Lite bubbel och lite bastu

Japp ikväll har jag varit iväg på SPA, Syrran ringde från jobbet oh fråga om vi inte hade lust att komma över, och eftersom vi inte hade så mkt annat för oss en onsdgaskväll så stack vi iväg.
Var helt ensamma där, så vi bubblade lite innan vi gick in och satte oss i bastun, satte oss först i ångbastun och fy fan vad det var varmt där inne, lite svårt att andas men det gick, sen bytte vi till en "vanlig" lite mer behaglig =) Sen blev det lite mer bubbel =) fick lite frukt och dricka oxå, så vi hade det helt perfekt

Tack syrran för en perfekt kväll, we will be back =)

ne snart börjar grey's fixa lite innan dess,

kram

Jag tror jag blir tokig!!!

Min söta fd lilla kisse har blivit en jobbig skrikande kåtmaskin!!!! Hon har tydligen nått "katt puberteten" och tycker det e superskoj att springa runt och skrika hela dagarna, och det är inte lite, håller på i evigheter OCH hon håller även på på nätterna, inatt vaknade jag minst 4gånger enbart utav hennes skrikande. I CAN'T STAND IT!!!!!

kan man tejpa igen med silvertejp? nä jag var inte seriös men hallå när ska katten hålla tyst??? kan man överdosera med p-piller så att de får en snabbare inverkan??? nä men asså jag är desperat!!!!

Nån som vill låna en katt i några dar???

Keps är den nya skjortan eller??

Var ute i helgen med några kompisa för första gången i Södertälje (första gången för mig iaf...)
Var helt ok, var på Telge Källaren även kallad TK tydligen. var helt ok, fräch lokal och bra priser på drinkar och goda! mkt viktigt det där.

Vi var där rätt så tidigt så man såg rätt så bra vad det var för folk som kom. och nästan alla killar som kom hade keps på sig, VARFÖR??? kallt, coolt, vill dölja sin flint? ja frågorna var många.

Märker skillnaden mot Sthlm, där ska alla killar ha skjorta och se så snobbiga och rika ut som det bara går, medans i S-tälje gömmer sig killarna bakom en keps...? hehe jaja

Ett annat "problem" var att jag kännde mig gammal, har aldrig kännt det förut, inte på detta vis, men ack så gammal jag kände mig i helgen, alla var så små. iaf killarna, det var inte många där som var över 19 tyckte jag. och sättet, allt kännes bara så barnsligt på någe sätt, vad händer med mig? har jag redan kommit in i nån slags ålders noja???

Vill inte det, tycker ju endå att jag är rätt så ung, men har man väl börjat tänka på det, ja då är det inte så lätt att radera.....

Hillary for president!!

Yes nu är hon ett steg närmare "tronen"

You go girl!!!


image145

RSS 2.0