Det där med tävlingar är inte billigt...

Idag har jag och Amadeus varit och tävlat. Lite blandat resultat men i slutända är jag iag nöjd :D

Satt och tänkte lite när jag var på väg hem. Har lagt ut nästan 1000kr på att tävla idag. Det var lite mer än vad jag tänkte när jag anmälde mig....

Startavgift: 2x130kr
Transporthyra: 300kr
Bensin: 300kr (körde inte upp allt då, men det är ju trevligt för dom som låna ut bilen åt mig att få lite tillbaka...)
Fika på plats: 50kr
Mat efteråt: 95kr

Totalt: 1005kr

Nu tycker jag att nästa lön kan komma. Jag är i STORT behov....

Därför

Varför? trååååkigt!!!! vill göra något NU! Är så trött på tillvaron just nu. sitter och dagdrömmer hela tiden!!! måste betyda något. Ingen ork till något har jag.

Nä forsätta att tycka synd om mig själv i min ensamhet istället för att göra något. Någon som vill med på en resa? :D

VART ÄR DOM?!?!?!

Beställde en del kläder och diverse annat från forever21 för snart en månad sedan. och de har fortfarande inte kommit? Finns ingen information vart dom är eller vad som har hänt! Brukar bara ta ca en vecka efter det att man fått informationen att de har skickat varorna.

Har mailat dem och frågat vad som har gått fel men inte ens där har jag fått någon information, DÅLIGT! Så här sitter jag på helspänn varje dag och hoppas att de ska komma med posten eller åtminstånde få någon form av information via mailen.

Har ju betalt alla saker så det är lite jobbigt om man inte får varorna, är ju nästan 2000kr som jag lagt ut :(

Så var man hemma igen då

Nyss hemmkommen efter min lilla bilresa igenom halva Sverige. Ingen hitt att köra själv 54mil :( Tur att man hade sitt kaffe och musik på HÖG nivå!
Tog mig ca 5½timma att åka hem inkl stopp. Men jag kan inte påstå att jag körde lagligt så ofta ;) Men en sak har jag märkt, att köper man en Audi så får man en blyklump på köpet. Fy fan vad fort dessa bilar går. Såg man en bil närma sig i backspegeln i full fart, jo visst fan var det en Audi då...

Men men hem kom jag till slut. Ringde och terrade diverse personer både på dit resan och hemresan. Har man tråkigt så har man.

Saknar redan Michis. Tycker inte att det är skoj att hon ska vara borta i 2 år :( De kommer att bli 2 seeeeega år :( Men jag får ta många turer ner :D

Ne sova nu. Skönt att ligga i en säng och inte på en platt luftmadrass....

Bye bye Michis :(

Snart bär det av till skåne. Fått äran att köra ner med Michis. Dessvärre kommer vi att sitta i varsin bil, så vi får se vem som somnar först....

Kommer ta lång tid ner, för Michis ska ha transporten med sig. Jobbigt men men det går nog.

Ska bara äta klart min frukost och packa det sista, kom precis på att jag kanske ska ha lite saker med mig om jag ska vara där hela helgen. Sen drar vi.

Ses på måndag!


Unghäst utbildare :D

Haha eller kanske inte. Var ute hos MIchis nu ikväll och skulle prova på att rida hennes lilla pålle. Som jag så snällt fått äran att rida nu när hon sviker mig och drar ner till skåneland :(

Det var lite annorlunda ridning, helt tvärtemot som man brukar rida känndes det som. Men det ska nog gå. Det var lite små roligt, en liten utmaning :D

Nä nu ska jag sova så jag orkar köra ner till skåne imorgon.

Det var det

Så var även denna helg påväg mot sitt slut. Förstår inte varför tiden ska gå så fort när man har skoj..?

Igår ver det partaj ute i skogen med diverse folk. mkt trevlig :D Var dock lite för trött, inge vidare, skyllar allt på tequilan. Men men flaskan blev ju tömd och det var ju det som var meneningen. Fick dock lite hjälp av David, hehe.

Nu sitter jag och vänter på att min lilla Michis och Martin ska komma över. Om mindre än en vecka så drar Michis ner till skåneland och det gillas INTE!!!!!

Dags at ta upp studierna???

Har funderat ett tag nu på at börja plugga igen. Men har haft lite problem tidigare då jag inte vetat vad det är jag vill plugga till. Men nu tror jag att jag vet någolunda iaf... Tror det lutat mot Pr och Marknadsföring. Verkar rätt så roligt. Så nu ska jag kolla upp lite.
Hade även planer på om man ska prova att plugga utomlands. Blir ju en lite större kostand, men verkar såå mkt roligare! Och man är en erfarenhet rikare :D Så nu är det bara att välja USA eller England. USA känns som något helt nytt. Men där är det ett till problem :( New York eller LA?? Sen är det lite dyrare och krångligare at åka dit. Medans England känns mer runt hörnet, billigare och närmre hem (inte för att det spelar så stor roll för mig, men för alla somska hälsa på mig :D )

Nä fundera lite och se vad man ska göra...

