Vår

Idag fick jag vårkänslor direkt när jag steg utanför dörren. Känndes så mkt varmare i luften än vad det vart på länge.

Skönt när man tillslut slutade på jobbet, efter en kall dag i frysen... Sen direkt till stallet och ut och rida i det fina vädret! Så härligt och Amadeus var helt underbar idag. Bara älskar den hästen!

Nu kom Michis precis innanför dörren med sin korv. Vi ska slappa och titta på Desperate Houswifes. Samt äta supergoda sockerbullar :) tackar jocke för dem!


Imorgon börjar jag inte förren 3. Sovmorgon med andra ord. Måste bara hinna ut i stallet innan :)


Så var man på G igen då

Japp idag har jag varit och tränat. Men det blev ingen step-up, nej det blev vattengympa ;) Det var lite annorlunda med ändå helt Ok. Men det blir nog bra motionssimmning nästa gång.

Skönt var det iaf att äntligen börja få röra på sig lite. Visst att jag har börjat med ridningen men det blir inte samma "slut" känsla efteråt. Visst blir man trött och svettig av ridningen men det blir lite mer intensivt och man träna lite mer av olika delar av kroppen vid step-uppen. Men jäg säger inte att ridning INTE är jobbigt för det är det!

Nä nu är det CSI.

när mörkret lagt sig

Hade en trevlig kväll igår med trevligt folk och goda drinkar :)

Vi hade även en liten "mys-timme" här hemma med massa ljus. Det var ju Earth hour så det var bara att släcka ner och irritera sig på grannarna som har tänt i alla rum även fast de inte är där! Så onödigt. Man behöverju inte ha tänt om man inte ens är i rummet, suck...

Blev även en liten sväng över till Hotellet. Blev förvånad att de var fler unga än äldre, inte ofta det händer... Och underbara Michis som prutar på inträdes avgiften. Men det var inte mer  än rätt! De ville ha 100kr för att man skulle få komma in?? Hallå? det är fan billigare i stan! Men men för en 50lapp kom vi in :)

Sen var det hem och kolla på film och äta lite chips :) hamnade tillslut i sängen vid 4.

Någon som vill ha lite bullar och kakor förresten? har en hel del över sen igår. Men cheesecaken går nog ner idag ;)

Fullt hus

Eller snarare lägenhet :) Håller med Älsk mamma att vi borde få köpa huset vi vill ha snart så vi alla får plats :)
Firade Älsk idag med massa fika. Blev en hel del. Bakade allt som jag hade tänkt mig oxå så lite stolt är jag. Dock blev det en hel del kvar.. Så är det någon som är sugen på diverse bullar, kakor, cheescake och muffins så är det bara att komma förbi!

Nu blir det lite vila efter allt diskande innan nästa gäng kommer runt 8. då är det party som gäller :) Ska försöka trycka i dem lite kakor oxå!

Sitter och kollar lite resor nu oxå. Vill resa bort (ska iofs bort om två veckor och sen igen veckan efter det...) Men jag vill ha lite sol- och bad semester. Thailand lockar liksom favoriterna Kina (Hainan) och Egypten, få se om det blir någon sväng lite senare i år :)

Nä vila lite och ladda upp för kvällen. Ska hinna göra middag därimellan oxå men det borde nog gå!


Egypten -08


Hainan -08

Vad hände?

Trodde nästan att våren var på väg. Men just nu är det halv snöstorm ute och helt vitt på baken. Känns lite sådär. Börjar tröttna på detta. Vill ha vår och värme nu! Så man kan börja använda alla härliga vårkläder och skor! Mina tygskor saknar dom, går inte direkt att ha dom nu.. Suck.

Nä forsätta med bakningen, just nu bakas det äppelmuffins med cruble :) Gott!

En sockerbagare här bor i staden...

Japp känner mig som en riktigt bak-mamma för tillfället. Älsk fyller som sagt år idag och ska firas imorgon. Så jag började dagen med att kolla igenom mina bakböcker om vad jag ska baka till honom. Det blev 6 sortes kakor. 2 sortes muffins, 1-2 mjuka kakor, bullar och så lite maränger :)

Får se hur mkt jag orkar baka. Men 2 av kakorna står på kylning i kylskåpet och ska precis börja med två andra och klockan är inte elva än :) Ser positivt ut än så länge. Ska iväg till stallt vid två. Får se hur mkt jag hinner innan. Annars vet ni nog vart jag står ikväll :)

Så var det helg igen.

