Fullt ös medvetslös

ungefär så ser mina dagar ut. Hat flyttat till mitt lilla hus nu, och än så länge så trivs jag :D Men det är mkt kvvar i gamla lägenheten oxå. Massa saker som ska packas ner och åka iväg med. Tur att ma inte bor större än vad man gör. Måste seriöst ha en stor rensning någon dag -SNART!!

Men men har fått tv ute i huset, men fortfarande inge internet. Vill ha mobilt men vet inte om det funkar så bra ute i skogen :S Förvirrande....


Nä nu ska jag fixa maten och sedan åka ut tillmigoch äta (har ingen spis.... än....)


Är man inte stressad så blir man

Skulle sätta mig ner förut och börja sy på mina gardiner, när symaskiner bara packar ihop... Går inte att göra någoning å den... Kollar i bruksanvisningen och där står det att för den felkoden så ska man kontakta service eller affären där man köpt den. SUCK!!!! såååå irriterande!

Åkte upp till svärmor och fick låna två maskiner från henne. Den ena ville inte riktigt mata fram tyget men fick någolunda söm, den andra hackade lite väl mkt på fel ställen... så det var ingen idé att forsätta.

Så om jag inte får ordning på el'ndet så åker jag och hämtar mammas maskin på fredag. Så på fredag ska jag

1. Fixa maskinen
2. byta överkast på Ikea
3. Baka
4. Städa huset
5. Flytta över katterna
6. Orka med allt.....

Nä nu ska jag vara social med Maria och försöka tänka på roligare saker än det som går runt i huvudet på mig nu....

Brum brum

Japp nu är det bara att forsätta brumma vidare, min pärla gick igenom besiktningen helt utan någon som helst anmärkning :D Me like!!!!

Baka baka liten kaka

Som de flesta vet så fyllde jag år i Fredags :D

Men eftersom jag är mitt uppe i flytten så ska jag ine firas förrens nu på lördag. och då ska det bjudas på massa gott :D Så det är bara att sätta igång på engång med allt bakande.

Har som vanligt tänkt mig att göra lite cupcakes (ja det är muffins på engelska Andrea...) och nu har jag hittat det bästa fatet! Set ut som ett träd! Så fint, så nu håller vi tummarna att jag får det senast fredag, har ju inte haft sådan tur med internet ordrar på senaste tiden direkt...


Mitt nya fina muffinsträd :D


14 November

Dagen har jag tillbringat på Ikea, liksom hälften utav Stockholms befolkning...

Blev en hel del hängande och flängande, men jag tror jag fick allt som jag hade tänkt och lite därtill. Fick iaf min fina soffa som jag ville ha, och det var dessutom nersatt i pris! Me like!!!

Men som vanligt när man går på Ikea så blir det så mkt dyare i slutändan än vad man hade tänkt sig. Vilket mitt konto inte gillar. Men men, fint blir det hemma iaf :D

Ikväll har jag vart hos syster. Slappat och tagit det lugnt samt ätit onyttigt, vilket jag bara har gjort alldeles för mkt den senaste tiden :( Måste ta tag i mina matvanor inna jag börjar rulla fram...

Nä hoppa i säng nu kanske. Stallet och hästarna väntar imorgon bitti :( Så det blir till att kliva upp i ottan. Ska ävan fixa iordning i huset imorgon. Sovrummet ska bli helt klart iaf :D


Min fin fina soffa :D


Happy birthday to me!!!!!

Tjoho äntligen är denna dagen här. Som jag har väntat. Igentligen vet jag inte varför? Vill ju inte bli äldre direkt. Men kanske för att jag tycker om att vara i centrum för en gångs skull. På min alldeles egna dag :D

Har dock inte gjort så mkt roligt idag... Men lite ;)

Har:
*Städat
*Tvättat
*Manglat lakan 
*Sjussat syrran till jobbet
*Träffat en gammal vän som jag inte träffat på 3 år :D Mkt trevligt!
*Fått sjukt massa sms- och samtals gratulationer!
*Målat i huset
*Haft sönder en ruta i huset :(
*Flyttat över massa saker till huset
*Bäddat rent
*Power nappat
*Duschat
*Fixa mig inför kvällen (eller snart iaf...)

