Första doppet avklarat!

 Idag när jag och Moa kom ut till stallet så tyckte vi att det var lite väl varmt ute, så vi bestämde oss för att vi skulle bada!

Det var full rulle ner till "stranden". sen var det bra att bada på med hästarna och simma massor!

Sen gick det lika fort hem om inte snabbare, sen ner på banan och hoppa lite hinder =) full rulle där oxåå, han var sååå duktig! hoppa massor!!!

Sen var vi båda slut ;)

This is noooot good...

Shit. måste nog spärra mitt kort eller ge bort det till david så att han får gömma det, för det bevisatt att jag inte klara av att ha det själv.
Har lovat mig gång på gång att jag inte behöver några nya kläder, att jag borde spara mina pengar lite, men det gå inte, så fort jag ser någe snyggt jag vill ha så köper jag oftas det, har t.om börjat ingnorera prislappen, inte bra. Och när jag väl är duktig att låta bli ett plagg så kan jag inte sluta tänka på när jag ska upp till stan och köpa plagget, så jag är lite duktig och låter pengara sitta inne någa dar extra... Suck, känns som om det kommer att bli några drastiska åtgärder snart....

Men ack så snygga kläder jag har köpt idag, plus att jag har en sprillans ny frilla, såååå annorlunda, har inte vant mig själv riktigt än.

OCH har planer på att sticka upp till stan nästa vecka och köpa de kläder jag var duktigt att låta bli att köpa idag...

Ska nog "tappa bort" mitt bank kort snart...

And the Winner Is....!


Jenny!! härmed förklarar jag mig själv till Sveriges, kanske världens sämsta bloggerska! Har varit alldeles för dålig med att uppdatera om allt som händer, men nu ska jag försöka ändra på det, har säkert sagt det tusen gånger, men denna gång ska jag anstränga mig lite mer...

Har hänt en del den senaste tiden, massa saker som jag har kunnat skriva om, men som aldrig blir av, jag är helt enkelt för lat. Tittar runt på alla kompisars fian bloggar och tänker att någon rad ska jag väl ändå kunna skriva i min egna blogg, men nej nej, det vill sig inte.

Det roligaste som har hänt senaste nu är att vi har fått ett litet föl i stallet, hon är så sockersöt  att jag varje dag funderar på hur jag ska lyckas ta hem henne utan att bli misstänkt. Har inte kommit på någe sätt så hon står fortfarande ihop med sin mor. Bilder på sötnosen kommer så småningom, ska bara lägga in dom på datan (går iofs fort men jag är lat, har redan erkänt det...)

Nop nu ska jag fixa lite mat, sen ska jag ev över till syrran ett tag.

Bye bye for so long!

RSS 2.0