Andra tävlingen med Amadeus

Fram hoppningen



Inne på banan


Fin fina rosetten

Otur eller bara nonsens?

Imorgon ska jag tävla igen. känns lite nervöst men ändå ok. Men igår när jag red lät det som om att bakskon satt löst. och mycket riktigt när jag kom tillbaka till stallet få fick jag det bekräftat skit! Ringde hovslagaren och frågade om hon hade möjlighet att slå på skon? Så ikväll ska han skos, fick linda in hoven med silvertejp för att han inte ska slita av sig skon helt (satt fast rätt så bra på ena sidan så det gic inte att dra bort den...) ojoj vad fint det blev :)

Såå nu får vi hoppas att han inte förstör hoven allt för mkt. och så hoppas vi att det går bra imogon :)

Frankfurt

japp nu är boende bokat och klart :) känns hur kul som helst att åka dit med tjejerna, även fast det bara är en natt vi är borta. Ska bara bli kul att få lite miljöombyte =) Looovley!


Grattis till Vickan och Daniel som äntligen har förlovat sig, ska bli skoj med ett Svenskt kunga-bröllopp =)


Här är vi om lite mindre än 2 månader :)

Schalgerkväll

Har kolat på melodifestivalen och ätit god mat i gott sällskap. Michis, Martin, Maria, Fia, Daniel, Richard, Baby :) , Daniel och Nisse var här. trevligt trevligt

Nu börjar man bli trött och väldigtonykter. försöker att inte skriva allt för konstigt.

FRANKFURT tjoho! fan vad skoj vi ska ha!


Och ja, fel låtar HELT fel låtar gick vidare i Melodifestivalen? hur fan röstar folk igentligen? inte undra på att vi alltid får botten plaseringar.

Och Maria önskar sig en fläskfilé med päls på! (en iller det vill säga...)

Vidriga kunder

Japp, jag trodde inte det var sant när Tobbe gick och frågade Pillan "är detta vad jag tror det är?" och ja det var det. Det är någon som har skitit inne i butiken. Hur f*n tänker folk igentligen? -oj jag hinner vist inte till toan, jag sätter mig här???-

Kollade igenom säkerhetskamerna och kollade om vi kunde hitta boven i dramat. Men tyvärr gjorde vi inte det. inte vad jag vet iaf, gick hem innan de tittat klart...

Nä tänkta på annat nu. ska iväg och träna strax, styrka ska det bli idag. har igentligen ingen ork. men om jag inte gå så kommer jag bara sitta här i soffan och äta upp resterna av min Ben&Jerry glass... rätt så frestande men nej, först träna sen möjligtvis så tar jag en liten smakbit när jag kommer hem :)

1563kr Fattigare :(

Nu har jag äntligen fått tag i spån till hästen. så nu jävlar ska han bli smal och slimmad :)

Det var inte lätt att hitta spån, slut överallt juh! men de hade lite kvar i S-tälje åt mig :) Var ute och gjorde fint till honom nu ikväll.

Tack Daniel för att du körde mig och mitt "lilla" lass.

Vilken måndag då...

Först ska jag iväg till jobbet nu. börjar kl6 (Jippi!!! :( ) slutar vid 3. Då ska jag ut till stallet och rida, sen efter detska jag hem och slänga i mig något att äta, för att sedan gå och träna vid halv åtta.

Efter det lär det bli direkt i säng. börjar 7 imorgon. längtar tills på onsdag, då får jag sova :)

Vi har nya djur runt gårdarna...

Japp. denna lilla varelse har tydligen blivit sedd i närhten av stallet. Har dock inte sett gärningsmannen själv, men dessvärre offrerna, mindre trevlig syn...


En liten varg kanske man möter på på nästa ridtur...?

Nej du

Tycker faktiskt inte att Måns skulle ha gått vidare i Melodifestivalen. Tycker att Lilli & Sussies låt var mkt bättre. Men men Måns har väl mer fans där ute än vad Lilli & Sussie har, nu iaf...

Aja det är bara att hoppas att vi skickar en bra låt till stora finalen.