Så snart ska man iväg med massa nära och kära till Trosa för en trevlig middag! Sett fram emot det hela veckan!

Imorgon drar vi till Ikea, alla tycker att det ska bli sjukt roligt förutom mitt samvete och konto... Men men pengar är till för att spenderas ;) (inbillar mig det iaf....)

Redan stressad inför helgen och det är bara måndag...

Nyss hemmkommen från vetrinären med Mini. Nu är hon friskförklarad och slipper massa vidriga tabletter nertryckta i halsen och äckliga ögondroppar. :D

Skulle ha åkt ut till huset och fixa lite. Hann inte så mkt igår pga att tävlingen tog lite längre tid än vad jag hade trott/planerat. Men när jag pratat med älsk och frågar lite saker så säger han att han har nyckeln till huset :S så jag kommer inte in :( Så det blir till att försöka planera in hela veckan om vad som ska göras och när. Min tanke var ju att flytta in till helgen. Får se hur det blir med det...

Blir nog Ikea både fredag och lördag för min del. Tur att man får lön på fredag, synd bara att det redan är "slut"...

Nu kan man titulera sig som Klubbmästare :D

Japp så går det när man har världens bästa häst ;)

Helt underbar känsla. Visserligen var vi ju inte så många, men det var man ju inte mindre nervös för... Så nu har vi två fina gul-blåa rosetter :D


Så fina <3


Det tar sig

Har varit ute i huset hela dagen och målat och fixat. Var bara därifrån en stund då jag var tvungen att åka till stallet. Annars har jag varit där från morgon till kväll. Men vi är nästan klara. Så imorgon borde all målning vara klar. Sen är det bara att lyfta in alla möbler och ta en sväng till IKEA för att köpa soffa och mattor :D Och lite annat smått och gott ;)

Nu ska jag och älsk åka iväg och byta bil. Imorgon är det dags för tävling igen. Dock bara en klubb tävling, men det är ju KM! Så nu håller vi tummarna att jag vinner ;)

Home sweet home

Nu blrjar det likna något i mitt lilla hus. Älsk och jag ska ut dit strax igen och forsätta med målning och tapetsering som vi började med igår. Sååå roligt att göra om :D längesedan man målade.

Har flyttat över det mesta av mina saker nu. Mesta dels kläder och små saker. Möblerna tar jag i sista stund. Sen så ska källaren tömmas. har ingen aning om vad det är jag har där nere...?

Nä äta upp sista av frukosten nu och sticka iväg :D


Orka

Ne jag orkar inte längre. Men orkar inte göra något åt det hellet. bara följer med strömmen. Rädd för att ta smällen????

Men snart, måste fixa!!!

4 November 2009 kl 10.00

Föll den första snön i Gnesta. Nu är vintern påväg och snart är det JUL!!! Tjoho vad jag längtar. Men det är mkt som ska göras innan dess.
Ska fylla år :D samt flytta, men sen så är det julmys för hela slanten! Pynta massa och göra massa julgodis! Och det nästan roligaste, JULSHOPPING!!! Älskar att köpa julklappar till folk, nästan roligare än att få. Tyvärr håller inte mitt konto med mig alltid. Men det brukar lösa sig i slutändan iaf.

091101

Så var denna helg förbi. och som vanligt har den spenderas på jobbet och i stallet. Längtar tills om två veckor då jag är helt ledig!!!!! Samt att det är min födelsedag då! :D Tjoho!!

Imorgon blir det en snabbis till vet med Mini. Hon är mkt bättre och jag hoppas att de håller med!

Ne nu blir det tea och morotskaka med baby!!!!



RSS 2.0