P

Sedan lite mer shopping (hittade dock bara strumpor...) Sedan tillbaka in till SD och checka in på vårat vandrarhem. Mkt trevligt måste jag säga. Sen mötte vi upp tre andra svenskor, Jula, Isabelle och Frida. De hade sin travel-month och var nere i SD samtidigt som vi.

Efter middagen så gick jag, Kat och Sandy tillbaka till vandrarhemmet, där blev det fri öl och jello-shots. Sedan drog vi ut med massa andra till en klubb, betalade 4 dollari inträde och fick en öl som tack :)
Blev en vild utekväll, dansade som en tok och hade det så sjukt jävla roligt! Helt underbart gäng som vi hamnade me!
Forsatte festa på vandrarhemmet efter att klubbarna stängt.
halv fyra på morgonen var det dags för sängen, för att sedan gå upp igen vid 6 för att springa vårat lopp. Fick en hyffsad tid även fast jag fortfarande var full/bakis.

Hann även med zoot och middag på Ikea innan det var dags att köra hemi spöregn.

Vecka har varit som vanligt. jobb och gym. Idag åker vi upp till Mammoth. Blir där i en vecka, sedan hem igen och nästa lördag har jag mitt halv-maraton lopp. Hur ska det gå?


The Champions!


Panda :)


sgnioHK%&/¤)=u67

Skit! Imorse när jag kom till gymmet, tidigt och allt för att vara säker på att få en plats på bodypumpen och för att hinna springa lite innan, så vad möts man inte av, ju en fin liten skylt "Bodypump is canceled today" FAN!

Men men det blev lite träning iaf, sprang på löpbandet i lite mer än 45 minuter och sedan lite ben efter det. Känndes dock riktigt skönt att springa, hade tänkta att bara springa i 20 min först... Kom hem någolunda skapligt efter gymmet iaf. Lite positivt.

Mötte sedan upp min LCC för lite lunch. Vi hade ett möte igår, men jag kunde inte komma eftersom jag jobbade. Så vi möttes upp idag istället och gick igenom lite olika saker och sedan snacka vi om lite allt möjligt. Alltid trevligt att bli bjuden på lunch, och skönt att komma ut ur huset oxå :P

Annars så har jag jobbat hela dagen idag. Försökt att fixa lite mer med min scrapbook, börjar få iordning på alla bilder nu, men det blir nog en runda till butiken imorgon för att köpa lite er material :)

Imorgon är det fredag!

Run run!

Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men jag tycker det är riktigt avkopplande och skönt att springa. Till och med så att jag inte har något emot att springa 60min på löpbandet. Det är inte ens jobbigt, eller jo, det blir ju lite mot slutet, men det är en skön känsla!

Eftersom jag måste vara tidig vissa dagar till gymmet för att vara säker på att få en plats på vissa pass så passar jag på att antingen springa på löpbandet eller crosstrainern i ca 20min iannan och ibland även efteråt oxå! Riktigt skön känsla måste jag säga. Ser fram emot nu när det börjar bli ljusare på kvällarna, för då kan jag även sticka iväg på en liten löparrunda efter det att jag slutat jobbat :)


På tal om något helt annat nu. Bokat min biljett över till North Carolina! Kommer komma före min kära familj. Hittade en hyffsad billig biljett. Nackdelen är att mitt flyg går klockan 6 på morgonen, vilket innebär att det blir till att gå upp tidigt... Kommer kännas konstigt att lämna min familj här mitt i natten :( Men jag hoppas verkligen att jag kommer tillbaka hit!

Ne, nu är det dags att dra sig till gymmet, lite löpning nu först innan jag ska vara med på ett bodypump-pass :)


Spinning jävel!

Igår gick jag på ett spinningpass på gymmet, tog emot redan innan jag gick dit, inte för att jag skulle sitta och svettas på en cykel i en timma, nej utan för att han som har spinningen på måndagar är så sjukt irriterande!!!! Varje gång han öppnar tjäften så har jag bara lust att skrika HÅLL KÄFTEN! till honom, skulle ju i och för sig kunna göra det, för han skulle ju i alla fall inte fatta vad jag säger.... Tål att tänkas på tiss nästa pass :P

Han har en pipig/skrikig röst och är bara allmänt irriterande! Tack och lov så vet jag spiinings instruktören på tisdagar, hon är helt underbar! *lskar verkligen hennes pass och det känns som om att de går så fort! Mkt bättre, men som det gamla talspråket säger, "Vill man vara fin får man lida pin"

Frukost nu och sedan iväg för lite styrka och spinning på gymmet :)

Scrapbooking!

