Taffsnäs nästa

Nu är det snart dags att dra över till Taffsnäs. Ska bara invänta Amandas tåg sendan drar vi.

Nu på morgonen så har jag packat det sista. Diskat och dammsugit. Planterat de sista blommorna som inte blev planterade igår och nu äter jag frukost.

Ska iväg och handla lite lunch innna jag plockar upp Amanda. Blir fruktsallad! Mums!!!

Så vi ses/höres om lite mer än en vecka. Kan inte direkt blogga därborta, har inget internet...

Ha en skön sommar så länge och njut av vädret!!!

Nu är har min balkong äntligen fått lite blommor


Och lite mer....

Utsikten från picknick-berget jag och Darling var vid igår

8 År med Älsklingen!

Idag fira jag och darling 8år. Inte illa. Jäklar vad tiden går fort. Tyckte inte det var längesedan vi träffades. Men när man tänker på tiden och allt som har hänt så känns det...

Har hunnit med en hel del. Och fan vad roligt vi har haft! Hoppas det blir fler utav dessa stunder. :D Me like!

Vi firade lite enkelt med picknick uppe på berget vid klämmningen. Hur mysigt som helst. Och kanon väder hade vi oxå! Låg där och njöt efter all mat :D

Nä iväg till sängen nu. Tidig morgon väntar imorgon. Och Taffsnäs :D

Semester!!!

Idag börjar min semester! Och jag har äntligen sovmorgon kan sova hur länge jag vill. Och när vaknar jag? Jo tio över sex... Illa. Men men efter som jag är så passs pigg så är det ingen idé att försöka somna om. Bara upp och sätta igång och fixa och göra iordning här hemma.

Ska börja jobba på T-näs imorgon så packa kan jag ju alltid göra. Ska sy klart våra kläder oxå. Vi brukar alltid ha teman till våra grupper och iår har vi kommit på ett bra tema. Så nu ska jag bara få hit min symaskin som min syster har lånat men inte lämnat tillbaka....

Hela 2 centimeter LÄNGRE!

Idag var jag uppe till Huddingesjukhus och skulle göra en uppföljning på forskningsstudien som jag va med i när jag gick i gymnasiet. Så det var att göra om samma saker som sist. mäta, väga, röntga, kolla blodtryck, ta blodprov, konditionstest osv... Hel ok. Som en riktig stor undersökning GRATIS!

Och det bästa med allt, jag har vuxit 2 centimeter. Trodde inte att jag fortfarande växte :) Tjoho!

Sen iväg till jobbet. Så nu har jag vart igång hela dagen, lite trött. Ska äta nu sen pplanera inför morgondagen. All midsommarhandling. Sist som vanligt till systemet... ;)

Längesedan...

Det var inte igår direkt jag skrev något här i bloggen... Kan bero på att det har hänt en hel del mindre roliga saker på sista tiden. Saker som man inte kan skriva om här, tyvärr. Är bara så fruktansvärt irriterad och besviken. kort sammanfattning... Men rättvis.

Hur som helst. I övrigt har det inte hänt så mkt. Mest jobbat hela tiden. Var och tävlade i Lördags. Gick helt ok. Ett nerslag i första klassen och en avramling i andra :p typiskt, han känndes så super fin och vi kom bra och allt på alla hinder. Suck men men inte att göra mkt åt. Nöjd med dagen var jag iaf.

Nä gå och lägga mig nu och hoppas att allt löser sig snart. Förstår inte varför jag ska haka upp mig på saker som jag inte borde bry mig om. Visste om att det händer, men inte att det skulle hända mig. FUCK!

Fullspäckade dagar...

Igår hade jag en utav de roligaste stunderna på jobbet! Åke kommer till jobbet med en HELIUM-tub. jag blir som ett litet barn. Har aldrig fått leka med helium, men alltid velat! Så ut springer jag. Dock har Åke bara en stor soppsäck, och det gick inge vidare. Men efter ett tag kommer han med BALLONGER!!!! Tjoho, vilken lycka!

Michis kommer snabbt ut och joinar mig! Vi är heltokiga. Suger i oss massa helium och har så jävla roligt och jag tror att alla runt om oss tyckte detsamma. För det var inte många som INTE garva :D

Hoppträning på kvällen och det gick kanon! Sen som vanligt på tisdagar -  TJEJKVÄLL!!! brudarna intog även denna vecka min soffa :) Alltid lika trevligt! Något vi måste forsätta med även fast Desperates inte längre går på Tv.

Idag har det slappats och SOVITS! Även vart ute i stallet och städat och ridit!

Nä nu ska jga ill sängen och sova och krama om min goa pojke!