Välförtjänt sovmorgon

Nu har jag äntligen fått sova ut. Inge gå upp vid fem-sex. Nej nej sov så länge tills man vaknar själv :) Sååå skönt.

Igår var jag Michis och Jossan på bio. Det blev Sommaren med Göran. Den var riktigt bra Ojoj vad man skrattade!

Idag ska jag försöka att städa här hemma, boka tvättid, rida, handla och självklart leka med min Michis!!!!

Nä nu fruskost och sedan sätta igång med  något av ovanstående syssla...


Fy fan vad vi är BRA!!!

Utgång iNyköpingi går med de bästa av de bästa! Först lite middag och fördricka hemma hos mig. Innan vi blev sjussade till nypan av världens underbaraste Nico.

Väl inne så sökta vi genast upp ett ställe som man kunde köpa lite drinkar på. Hamnade på RockBaren. Inge vidare drag men jävligt billiga drinkar och Rosa Panter som smakar skummbanan?!?!

Sist drog vi till Tellus där vi först mötte på Fadde (stackars pöjk...) Sen var det bara in i dimman för hela slanten! Efter ett antal sms fram och tillbaka med lill chefen så dök han äntligen upp :D Mkt saker som blev sagda och gjorda som inte borde nämnas igen ;) Hel crazy kväll!

Lite fullekäk blev det oxå. Michis försvannpå Stefans cykel och hamnade tillslut raklång på gatan!

David och Tobbe ni är ju bara för goa! Detta måste vi nästan sätta in som en vana :D

Nä nu lite sömn. Sov enbart tre timmar innan det var dags att åka och jobba (och nej, jag körde inte till jobbet, fick sjuss)



För att vi är så jävla bra! Love you babes!

Trevlig lunch med mina killar

Först lunch ute vid Gnesta Strand dessa två söta killar




Daniel med mat i hela munnen


Darling

Sen lite Efterrätt



Och nu - HÄNGMATTAN!!!


090807

Som vanligt är jag super trött. Inte blivit mkt sömn de senaste dagarna.
Idag ringde klockan vid 7. Skulle ut till stallet och rida innan det blev allt för varmt. Så där försvann min sovmorgon :(

Red ut en liten runda med Amadeus. Rätt så skönt. Men han har blivit så jäkla stark i galoppen nu, mindre skoj.

Ska ta och hoppa in i duschen nu sen iväg och handla innan jag ska äta lunch med grabbarna :D

Hinner nog ligga lite i hängmattan oxå.

Harry Potter kväll

Nyss hemmkommen efter en supertrevlig kväll med Michis, Fia, Maria och Andrea i Heron. Vi hade även denna vecka bokat in en bio kväll. Såg Harry Potter och den var helt ok. Kommer inte ihåg så mkt utav boken så vet itne riktigt vilka scener som de struntade i att göra (vilket de ALLTID brukar göra...)

Mkt trevlig kväll med andra ord. Bilresan upp var lite utav det vanliga. Maria ska bara hem och öva på hur olika djur ser ut. Såg en överkörd grävling längs vägkanten som låg på rygg och med alla benen rakt upp i luften. Varpå Maria säger "Nämen stackars BÄVER!!!" Fan vad vi asgarva :D

Har även hunnit med att måla om huset på landet i dag samt rida två hästar och färgat om håret. Så jag känner mig riktigt nöjd med dagen. Nu står sängen och ropar efter  mig och jag ska göra precis som den vill och hoppa och lägga mig på en gång! Kram och godnatt!


090802

Sitter här hemma och slappar och njuter välförtjänt av ett glas vin :D

Började dagen med att jobba. Mindre skoj. Var lite trött efter gårdagens balkongslappande hos Maria. Hon har fått en superfin lägenhet *avis* Satt på hennes fina balle och åt lite pizza och drack lite vin. Sen drog vi vidare till soffan, där jag senare somna...

Efter jobbet så drog jag direkt ut i stallet. Först red jag Keepen som jag tycker om mer och mer för var dag som går. Han är så jäkla mysig att rida. Synd att han inte är en hopphäst bara... Men det är ju alltid skoj att galoppera för fullt runt fälten ;)
Sen blev det lite mer seriös ridning på Amadeus i paddocken. Fattar inte varför han ska vara så mjuk och fin i paddocken och superstark och dragig när man rider ut?!?!

Blev även en liten sväng över till landet och hälsa på där lite. Blandade till dem en varsin liten drink och lite tillbehör. Själv fick jag nöja mig med lite grappo...

Nä nu ska jag nog gå och lägga mig. Ska ut och rida två hästar imorgon. Måla om huset på landet och sedan dra på bio på kvällen med mina brudar :D


Keepen :D

RSS 2.0