12grader

Det är liite kallt på mornarna när man intehar någon värme i huset. blir lite segt med att gå upp då.

Men nu eldar jag så mkt jag kan, har det somsagt lite begränsat med ved :( Men strax drar jag till stallet och ska rida lite på min bebbe :D Sedan drar jag till Skärholmen och shoppar mig varm, ska bland annat införskaffa mig det varmaste duntäcket jag bara kan hitta.

Sedan ska jag försöka montera ihop mitt pepparkakshus som jag bakade igår. Alla delar är klara nu ska de bara sättas ihop.

Mina kattar frös oxå inatt, de låg bokstavligen varandra, nästan så att lilla Mini blev mosad av Hubbe. Tur att de har päls iaf. Får väl börja klä på dem annars ;)

livet på landet...

Det är kalllllllt, brrr fryser, eller inte så mkt nu, var värre förut, nuhar jag hela 16 grader :D

Veden tar slut snart och mina "kubbar" jag köpte som skulle vara varmare och brinna längre är inge bra, det blir ju aldrig VARMA!!!! vill ha värme!!!

Sitter i soffan med mjukisbyxor och raggisar, långärmat och kofta, insvept i ett täcke och pricken över i:et en mössa :D Hehe Precis ätit varm soppa, ska väl göra lite hett the oxå. Måste få igång värmen innombords.

Imorgonär jag ledig men ändå har jag hundra saker att göra, suck. Så mkt att göra så lite tid. Men på lördag kommer Andrea till mig och på söndag/måndag kommer min Michis!!!!! Ska bli helt underbart att träffa dem båda!

Förresten om det är någonsom har lite ved tillövers så är jag gläjeligen glad att ta emot :D

Jag bor på landet....

Idag när jag kom hem efter att spenderat hela dagen i Skärholmen och gjort av med 6000kr :S (illa...)
Så kom jag hem till ett kallt hus. min elcentral hade slutat att fungera. Så det vara bara att knack apå hos värden igen och be om hjälp. Känns som om att jag är där ofta, stackars dem, jag är bara problem.... Men vi fick igång ena pannan iaf så nu eldar jag för fullt :D Hoppas på ett varmt hus nu.

Kolla lite på tv. sen sova. upp tidigt imorgon och jobba.

Lucia

Idag är det lucia och jag har varken sett en lucia eller någon som helst anknytning... Det var bättre förr;)

Igår var det Pillans lilla bye bye sweden fet :D Mkt trevlig. Först super god och stor middag på Friday's. Första gången på länge som jag inte orkade äta upp all mat. Riktigt goda drinkar hade de oxå. Hittade en ny favorit Mojito strawberry perfect combination :D

Sen var det vidare till turecompaniet och det var väl sådär. Men det gick. sen var det tåget hem och bil sista biten, tack Daniel du är en ängel som hämtade oss <3

Nu sitter jag hos syster och väntar på att jag ska till jobbet...

Vilken spyig vecka

Veckan började med att jag fick vara ledig. Sååå skönt att bara slappa och ta det lugnt. Älskling var oxå hemma så det var mys :D

Tisdagen började med att jag hängde med huvudet ner i toalettstolen. Tror inte jag behöver säga mer... Tillbringade större delen av natten där :S Så hemma tisdag-onsdag, inge skoj. Det blir MINUS PÅ KONTOT!!!!!

Idag har jag iaf vart på jobbet. Känndes riktigt bra faktiskt. Och ikväll ska vi på julbord med jobbet. Hoppas magen inte bråkar bara....

Ledig imorgon, men ingen sovmorgon för det inte. Ska först ut i stallet och mocka och rida. Sedan ska jag även försöka skapa lite julstämning här hemma och sedan ska jag iväg och fira kusin vitamin som fyller år.

Och i helgen blir det party och jobb. Får se hur den kombinationen slutar ;)

Härlig weekend-helg

Mer sådanna helger vill jag ha :D


Har haft det kanoners! Ätit massa gott och då menar jag MASSOR!!! Var mätt efter förrätten och då var det 3 rätter till som skulle ner... Men har man stor mage så har man ;)


Var på Färna Herrgård med darling. Det var min födelsedagspresent! Så det var romantik för hela slanten! Jätte mysigt och fint rum med Kyld champange, massa fruk och choklad framdukat på rummet när vi kom :D Sedan hade vi privat jacuzzi bad i en halv timma. Bara jag och darlingen och varsin fruktdrink.


Det blev även lite thé buffé efter det :D Ännu mera gott. Sedan på kvällenn blev det den kanongoda 4-rätters middagen med avslut med kaffe och gott uppe på vindsbaren, sååååå mysigt. Självklart var det en supergod och bra frukostbuffé på morgonen efter.





Nu så

Börjar det ta sig här hemma. Fick min spis här i veckan så nu kan man äntligen laga lite mat. Både min och Davids plånbok började bli lite tomma efter alla ute luncher/middagar.

En utav nackdelen med att bo i hus fick jag uppleva idag. När jag står och lagar mat så börjar min värmepanna låte riktigt konstigt. Hyresvärdarna är inte hemma och kan inte nås på mobilen. Ringer alla möjliga för att få ett svar på vad det är som låter... Men ingen vet vad det är som låter. Inte ens min "privata rörmockare" Nico :D Lite scary... Vill ju inte att den exploderar direkt... Men men nu har den tack och lov slutat att låta. Men det var INTE ROLIGT!!!!

Hur som helst så trivs jag riktigt bra! Stör mig på några småsaker men man vänjer sig väl.

Nu sitter jag i soffan och kollar på Mammas Pojkar, sååå roligt haha :D
Och jag har massa ljus tända! Vågar inte riktigt tända någon brasa, har aldrig gjort det förut så jag tänker inte vara själv när jag gör det.

Bilder på mitt lilla hus kommer när jag har en kamera som fungerar

RSS 2.0