Japp. Nu är jag ledig fre-månd. Rätt så skönt men inte så mkt pengar... Är dessutom helt uppbokad fre-sön. Älsk fyller år imorgon och ska firas på lördag. Så jag ska baka massa kakor och bullar. Just nu har jag ingen större lust. Kan bero på att jag är så fruktansvärt trött. Hoppas det blir bättre imorgon.

Nä man kanske ska gå och sova? Är alltid lika trött på torsdagar. Kan bero på att man alltid börjar kl 6. Skönt att gå hem vid 3, men man är helt slut på kvällen sen...

Natti natti

Ont det gör ont men ändå...

Japp är precis hemkommen från stallet. Red ut en sväng med Amadeus. Otroligt härligt väder, fick ännu mer vårkänslor, synd att vädret inte ska hålla i sig bara.

Gick helt ok att rida idag. Känndes en del i foten men det var bara att ingnorera. Var så härligt att vara tillbaka i sadeln igen.
Har fått nummret till en dressyr tränare nu oxå. Så nu jäklar ska det ridas dressyr :)

Håll Tummarna

Ska strax ut till stallet och rida för första gången sen min lilla skada. Så nu hoppas jag att det går bra och att jag inte känner av någe. fint väder är det idag oxå. Om det intet blåser allt för mkt kanske man ska ta och rida ut?

Villa ha vår!

Fick härliga vårkänslor idag när jag gick hem från min trevliga fikastund med Malin. Det var så  varmt i solen och alls snö som kom igår är helt borta, inte ett spår av den!

Men det kommer nog dröja innan det blir vår helt. Kommer säkert komma mer snö men men, bara att gilla läget.

Nä fixa middag om ett tag och sen iväg till jobb, känns sådär. Specielt när älsk redanär hemma.

090323

Så fruktansvärt trött idag. ingen ork till mkt...

Och klant som jag är och takar ja till alla som ringer just nu så har jag fått en räkning på 1200kr  ops...
Måste försöka att ringa och säga upp. de står att man har 14 dagars ångerrätt, men jag får hoppas att de kan ta bort mig iaf.

KLANT!

Heldag med hästar och frusna fötter

Har vart med Michis på tävling hela dagen. Åkte hemmifrån vid 10 och var inte tillbaka förren vid halv åtta. En hel dag med andra ord.

Hade riktigt trevligt. Synda att det inte gick bättre för Michis men jag tyckte det gick bra iaf!

Väl hemma blev det middag och sedan god efterrätt - Glass med Ananas :) en klassiker och så god!

Snart bedtime! Imorgon är det första dagen på jobbet efter sjukskrivningen hela 3 timmar ska jag jobba. Det borde jag väl klara?


Ny dag, nya tag

Har knappt kunnat sova något inatt pga att mina monster/terorrister till katter har vägrat att sova! Utan de far runt runt runt överallt och lite där till. Det är ett under att de inte hade sönder någe.

Nu är jag iaf vaken och uppe. Sitter och ätter min frukost. Ska strax iväg på tävling med Michis :) Bäst för henne att hon vinner så det inte är helt lönlöst att följa me ;)

Gårdagen hos syster var mkt trevligt, lite mat och lite vin :) Sen tittade jag, Fia och Michis på Rally Brudar. Riktigt rolig film! Lite feel good känsla.

Nä hoppa i kläderna nuoch göra mig iordning för avfärd.

Lördag

Idag har jag och älsk avslutat städningen här hemma. Känns så skönt när allt är så rent och fint. Får se hur länge det nu varar. Lite jobbigt när man bara bor i en etta och har FÖR mkt saker...

Har även vart hos syster och hjälpt till med att riva lite på deras tomt, lite murar och lite tak. Så nu har de stort och soligt hos sig :)

Äta lite mat nu och sen får vi se vad resten av kvällen bjuder på.

