Projekt Lennon

Japp idag tänkte jag att det är bäst att ta upp ridningen. Saknar den som fan! Så nu ska jag sätta igång med att rida lilla Lennon (som blivit stoooor) Men vi börjar med att longera honom några gånger först innan jag sitter upp. Behöver ju inte utmana ödet... Men han var så duktig så. Lite svårt att gå på en rund volt hela tiden. Han hitter små "hörn" där man kan gena lite :D Så söt.

har även hunnit med att träna ett pass på gymmet. Idag var det jag och gammlingarna. Känns skönt att träna på mornarna när det inte är så mkt folk.

Städa lite här hemma nu inför kvällen och sedani väg och tvätta bil och sist men inte minst hämta Matilda och sedan bege sig för en liten fika stund!

Trevlig Valborg på er alla om vi inte hörs någe mer idag!

ja, varför inte?

När man för en gångs skull är ledig (ända dagen denna vecka...) och man äntligen får sova lite. Så är det ju självkart att man ska vakna klockan SEX!!!! Men men det är väl bara att gå upp och försöka få ut så mkt som möjligt av dagen :D

Nu ÄR det vår!

För idag har jag bytt däck på bilen. JAG har BYTT! helt själv. Är så stolt över migsjälv :D Åkte till gummiverkstaden igår och frågade efter mina däck som skulle ha kommit i början av FÖRRA veckan.... De hade tydligen vart där sedan dess oxå. De hade bara glömt bort att ringa mig :S Jobbigt. Men men hur som helst nu sitter de på bilen! Och jag passade även på att damsuga bilen när jag kom hem :D Nu är det bara utsidan som ska fixa. Får bli imorgon.

Hoppas på fint väder imorgon. Ska förhoppningsvis fika med Matilda och Malin om ingen av dem bangar. Ska bli trevlig. På kvällen ska jag även ha grillpremiär! Tjoho! Snar är det väl även sommar! Längtar!


Ps. Jag har anmält mig till Vårruset. Så nu ska det bli springa av! ds.

28 April

Slapp morgon. Känns som om att jag inte kommer upp ur soffan. Även fast jag kan komma på tusen saker som jag kan göra...

Men ska väl palla mig upp snart. Tänkte plantera lite av mina blommor innan de dör. Sedan ska jag hämta mina däck och sedan träna. Får ta i för det jag missa igår. Sedan till jobb.  Tjoho, bara älskar att jobba kväll. Eller kanske inte.

Fick mitt första förslag igår. Ohh nervös. Men jag tror inte det blir nått av det. Keep on looking....

Så gick det med den eftermiddagen

Idag efter jobbet så tänkte jag att jag skippar träningen eftersom jag har en sådan fruktansvär träningsvärk. Tänkte åka över till svärföräldrarna och hämta mina sommardäck och sedan åka hem och gå en härlig promenad i det fina vädret. Men väl hemma hos s-föräldarna så hamna jag på altanen med Dongyan. Satt och prata ett tag och vips som det var så blev det helt grått på himlen och det börjar blåsa som bara den. Så det var bara att gå in.
Insåg att min promenad var bara att glömma. Så jag stanna kvar lite längre och fick på köpet en supergod middag, kina mat som Dongyan hade lagat MUMS!!!

Nä lite ananas till efterrätt kankse, tillsammans med lite desperate housewifes :D

26 april

Idag har det varit en seeeg dag. Trodde aldrig klockan skulle bli 5 så jag fick gå hem. Men efter mycket slit och stön så blev klockan 5. Sen var det bara förbi gymmet en stund och träna lite. Tycker man ser resultat alldeles för dåligt. Varför ska det ta sådan lång tid? Är otålig!

Har pratat med mitt lilla hjärtegryn Michis nu. Alldeles för sällan vi hörs av. Skyller allt på hennes (min) mobil och abonemang BYT!!!!! Saknar henne så! Men snart kommer hon hem, annars...

Nä lite mat kanske. Man blir hungrig utav att träna :D

Nu har jag målet innom räckhåll. Nu ska jag bara nå det!

Vann min fin fina klänning som jag velat ha, som kommer från Lipsy. Såg den först på Nellys hemsida. Där var den på rean. Nersatt till 295kr från ca1200kr. Vilket jag såg som ett fynd. Men dagen efter när jag skulle beställa så var den ju självklart slut :( Men sedan hittade jag den på tradera. Så ikväll satt jag och bjöd på den. Och VANN!!! för enbart 167kr (inkl frakt) Mkt bra! Så nu hoppas vi att den är lika fin på mig som denär på bilden!

Ohh älskar när man får paket på posten!

Just det. har precis pratat med Pillan! Saknar henne så! Men snart är hon hemma!!!


Inne på dag 2

Har varit ute och sprungit nu igen. Orkade med ett pass idag oxå. Men jag måste säga att det börjar kännas i benen efter styrkepasset igår, så det var ju inte så roligt att springa idag med värsta träningsvärken. Men det gick. Kom runt hela rundan utan att stanna. Måste säga att det är j*vlans massa backar på min lilla runda. Man hinner knapt återhämta sig efter den första förrens nästa kommer. puh... Men man känner sig desto duktigare efteråt.
Ska ju vara med i vårruset iår igen (om jag kommer ihåg att anmäla oss...) och man vill ju gärna orka lite. Det är tur att man har en vilja iaf, annars skulle jag nog aldrig orka.

