Förlåt mig fader, ty jag har syndat.....

Mmm riktigt illa... så pass illa att jag inte kan skriva det här, knappt berätta det för någon... mkt illa...

Bara hoppas att det inte händer igen, får inte tänka på det ens, MÅSTE GLÖMMA!!!!

Men jag vill berätta vill inte vara den enda som vet, håller på att explodera innombords,men det finns verkligen ingen, det som finns så många, men till detta finns det ingen, ingen som förstår mig...

Logfest

Igår var det Logfest utanför Vingåker, en kompis kille fyllde år, så han och några av hans kompisar hade ordnat 80-års fest, (var 3 killar som fyllde...)

Hade super roligt. Kvällens tema var huvudbonad och alla som kom var tvungna att bära någon form av huvudbonad, för min del blev det tiara, kunde inte komma på någe roligare... Men många olika saker fick man se, haha.

Höll igång ett antal timmar, Michis den token verkade ju aldrig trötta, hon är som sin mor, rena rama duracell batterier. hihi!

Sova var man ju glad om man fick göra, sov några timmar, alldeles för några iaf!

Sen imorse var det bara att hjälpa till med att städa den lilla logen, fy fanvad folk kan grisa ner, fimpar överallt äen fast de satt upp askkoppar, illa och äckligt, bläää.

Ah väl hemma så var det bara att lägga sig på soffan och sova igen någr timmar...

Lite bilder...

                

Lunch i stan = dyr shopping... ops....

Japp nu är man uppe i den stora härliga staden Sthlm! Har träffat en gammal kompis, vi skulle träffas och äta lite och snacka som bara den, vilket vi självklart gjorde! Det jag dock inte räknademed var att jag skulle shoppa massor, nej jag skulle bara träffa Nattis och äta lite inte shoppa för miljoner... mitt shopping beroende börjar spåra ut...
Det blev både det ena och det andra, lite kläder, lite böcker, skor, inredning, lite till pållen... massor, inte bra inte, och specielt inte närman inte bryr sig så mkt om vad det kostar, illa....

Men men fina saker blev det! synd bara att plånboken fick ta stryk... men men snart är det lööööning!!! bara massa dar kvar först och massa räkningar, bläää! tur att killen är hemma nu så att man slipper betala allt själv, puss på dig baby!

Nä nu ska jag nog ta och läsa lite i min nya bok, Harry Potter, love that book!!!! men jag vill inte att det ska vara den sista, nästan så att man inte vill läsa den...
men jag måste....

Kram banan!

SM i Karlstad

I helgen har man varit i Karlstad på fjordhäst SM.
Hade det super skoj, två utav mina kompisar var med och tävlade, ena i dressyr och den andra i hoppning. det gick bra för båda i värvningsklassen då de båda vann sin respektive gren.

Sen i  SM- dressyren kom Mireaa och Castaneda trea, vilket var superskoj och ett uppsving från i fjol.

För Terese och Rajmik gick det lite värre, Rajmik tyckte att han hade gjort sitt och ville inte riktigt lfta på benen, vilket var riktigt j*vla frustrerande, men men de tar revanch nästa år!!!!

Men det var en mkt lyckade helg, trots att jag var tvungen att sova i ett tält... men det gick iaf, jag och Moa hade lite problem med att få upp det, såg lite roligt ut men det gick att sova i det iaf! haha

Det jobbiga med det hela var att det tog hela 4 timmar att åka dit och (självklart....?) 4 timmar att åka hem, och jag fick inte sova!!! var såå trött...
Så vi hade lite "allsång" i bilen, lät som det brukar göra när jag sjunger - Förfärligt!!! - haha!

Nya fina möbler

Japp igår fick jag för mig att jag skulle köpa lite möbler hem hit. Så ringde syrran och övertalade henne att hon skulle följa med (är inte så svår att övertala.) Sen så åkte vi till Skogås och köpte två sängbord så fina!!!
Sen åkte vi igenom hela stan  för att slutligen komma till Vallentuna där ag köpte sängen
 Så nu är det bara tv-bänken som saknas, blir så kanon fint! La upp vår nuvarande säng på blocket och dam it vad många svar man fick, kanske la ut den lite för billigt, men men vi blir av med den idag iaf, skööönt! Måste bara köpa sängben till s'ngen nu så att vi kan sätta upp den nya sängen, Åhh vill åka och handla idag! kanske ska vara sjuk frå jobbet?? hmm nä, need the money!!!! badly!!!

Nä nu ska jag iväg och rida, michis var så snäll att lämna det ansvaret till mig att rida hennes häst medans hon har det skoj i Falsterbo! hoppas att du har det skoj där tjejen! och köp massa fina saker till mig!

//Jenny

Även jag föll för frestelsen....

Haha eller vad ska man säga, nu har även lilla jag en egen blogg, ska bli kul att se om man sköter den...?

Aja hur som helst så sitter jag här hemma idag och slappar, har varit på Strömsholms djursjukhus idag med pållen, inge roligt där inte, hans ben ser inte ut att bli så mkt bättre :( men vad ska man göra..

Lite roligare saker nu, mina älskade skor kom idag, blev såå glad när jag fick dom, velat ha dom hela våren och nu äntligen är de mina!!!! tjoho! sååå söta!

Mm på tal om shopping, har köpt lite nya möbler till det lilla hemmet så skoj att göra om hemma, vill ha större nu blir så jobbigt att ändra om i en etta hela tiden... hihi

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0