Just det, fick en super skön massage av syster oxå. Den var behövlig, fler sådanna tack :)

Flitiga Lisa

Idag har jag storstädat här hemma. Känns så skönt. Har dammat på alla möjliga konstiga ställen. dammsugit och tvättat fönstrerna :) Känns rätt så bra. Ska ta mig en runda med skurmoppen imorgon oxå, samt en vända till återvinningsgården och kasta lite saker som har legat här hemma och skräpat alldelse för länge.

Ska iväg strax till syster yster och ha en liten myskväll. Var på systemet tidigare idag och införskaffade lite vin, så det lutar åt en trevlig kväll :)


Sydde även klar mammas gardiner i veckan på min fina lilla symaskin :)

Någon som har några miljoner att skänka?

Såg denna otroliga skönhet igår på hingstvisningen. Skulle inte säga nej till honom.
Så vacker och vilken utstrålning och underbart steg!

Lingh 1185
Flemmingh - Columbus






Nu går det bättre

Nu börjar foten kännas någolunda OK. Så nu kan man göra lite saker här hemma utan att skrika av smärta hela tiden. Idag har jag bland annat bytt gardiner. Var på tiden. Julgardinerna har suttit uppe alldeles för länge, plus att katterna går bakom dem helatiden, så det var en hel del katthår som skulle bort...

Damsög lite ok. Ska se om jag orkar damma och tvätta fönster imorgon. Det är så härligt nu när solen lyser in i hela lägenheten, men då ser man även hutr skitiga fönstrerna är...

Har lagat middag nu oxå. Bara att äta upp och sen iväg till Michis. Vi ska iväg till Strömsholm och hingstvisningen :) Kanske hittar någa stiliga herrar där :)


Dagens middag. Korvstroganoff och sallad. Snabbt enkelt och gott!

Sveriges RÄTTA bidrag till Eurovision


Jävla Gnesta vårdcentral!

Japp hatar dom verkligen HATAR! Idioter! Men det var väl inge nytt...

Ringde dit idag för att jag måste få ett sjukintyg till jobbet. Eftersom jag tydligen inte kan jobba med min idiot till fot. Men eftersom jag fortfarande är skriven i Sthlm så får jag inte gå till dom!? Jaha nähe sen när? Har vart där förut!!!

Så jag får väl åka till Mölnbo då. De ligger ju iaf i Sthlms län, så slipper jag åka upp till min doktor i stan, som för övrigt är de bästa doktorn! Ingen slår honom! Åker hellre upp dit än går till idioterna här nere! Sååååå irriterande? Hur lån tid kan det ta att titta på en fot och skriva ett intyg? Tydligen super svårt! Men att operera folk alkoholpåverkad kan man tydligen göra!?

Fick iaf en tid i Mölnbo nu iaf. Tack för det! De hade 10 min över nu i eftermiddag:)  Nu ska jag bara försöka hitta dit. Tur att Mölnbo inte är så stort ;)

Dagen blev inte som planerat...

Nä, äntligen tänkte jag. Nu är foten så pass bra att jga inte behöver sitta hemma längre. Men tvi hade jag. Efter bara 2 timmar på golvet på jobbet så kände jag att foten inte pallade. Ok tänkte jag. sätter väl mig i kassan istället. Men NEJ inte ens det gick. fick så fruktansvärt ont i foten och en bultande känsla började smyga sig framåt...

Så det var bara att knata hemåt. Sjukskriven veckan ut. Måste bara fixa sjukintyg från läkaren. Så det blir till att riga vårdcentralen imorgon :( Har tröttnat så på att bara sitta hemma. Får väl hoppas på det bästa att foten blir bättre snart! Får öka dosen med Ipren...

Nä det här funkar inte.

Helgen som var

Har vart lite dålig med att uppdatera bloggen under helgen och det har jag fått skäll för...

Så helgen började med lite Margaritas drikande hos mig på lördagkvällen. Tillsammans med Schlagerfinalen. Som för övrigt var klockren, eller i alla fall Måns min när han insåg att svenska folket svek honom. Den minen var oslagbar, fan vad jag garva. Annars kan man väl sammanfatta finalen som annorlunda. Har aldrig varit med om någon så spännande final,  man hade ju verkligen inte en aning ett tag där vem som skulle ta hem allt. Men resultatet var, ja intressant.

Söndagen bestod av en hel del slappande. Var uppe och kollade på vårat hus som vi vill köpa. Är så sugen på att skaffa hus nu. örjar bli trångt  i ettan...