Japp,nu har jag äntligen kommit igång med min scrapbooking :) Framkallade de sista bilderna idag (för nu iaf...) Och sedan var det bara att börja gå lös med saxen! Än så länge så har jag kommit till 13 sidor, men fler lär det bli och desto fler timmar, men sjukt kul är det iaf!

Kat var över här och försökte organisera sin scrapbook hon me. Blev en snabb runda till Michaels för att köpa lite mer scrapbooking material :)
Kayla kom även hon in på mitt rum och försökte underhålla oss undertiden vi försökte klura ut hur vi skulle lägga upp alla bilder osv :P

På kvällen så mötte vi upp Anika, Sandy och Nina för lite middag. Det är Ninas sista dag här i staterna, imorgon åker hon tillbaka till Tyskland. Kommer kännas sjukt då jag har min sista dag här. Kan inte riktigt förstå hur snabbt allt går, vi är redan inne på sista delen av mars!

Men jag har fortfarande massa roligt att se fram emot! Först så blir det San Diego i helgen! Längtar redan :)

Men först nu - sängen :)

St. Patrick's Day!

Japp idag är det St. Patrick's day och alla är ute och bär gröna kläder och dricker grön öl och har det allmänt trevligt. Förutom jag då... Japp, jag har jobbat hela dagen, var ledig lite mellan 1.30 och 4, så jag passade på att dra till gymmet och springa av mig lite. Känner att det ända jag gör är äter. Spelar ingen roll att jag precis har ätit och känner mig proppmätt, 10 minuter senare är jag vrålhungrig igen! Försöker dock vara duktig och inte stoppa i mig massa onyttigheter, men ändå! Irriterande!

Skulle igentligen ha jobbat hela kvällen, men mina värdföräldrar valde att inte gå ut ikväll. Så det blev en hemma kväll. Satt i soffan och tittade på film, min värdpappa serverar mig ett glas rött, och sedan går båda två upp och nattar barnen medans jag fortfarande sitter och tittar på min film. När de sedan kommer ner så känner jag att jag nog ska börja dra mig uppåt, men först får jag massa beröm och tack från dem för allt jag gjort. Tycker verkligen om min familj här <3 kommer bli jobbigt att lämna dem :(

Imorgon är det iaf söndag för er som missat det. Är ledig, men det ska bli skit väder, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kankse dra till gymmet och sedan jobba lite på min scrapbook? Någe ska jag iaf hitta på.

Natti natti på er!

Så var vi där igen

Suger verkligen på att hålla bloggen uppdaterad, men ska jag vara ärlig så är det för att det inte händer så mkt just nu, varje dag ser i stort sätt likadan ut, jobbar lite på morgonen, drar till gymmet, hem slappar (skypar, tittar på HIMYM, planerar min scrapbook osv...) Sedan är det lite jobb igen, lite olika när jag börjar men oavsett det så ser det typ likadant ut, hjälper till med barnen, fixar mat, läxläsning iväg/hämta på diverse aktiviteter och sedan slutar jag oftast runt halv åtta.

Varje dag ser som sagt ut likadan, så det känns inte som om jag har så mkt nytta tt berätta förutom att återberätta samma sak jag gjorde dagen innan.

Men ska försöka vara bättre på hatt hitta på lite mer saker så jag har lite mer att skriva om :P

Men snart är det ju helg och man kan ju alltid hoppas på att någe roligt händer, är ju St Patrics day nu på lördag, se om jag hittar på någe skoj. Ska jobba mesta dels utav dagen, men en grön öl kanske man hittar :)




12 Mars

Såååå skönt att vi har ställt fram klockan en timma nu! Det är fortfarande ljust ute efter 7 på kvällen! Love it! Känns lite konstigt dock att natta barnen medans det forfarande är ljust ute. Och ljusare kommer det att bli! Underbart!