Vilken helg!!!

Har haft en fullspäckad helg! Har haft så jävla roligt! I Lördags var det först jobb fram till 3. Sedan var det lite nationaldags firande ute på kvigärde med god silllunch :) Sen var det iväg hem och byta om och sätta på sig ett ansikte. Så iväg till syster och lite förfestande. Kollade på skandalmatchen mellan Sverige- Danmark. mindre skoj...

Sen ISHALLEN!!! tjoho där var det party! och jag var snyggast av alla ;) Hehe hade det riktigt roligt och trevligt med tiden gick alldeles för fort! Sen var det bara att knata hem, barfota....

Söndagen blev inte den slappo dag jag hade hoppas på att det skulle bli. Istället åkte jag och Andrea ut till stallet och städade :( Inget jag rekomenderar "dagen efter"

Iväg till jobb nu. Sen SOVA ikväll! Längtar redan

ANDREA IS COMING!!!!

Japp idag kommer Andrea ner till lilla mig!!! Tjoho ska bli så skoj att äntligen få träffas!Vi ska ha det såååååå skoj hela helgen lång!

Men först ska jag ut till stallet och rida lite :D Ska sätta på värmen på landet också så att mina päron inte fryser när de kommer ner ikväll!!!


Tjoho Andrea ringde precis och sa att hon kommer ner nu!!!! Och inte ikväll som det var sagt :D YES!!!

Nä fixa lite här hemma först!

Trevligaste kvällen på länge!

Igår var det dags för våran lilla grillkväll med jobbet. Dock var det inte så många som hade skrivit upp sig på listan. Så vi bestämde oss för att vara hemma hos mig istället.

Slutadae lite tidigare på jobbet igår och jag, syster, Maria och Michis drog då direkt till Nyköping. Lite shopping! Köpte inte så mkt, lite underkläder ett halsband och en super SNYGG klänning! David undrade varför jag måste shoppa så mkt. Sa Varför ha pengar på kortet när jag kan ha dem i garderoben??
Sen iväg till Citygross och inhandla lite mat. Kom hem precis innan Tobbe ringde på dörren. :D

Vi var sex stycken som bänkade sig ner i mitt kök. Grillen stod på balkongen och potatisen på spisen :) En mkt trevlig kväll med god mat och efterrätt och självklart lite Singstar. Vi skulle ha spelat kubb men vädret var väl inte det bästa.

Detta måste vi göra om, SNART!

Är det detta som kallas för Svensk sommar???

Har precis kommit hem från stallet. Trotsade vädret och red ut. Det var jätte fint väder, soligt och allt! Lite blåsigt dock men men. Ser att det är lite mörkare på himlen lite längre bort men det såg inte så farligt ut. Tills det helt plötsligt bara vräker ner. Som om himlen har öppnat sig PRECIS ovanför mig... och det var inte regn nej nej det var HAGEL! Inte roligt, tyckte inte Amadeus heller... Så vi övade lite på ökad trav nästan hela vägen hem ;)

Men nu är jag som sagt hemma. Har precis tagit en varm dusch och nu ska jag äta. Senare - Jobb :(

Nybäddat

Bara älskar att sova i sängen efter det att man bäddat rent! Man sover så fruktansvärt mkt bättre! Och känslan av nymanglade lakan är nästintill oslagbar! Borde bädda rent varje dag!

Gårdagen var mkt trevlig! Tjejerna kom som vanligt över till mig på kvällskvisten och vi blippar direkt över till Desperates Housewifes :) Underbar serie! Slappade i soffan och drack lite te. Mkt trevligt!
Tack och lov att vi hann titta klart på Desperates innana strömmen gick...? Helt plötsligt blev det kolsvart, jaha? Det var ju kvällen innan det var strömavbrott (fick en fin liten lapp i brevlådan om information om det)  Så det var inte så mkt att göra. Tittade på lite biler på datan och sedan var det dags för folk att bege sig hemmåt.

Äta lite frulle nu och se om man kan få tag i  Michis vi ska rida tillsammans idag om det vill sluta regna bara....

Det är inte rättvist!

Att jag ska behöva vara sjuk när det är så fint väder ute! Vill vara ute i solen och sola och bara ha det skönt! Men det går inte! För då börajar mina j*vla bakterier att frodas och jag blir aldrig frisk! Förkyld ska man vara på vintern INTE på sommaren! Och idag är det sista dagen det är fint väder på ett tag, i alla fall om man ska tro väderrapporterna....

Får stoppa i mig all möjlig medicin så att jag blir frisk snart! Helst om de närmaste timmarna.

RSS 2.0