Sen var även Michis här på kvällen och vi mumsa i oss massa Pizza och chokladformage :) mm gott men mättande :)
Tittade även på filmen Twilight. Som var enormt bra! En film jag verkligen kan rekomendera. Hoppas nu verkligen på en uppföljare.


Robert Pattinson är rätt så snygg i denna film, lite skillnad från Harry Potter-filmerna

Live från bilen

Sitter just nu i bilen på väg hem från Gävle. Jag och Daniel gjorde en liten road trip upp dit för att hämta en byggnadställnig som han köpt. Allt börjar bra tills vi är ca 2km innan Södertälje. Då bilen börjar låta kontigt... Efter många om och men och många titt utav killarna på verkstaden så visar det sig att motorn har skurit sig :S

så efter det att vi fått en ny bil uppkörd till oss kan vi forsätta våran tripp upp mot Gävle. bara 2 timmar försenade...

Väl upp efter någon felkörning och ett polisstopp så gick allt bara bra.

Har precis kört förbi Uppsala, så snart är vi hemma :)

I'm falling apart....

Nuär jag trött på all denna skit. Orkar inte ha ont i foten längre. funderar allvarligt på att överdosera med värktabletter så jag slipper denna smärta!!!

Vill städa och göra iordning här hemma, men det är rätt så jobbigt när man inte kan stödja ordenlilgt på båda fötterna. Men man kanske ska göra ett försök.

Syster som ringde och väkte mig imorse och frågade om jag ville ta en tur till Gävle (?) Daniel skulle tydligen hämta någe där, så jag får se. kanske roligare än att sitta och nöta ut umpan i soffan...

Jag är inte bara skadad jag är lat oxå


Blev lite hämtmat till middag idag. Varken jag eller älsk orkade göra någe...

Ännu en slapp dag

Seriöst. Börjar tröttna på detta rätt så mkt nu. Det är inge skoj att sitta här hemma och häcka. Längtar t.om till jobbet, hur normalt är det????

Eftersom min kära syster jobbar idag och inte kan underhålla mig så får jag försöka att göa det på eget vis. Inte lika roligt :(

Men det lär ju bli någon film, lite läsande ur min nya bok som jag köpt på rean och självklart lite morotskaka som blev över från igår. Maria du åt alldeles för lite, eller så åt vi andra alldeles för mkt? hehe. Gott var det iaf :)


Min nya ok "En shoppoholics bekännelser"
Ska verkligen se den nu när den blivit film :)

Happy ever after

Min kära syster kom över för ett tag sen med lite morötter...? Och då gjorde vi självklart genast en Morotskaka :) Den är äntligen klar i ugnen så nu ska den bara svalna så ska galsyren på. Lagom tills Grey´s börjar. Kan inte bli ett så mkt bättre slut på kvällen.

Tack älskade syster för att du har tagit hand om mig de senaste två dagarna. Synd att du jobbar imorgon :( Hur ska jag klara mig?


Mm morotskaka var det ja :)

Jag börjar tröttna

Inge skoj att ha en skadad fot längre. Trött på att halta runt här hemma och med kryckorna så fort jag går ut. Och sen att jag förlorar massa pengar på att vara hemma från jobbet oxå gör inte saken bättre :(

Syrran föreslog vattengympa, så det ska jag börja på så fort det börjas kännas lite bättre. vill inte slita ut den direkt.

Nä laga lite mat, börjar bli lite små hungrig...


Första dagen som invalid

Idag ska jag hämta min kryckor, så att jag kan börja ta mig runt. Är lite jobbigt att hoppa runt på ett ben hela tiden. Eller så får jag se det positivt, kommer få värsta välrtänade vänster ben :)

Just nu sitte rjag i soffan med foten i högläge, så roligt... ska snart göra lite fruost och knapra lite ipren. Sjuksköterskan sa att jag ska röra på benet och små belasta det lite. Men det gör ju sååååå ont då...

Nä frukost var det ja...

Jäkla stukning


min sackars fot...

Äntligen lite sömn

Idag sov jag till halv ett. Det var verkligen behövligt :) Vart så trött de senaste dagarna.

Ska väl försöka hitta något att äta och sedan åka ut till stallet och raka min lilla pålle. Så nu håller vi tummarna om att rakmaskinen fungerar.

