Sista kvällen...

GOTT NYTT ÅR!!!




//JENNY

My new babies

Jag bara älskar mina nya skor, sååååååååå fina :)

image142

Lucia

Japp igår var det lucia, och jag fick lite julkännsla på köpet =) jag och några kompisar skulle gå ett lucia tåg för några byggarbetare uppe i Sthlm.
Så upp klockan 4 på morgonen, efter ca 5 timmars sömn, var allt annat än pigg... men det gick bra, blev upphämtade 04.35 så det var raka vägen upp till stan. Kom dit, böt om, sjöng lite och så, sen var det bara att köra gärnet, lite nervöst i början, är ju inte precis bäst på att sjunga men men, sen fick vår söta "lilla" lucia Pillan för sig, precis innan vi skulle gå  in, att hon inte ville gå först hehe. Så hon fick gå sist, ett bakvänt luciatåg med andra ord =)

Efter det så var det lite fika och ombyte som gällde, sen var det bara tillbaka ner till gnesta och jobba. jobbade till 5 lagom pigg...

Så inatt har man sovit måååånga timmar, sååå skönt.

Ska strax ut och rida, har inte ridit på evigheter känns det som ( iaf en vecka...) pga min jävla rygg som har strulat,  illa..

kram

Firmafest! och kiropraktor besök...

Igår var det julbord med jobbet på Sundbyholm travbana! jätte gott och fint julbord, åt alldeles för mkt! men ack så gott det var. Sen spelade man självklart lite på hästar, första gången någonsin, men man lärde sig rätt så fort och spelade lite smått, inga stora insatser precis, men man vann i stort sätt alltid mer än själva insatsen, så jag gick därifrån med mer än vad jag kom med =) hihi


Var även hos kiropraktorn igår, skulle se om han kunde göra något åt min dumma rygg, och fy fan vad det knakade om en. hihi känndes lite konstigt, men oj om det blev skillnad. känner fortfarande lite men inte alls lika mkt som förut, nu kan man ju röra sig! Tjoho!!

Ne äta lite nu och sen till jobbet, har varit borta därifrån alldeles för mkt, så min lön i januari kommer inte att vara så rolig :S men men kan man inte jobba så kan man inte...

ha det! KRAM!! 

Lite bilder från veckan...

Här kommer lite bilder från min och killens lilla tripp till Gbg, typ bara bilder från Lisseberg ;)


               

image137


Vårt Hotell i Gbg

   




Göteborg

Har precis kommit hem från min och killens lilla minisemester. Åkte ner till Ullared igår morse vid 05:30, var där nere 4 timmar senare, shoppade en hel del, både juklappar och till mig själv och en del till hemmet. Tog sin lilla tid att springa runt och hitta och kolla på alla saker, men skoj var det.

Sen var det vidare till Gbg, hade lite problem med att hitta till hotellet men det gick tillslut, lite jobbigt att köra där bara, hitar ju inte så braoch det var inga bra skyltar heller... suck... plus att bilen börja koka, inte så mkt kylarvästkakvar, illa... Men när vi väl checkat in och fått ordning på allt så tog vi spårvagnen till Liseberg och gick på deras julmarknad, super muysigt, synd bara att det regnade =( Sen knatade vi hela vägen tillbaka till hotellet, stannade och åt på en restaurang på vägen och åt lite bara... Sen var det slappotime som gällde.

Åkte imorse vid 11 tiden, åkte via Borås, kollade in lite saker där oxå, sen stannade vi till i Mjälby och åt på Mcdonalds och det låg tydligen en liten klädesbutik brevid =) så det blev lite mer shopping, inte bra...

Så nu sitter jag här hemma och kollar in alla mina nya saker och mitt tomma bankkonto =(  Men en trevlig liten ur var det iaf!

Puss på dig älskling som fick köra 95% av tiden och för att du är så underbar =)

RSS 2.0