Ska iof inte klaga, ringde inte ens själv och röstade, så jag har väl inte så mkt att säga till om igentligen...

Alla Hjärtans Dag

Idag var jag ich älkling uppe i stan. Först var jag och lämna blod (lite senare änvad jag hade planerat) Sen kolla vi lite i butiker. Var till Ejes chokladfabrik och köpte lite choklad till oss som vi ska mumsa på ikväll och även lite utav deras egentillverkade geléhallon :) såååå goda.

nu ska vi kolla in Melodifestivalen, den är lite segare än förra året, Luuk var bäst och Gustafsson :)


Jag och älskling på tåget hem <3

Min alldeles egna anti rök-kampanj mot Pillan


Härligt eller avskräckande?

Har svår för att bestämma mig vad jag tycker om denna bild. Men det börjar kännas lite avskräckande. Undrar om jag någonsin kommer att få barn, börjar bara ta fram alla nackdelar. T.ex vissa delar som kan spricka, den otroliga smärtan mm. Kommer ALDRIG att klara det. Ser jätte mysigt ut me folk som går gunt med sina runda magar, skulle tycka om den delen men resten, nej tack tror jag.
Och sen om man får en sån här mage? hur f*n gör man saker och ting? som att sova?? Magen är ju ivägen hela tiden. och för att inte tala om ryggsmärtan...

Den är ENORM!

(Nadya Suleman från Usa som födde ÅTTLINGAR!!!!)

London bokat och klart!

Japp nu har jag bokat min resa till London. Blev billigt men ändå inte. Själva biljetten kostade 218kr, men med alla möjliga konstiga avgifter som Ryanair lyckas fixa till så blev slutsumman 658kr. Helt ok, med tanke på att de andra bolagen tar MINST 7-800 för ENKEL biljett.
Ska bara inte göra om samma misstag som jag alltid gör när jag bokat en resa och gå in och kolla om priserna är annorlunda. (vilket det ibland är...) Men f*n detta är ändå ok.

Och eftersom det är ett tag kvar tills dessa att jag åker så kan jag spara massa pengar till shopping och PARTEYYY!!!!

Nån som har en mellanstor väska förresten? har bara en cabin väska och en BAUTA väska sjäv nämligen. känns som att jag skulle behöva en som var lite mer mitt i mellan... nån ???


London Bridge

Trötter

Är så himla trött orkar ingenting... och så ska man iväg på träning om en kvart. hur ska jag orka??? Det är dessutom det jobbiga passet idag, Kommer inte klara det. kommer somna.

Nä byta om nu, syrran kommer strax och hämtar mig.

Mina sötnosar


Mini och Hubbe i Husses jacka

Alla dessa bränder...

Detta är skyskapan som totalförstördes i en brand i Peking igår. Är tyvärr ingen bra bild på huset, somvar jäkligt coolt, verkligen annorlunda. Kortet är taget i April -08, när vi var där i januari i år så var det nästan klart (såg det ut som iaf...)
Men nu är det helt förstört, innan det ens var klart. Jobbigt


Tredje stepp passet

Idag var det dags igen, ännu ett stepp-pass. Hon körde på lite mer idag vilket känndes perfekt. Förra måndagen var det lite för segt och i onsdags var det alldeles för mkt saker att hänga med på. Men idag så var det ja helt perfekt, man blev precis lagom trött. känndes jätte bra.

Nä kolla lite på CSI och sen duscha, sen är det bara att ladda inför onsdagspasset :)

Min Pojk



Amadeus ute i hagen

ursäkt

Var inte riktigt i mittfulla bruk när jag skrev förra inlägget (man kanske kan skylla på det...)

Ann-Catrin förlåt! sa rätt hela kvällen igår men imorse var jag borta...

Illa....

Utekväll á la småbyggd...

Igår var man ute och festade i Gnesta, vilket jag inte har gjort på jag vet inte hur länge.

Först var jag, Malin och Ann-charlotte här hos mig ocg sjöng lite Singstar och blandade lite drinkar och shots. Hade det jätte trevligt! Tack Tjejer för en trevlig kväll!