Hysteriskt roligt!


Så jäkla rolig!


20 timmar back...

Ja det är var jag ungefär ligger efter med i sömn denna vecka. Är så otroligt trött...

Var ute igår i Sthlm med Fia, Michis, Maria och Martin. Kom hem nån gång efter fem på morgonen och sen upp vid nio. Ska börja jobba vid två sen. Orkar inte!!!!!

Hade i alla fall jätte ttrevlig och roligt igår! Det får vi ta och göra om snart igen!

Nä sova lite nu innan jobbet.

God natt :)

Detta var ingen bra dag...

Det började med att det var väldigt svårt att komma upp ur sängen. Den liksom bara krama fast en, gick inte att komma loss helt enkelt. Men efter många försök så lyckades jag. Så det vara bara att göra sig iordning och gå ut till bilen för att åka till jobbet. MEN bilen ville inte starta, suck, då var det bara att power-walka till jobbet för att inte komma allt för sent, suck.

Väl på jobbet så flöt det på rätt så bra.
Efter det kom Älskling och hämtade mig och sjussade ut mig till stallet, där jag och Michis skulle hoppa lite. Och det gick ta mig f*n inte. gick inge bra. Kanska på någe hinder men i det hela stora så gick det SKIT!

Så nu sitter jag här hemma i soffan. Var till och med för seg/lat/trött för att träna, inte bra.

Nä en kopp te och litet samtal till mammsen sen blir det nog sängen :) Äntligen!

En dag i stan

Idag har jag vart upp i stan med Michis. Vi tog snabbtåget upp, inte för att det gick så fort, var tydligen någe fel på tåget så de kunde inte köra i sin vanliga hastighet :(
Blev lite shopping, dock köpte jag bara 3 toppar. Provade en jäkla massa saker, men det var inte mkt som föll mig i smaken när de väl kom på plats :(

Efter ett tag bestämde sig även Martin för att joina oss. Blev en liten fika och lite snack innan jag var tvungen att dra. Var först hem till päronen och hämtade min plattång som jag glömde där i helgen, och OM jag har saknat den, ser ut som ett troll i huvudet, är verkligen beroende för tillfället...

Sen iväg till Gullmars där killen plocka upp mig så jag fick sjuss hela vägen hem till Gnesta :) Somnade visst i bilen oxå.

Och ingen träning blir det för mig heller, har fortfarande lite ont i knät så jag klarar inte riktigt av att hoppa runt på steppen, får ta igen det på styrkan imorgon :)


Söta Michis med Martin i luren påväg upp till Estockholmo :)

090304

Idag är jag ledig och det känns väldigt skönt! Blev dock ingen längre sovmorgon, men jag känner mig lagom utvilad. Sitter i soffan nyduschad med datan i knät :)

Sitter och kollar lite resor. Är så sjukt sugen på att dra till Paris. Vet bara inte när, gärna när det är lite varmare och billigt att flyga (kostar just nu 550kr ToR, men det känns som att man kan få det billigare, ja jag vet. är snål men jaja...)

Ska väl sätta igång och göa iordning mig. Ska med tåget upp till stan och kolla lite i affärer, se om man hittar någe skoj till en sälv och någon present till Michis. Ska även ha en liten date med mammsen :)

Nä iväg och på med lite kläder kanske.

13 timmar senare...

Gud vad skoj det var att vara på jobbet idag. Från kl 07.00 till 20.00 hela 13 timmar. Tjoho!

Eller inte. hade först ett vanligt arbetspass, sedan lite teas building och sist ett ergonomi föreläsning.

Så nu är jag lagom pigg och glad.

Blir lite jordgubbar tillsammans med lite Desperate Housewifes :)

Och så var vi fulländade =)

Nu har vi bokat in Malin på våran lilla Frankfurttripp. ska bli så skoj att åka med alla dessa glada och positiva tjejer! Fan vad skoj vi ska ha!

Snart dax för träning. har som vanligt ingen ork. men brukar gå över rätt så snabbt när man väl kommer dit.

Är ska man växa upp?

Sitter och tänker på alla dessa "vuxna" människor som vägar att växa upp. de lever fortfarande som ansvarslösa fjortonåringar.

Men men... Alla är vi olika.

RSS 2.0