Äntligen!

Japp nu är resan till Kina bokad och betald! så nu är det bara att starta nedräkningen! känns iofs som en hel evighet tills dess att vi ska åka, men fan vad jag längtar!!!!

Bara hotell och biljett till Hainan som ska bokas, sen är allt klart! så nu är det bara att börja spara pengar, för sånt vet jag att det går åt där borta och MKT!!! 

Nä nu ska jag ut till stallet och rida min söta terrorist! bye bye!

Vinterdäck

Japp var uppe igår och köpte mig ett par nya vinterdäck, börjar bli lite halt på vägarna med bara sommadäck.... hittade ett par som var jätte fina, så stolt då =)

Nä nu ska jag göra mig iordning och sen dra till jobbet. och brrrr det är kallt ute.... -7 grader.... nu är det vinter....

Tjej-/spelkväll

Japp igår var det dags igen, spelkväll hemma hos Helené. Vi var laddade med pizza, läsk, vin, muffins, kakor och massa chips. Och självklart monopol, alla var sugna på revansch sen förra veckan. Nu var vi lite fler så det blev lag som gällde och tyvärr så var fia och pillan ihop även denna gång, hmm svåra att bräcka.... illa... gick bra till en början, jag och helené fick ihop en hel del, låg bra till, tills fia och pillan börja bygga hotel och rätt som det var, några timmar senare gick vi i kk. illa....

Fia och pillan vann, rätt så överlägset, igen... men desiré och emma gav dem en bra match iaf. Nästa gång får de INTE vara i samma lag!!!!!

Fy fan vad manhade roligt igen, för att inte tala om bilresan hem, säger inge mer, lämnar resten åt fantasin =) HAHA!!!

Kom hem vid 12, killen sov så sött och alla katter oxå, så det var bara att smyga, väckte iaf killen lite hihi.

nä nu ska jag upp till stan med syrran och handla lite, och förhoppningsvis köpa vinterdäck, börjar bli halt med sommardäcken på nu....

Respekt


Det pratas så mkt om att alla unga ska visa de äldre resekt, men när ska de äldre lära sig att visa respekt för de yngre???

Kan man vara anti pensionärer??? (iaf de super duper griniga)

Tjejkväll på en måndag

Satt hemma igår kväll och hade sådär lagom skoj, killen var och jobbade på gymmet, så det var bara jag och katterna...

Men rätt som det är så ringer pillan och emma dyker upp på msn. de ville tydligen spela lite monopol, ok, så jag gick över.

Det var jag, pillan, emma, helene och syrran, plus en skål med chips, lite muffins, lite bilar, lite cola och så vin =) helt perfekt! spelet gick bra tille n början men sen gick det nerför! jag var andra man ut och det gillade inte mina "hata att förlora - känslor" ne inte förlorar typen inte... men men lite skönt var det för då kunde jag gå hem, hade ju tänkt att gå och lägga mig tidigt igår efterom jag var så trött, men monopol tar ju sina timmar att spela.

Så tjejer vad hittar vi på nästa måndagskväll? tror jag är ledig då oxå! ; )

Harry Potter feber....

Ja då var det dags igen, nu har vi börjat sälja den sista Harry Potter boken på jobbet, och den går åt. funderar på om man ska köpa den eller om man ska önska sig den, har ju iof redan läst boken, dock på engelska, men den var sååååååå bra så jag kan läsa den flera gånger om!

Hmm tror att vi har börjat sälja boken lite för tidigt.... släpps tydligen inte förren om några dagar.. hihi vad busiga vi är ;)

Nä nu ska jag äta lite. bye bye!!!

image131

Söndag

 Och så var det en ny dag idag, och vad ska jag göra, jo jobba såklart, orkar inte, vill inte, har ingen lust men jag måste. tycker inte om att göra saker bara för att man måste, tänk om man fick göra som man villa, vad man ville, vad skönt, inge gnäll och tjat, bara göra det man tycker om, fan vad härligt, men men så är det ju inte....

Annars då? var ute och festade lite igår, eller festa och festa vet jag kanske inte jag umgicks med kompisar och ett och ett annat glas vin hörde väl till... trevligt hade jag iaf. synd bara att det inte finns några ställen att gå till i lilla Gnesta och när det väl finns någe så är det dött, eller folk över 50 sitter och häckar för att de inte har någe bättre för sig. och så ska de jävlarna ta 60kr i inträde, visst inte för att jag är snål men när stället är tomt borde man kanske fundera på vad man kan göra åt saken, typ sänka inträdet så att det kommer lite mer folk så att andra som jag inte bara vänder i dörren, aja sak samma inte för att man bryr sig så mkt, men det var ett tråkigt slut på kvällen..
Hem till killen och mysa istället =) mmmm gos!

Nä dags att göra iordning sig ett långt arbetspass väntar.... suck.

kram

Födelsedags time!!!!

Japp idag blir lilla jag lite större, hela 22 år!!! ack så gammal man börjar bli ;)

Ska fira dagen med att först ha tvättstugan :S sååå skoj (NOT) sen ska jag rida mkt roligare!!!! sen slappa hemma med pojken, vilken otroligt roligt dag haha!!!

Ne nu ska jag till tvättstugan och byta tvätt i maskinerna. Ha det så bra!

Kram

image130

RSS 2.0