Sen bar det av till hotellet. var rätt så mkt folk och för än gångs skull så var det flera "unga" än 50+are :) Men en sak undrar jag HUR FAN TÄNKTE DOM NÄR DE SATTE GAMMELFARFAR SOM DJ????? var ju bara nån bra låt sen var resten skit och vem slänger in tryckar låtar var 20:e minut??? Aja det är bara att hoppas att nästa gång jag hanmar där att de har en bättre Dj.

Nä nu ska jag ha tvättstugan såååå roligt...

Ps. undra om Pillan kommer att prata med mig igen... "råkade" bryta av alla hennes cigg igår... men har man slutat röka så har man. inga bortföklaringar! ds.

Nästa tävling bokad

Japp nu är det bestämt att jag ska tävla igen i slutet av månaden :) eftersom jag inte känner mig 100 på att köra transport så ställer underbara Daniel upp :) Så nu ska det bara tränas lite så formen är i topp.


Jag och Amadeus, lite suddig men ändå....

Mina killar myser ihop


Älskling och Hubbe sover i soffan

Vi umgås via datorerna

Nu har älskling fått internet på sin data oxå. Så nu sitter vi här i varsin ända och pratar med varandra via MSN...


Två fjordingar mindre

Japp idag åkte Luring och förhoppningsvis åker en till helgen, eller nästa. sååå skönt. det känns lite jobbigt när alla fjordingar bara går runt i hagen. skönt att hyra ut en del.

Ingen som vill komma ut och rida alla andra som står kvar???

Provridning på G

ska ut till stallet snart och rida lite. Efter det så kommer det några och ska provridna några fjordingar. Får hålla tummarna att hästarna sköter sig och intebeter sig som sist :S Sen får vi självklart hoppas att de fattar tycke för någon oxå.

Sen måste jag hem och städa, ser ut som ett bombnerslag här hemma, eller ännu värre om det e möjligt. Vi behöver nog verkligen flytta till större. har alldelse förmkt saker för att bo i en etta. Visserligen är den stor, men efter några år så börjar man samla på sig lite saker.

Första step up passet avklarat

Ikväll var jag och tränade, känner mig duktig, bestämde mig 15 minuter innan passet började.

Var helt ok. Trodde det skulle vara jobbigare än vad det i själva verket var. Men Malin sa att onsdags passen är jobbigare, så jag får väl knata dit på onsdag och se om det stämmer.
Ska försöka att börja nu ordentligt, känner att jag verkligen behöver komma igång med träningen. Kan bli lite jobbigt att passa in passen bara, med både jobbandet och hästen. Men nått pass i veckan ska jag väl iaf klara av :)

Nä sova lite nu så att man är pigg imorgon på jobbet och hoppas att det inte blir någon träningsvärk utav detta.

Frossa i choklad

Har idag varit och smakat massa choklad och lyssnat på lite information om choklad och dess tillverkning.

Vart otroligt roligt och skoj att se alla dessa olika sorter som fanns. Hade lite beslutångest över vilka sorter jag skulle välja. Fanns så otroligt många som alla såg lika goda ut.

Kom hem med ett antal olika och även deras egentillverkade geléhallon, STOR skillnad mot dem man köper i butik.

Rekomenderar starkt denna lilla och mysiga familjeägda chokladfabrik. Ejesfinns på Erik Dahlbergsgatan i Stockholm.

För mer information kolla även in deras hemsida www.ejeschoklad.se


Varsågod att bara njuta!

Chokladprovning

Idag ska jag och syrran upp till stan för att umgås lite mer vår käre mor och morfar :) Äta lite lunch och sen ska vi även iväg på Chokladprovning :) Mmmm masssa choklad.

Får se om an även hinner med lite annat när man ändå är uppe i stan.


Alla dessa knapp fanatiker...

Finns det någe mer irriterande att sitta i en bil och se hur det blir rött vid ett övergångsställe för att EN person ska gå över vägen och det är bara EN bil på hela gatan??? och självklart sitter man i den bilen...


SÅÅÅÅÅ onödigt blir lika irriterad varje gång.

RSS 2.0