Annar så rullar dagarna på som vanligt. Mötte upp Kat, Sandy och Anika för frukost igår. Blev en vanlig amerikansk frukost, men vi hade fri mimosa! Farligt farligt, men ack så gott :) Sedan skulle vi gå på en ny hike, men vi bestämde oss för att göra annat istället, klockan var lite mkt för att dra iväg på en hike och vädret var sådär. Så det blev en tripp till Science center istället och efter det drog vi till IKEA för lunch/middag, Mums! :P

Låg även ett shopping mall tvärs över gatan, så vi knatade dit och kollade lite. Har lovat mig själv att inte köpa någe förrens min familj kommer över, det ända jag får köpa dock är ett par nya jeans, då alla mina börjar gå sönder... och har man inte lite flyt eller vad? Hittade ett par jeans på rean inne på Macy's för 15 dollar. När jag kom fram till kassan så visade det att det var nersatta ytterligare, så 13 dollar inkl skatt blev det, för ett par Levi's jeans! Man bara måste älska USA ibland :P

Även beställt mina bilder nu. Så nu är jag ett steg in på min scrapbook :) Hittade en bra deal så kunde inte stå emot. Nu ska bara själva albumet och lite annat innförskaffas oxå.

Nä nu ska jag ta och titta lite på how I met your mother och sedan göra kudden sällskap!


Hiken förra helgen :D


Ajfån!

Japp, nu är jag en stolt ägare till en iPhone 4s! Trodde inte man kunde sakna en telefon så mkt som jag har gjort :P En nackdel är då att jag inte har någe internet på mitt abonnemang, så det är bara wifi som gäller för mig, och självklart så har vårat internet här i huset legat nere hela veckan :( Kom en kille idag och fixade det! Hoppas att det inte börjar strula igen bara.

Annars så är allt som vanligt. Jobbar och tränar på dagarna. Barna och föräldrarna är fortfarande underbara :)

Mötte upp Kat idag och vi försökte komma på vad för roligt vi ska hitta på i helgen, kom inte på någe riktigt bra så vi ska kolla med de andra om det är någon somhar en idé på vad vi kan göra. Man får ju passa på när man bara är ledig en dag i veckan.

Ne nu ska jag ta och titta på något avsnitt av How I met your mother! Älskar den serien!

Vandring

Idag har jag varit ute och vandrat med Kat, Sandy och Anika. Vi åkte upp till Malibu bergen på morgonen, eller det tog oss ett litet tag att komma dit. Började vandra runt 10 tiden, så det var fortfarande ok :)

Superfina vandringsspår var det och det gick både upp och ner, över bäck och sten... Kom iaf fram till vårat mål efter ca två timmars vandranade. Toppen på ett berg med sjukt fin utsikt, så där åt vi våran lunch och mötte upp Sandys kompisar, innan det var dags at vandra tillbaka.

Tack och lov så såg vi inga skallerormar, var dock livrädd varje gång jag hörde något i buskarna... Men trots det så ser jag ifram emot nästa vandring!

Efter det blev det tidig middag på en restaurang längst vägen. Supergos fish and chips blev det. Kanske inte det nyttigaste, men efter all vandring så :P

Ne nu blir det sängen, ser fram emot att ha sovmorgon imorgon. Efterlängtad!


Tjejerna uppe i bergen


Lite utsikt


Hemlängtan eller bara saknad?

De senaste dagarna så har jag börjat längta hem till Sverige. Inte så mkt hemlängtan precis, men längtan och saknad efter alla underbara människor. Tror att de kan ha med våren att göra. Vill oxå sitta ute och njuta av vår solen och bara umgås med alla härliga människor.
Vi har ju liksom ingen vår här. Idag tex, är det 26 grader ute, mer sommar. Och vi har sånna dagar ofta, så jag får inte ens dåligt samvete att jag inte gått ut än, fast jag börjar jobba om 2 timmar. Kommer ju vara likadant imorgon, och dagen efter det och den efter det osv....
Börjar inse att jag uppskattar Sveriges alla 4 årstider mer och mer (även fast vintern borde vara liiite kortare, och sommaren liiiite längre).

Saknar även ridnigen sjukt mkt! Vill ut till stallet och mys med en liten häst, ut och rida och bara njuta!

Börjar även få lite panik över vad jag ska göra när jag väl kommer tillbaka. Måste hitta ett jobb till att börja med, någon som har något förslag???

Ska bli skoj iaf att min kompis från North Carolina kommer över om ca en måndad, sedan är det bara lite mer än en månad efter det osm min underbara älskade familj kommer över och sen är jag i Sverige igen. Tiden kommer gå sjukt snabbt!

RSS 2.0