Tycker inte att det är så jävla roligt att springa igentligen, men de säger ju att de ger resultat och det är ju det jag vill ha. Så det är bara att offra sig ca 30 min om dagen.

Nä snart kommer mamma och pappa och då ska jag bjuda på kladdkaka, som jag ska äta med gott samvete ;) Sen blir det jobb.

Jag är så duktig!

Har precis varit ute och sprunget en runda :D Får se om hurtigheten håller i sig ;) Måste komma i klänningen jag ska ha på bröllopet i slutet av maj. Borde ju fixa det om jag forsätter i denna takt!

Så skönt att äntligen vara igång!

Imorse var jag på gymmet kvart över nio. Körde ett passa på ca 1,5 timma. Känndes riktigt skönt! Fick även sällskap av Annie. Alltid roligt med sällskap! Känns mkt roligare och lättare. Ska bara försöka hålla i detta nu. Men det känns riktigt roligt! Efter träningspasset så blev det en god sallad från Stopp innan jag och älsk begav oss för att kolla på fotbollsmatch. Felicia och hennes lag spelade. Vann med 2-1 Bra jobbat!!!

Har sedan suttit hos svärföräldrarna och hunnit med både en fika och lite lunch. Mycket trevligt. Sitter nu hos älsk och slappar. Ska väl dra mig hemmåt så småningom. Får se vad kvällen har att bjuda på, lugn blir det iaf, får se om man har någe sällskap.

Längtar efter lite semester nu! så jag hoppas att det inte blir några fler askmoln, vill verkligen till England och Andrea!

När ska det bli vår? och framförallt SOMMAR!?!?!

vaknade upp idag med hopp om sol och värme. Tänkte forsätta med mitt pysslnde i trädgården. Gå en härlig promenad i vårvärmen. Men icke då! Vaknade upp och tittade ut genom förnstret, och vad är det jag ser? SNÖ! Massa snö på hela backen. Helt J*vla otroligt! När man äntligen börjar få lite hopp om sommaren...

She's HOME!!!

Min darling har landat i UK nu!!! woho! så nu får vi hålla tummarna om att det inte blir några mer askmoln! För om ca 2 veckor ska jag ner till henne! Ska bli sååå skönt med ännu lite semester! Förhoppningsvis är det varmt där då så man kan gå sommarklädd (plus att det blir lite mindre vikt i väskan...)

Hur som helst. Har precis vart ute i trädgården med två galna och glada hundar! De har spungit runt och busat medans jag har krattat för glatta livet. Men nu är det lunch och snart iväg till jobb :( Vill inte. Skönt att man är ledig imorgon iaf! Hoppas att det blir lika underbart väder då som det är nu!

The bottom is nodd....

Idag fick vi reda på vilka schemaändringar det blir på nya schemat. Kan kort och gott samanfatta mitt schema med SKIT! Helt jävla värdelöst. Visst fick lite mer tider, men det känndes som om att mestadels var kvällar. SUGER!  Fick visserligen komplimanger för att jag är duktig och tar tag i saker, ser till att det blir gjort och att det är ordning. Men med de orden och mitt schema så känndes det mer som "Du är ju så duktig på att städa och plocka undan, så du kan ju städa efter alla andra när de gått hem så att det är fint dagen efter"  Suck... kanske ska sluta vara så ambitös...

Men det var tydligen inte bara jag som tyckte att nya schemat var rätt så misslyckata. Kändes som att mer än 90% av alla tyckte att det SÖG! Tycker synd om somliga som känner sig helt totalt överkörda. De tycker att det är lättare att bra gilla läget än att säga någe, för de kommer ju iaf inte att ändra på schemat. Så borde det verkligen inte vara!

Är man ledig så är man

Idag är en riktigt slappar dag. har bosatt mig i min lilla soffa och bara slappat. Först har jag kollat på de avsnitt jag missat av Gossip Girl, sedan blev det även de senaste. Så nu får man vänta på att de säns i USA innan jag kan kolla på dem, men det som väntar på någe gott...

har även kollat på filmen "the private lives of Pippa Lee" lite seg ett tag, men sedan blev den lite bättre.

Sitter emellanåt och läser lite i min fina rosa handbok. mkt somska tas in och tänkas över, men SJUKT KUL!!!!

hade även tänkt att kanske gå på en promenad, men när man ser att det vräker ner massa snö så tappar man lätt suget :( Jävla april-väder! Kan solen inte bara få skina för fullt varje dag??? Min solbränna från Kina håller på att blekasbort, inte ok!

God Morgon, God Helg

Så blidde det sovmorgon idag iaf. Trodde aldrig att jag skulle sova så länge, men det gjorde jag och skönt var det :D

Var och grattade gammelgubben Niclas igår som fyllde 30bast, massa god smörgåstårta och gräddtårta, så nu är man lite extra rund runt magen....

Idag ska jag ut och gå tror jag. Funderar även på att röja lite här hemma. Sedan ska jag och älsk mysa framför någon bra film ikväll. Har bara 47filmer kvar att kolla på av de 50 jag köpte i Kina.

På tal om Kina. Vill tillbaka dit! Handla lite och slappa en del. Någon som vill me?

Snart börjar allvaret!

Fick ett mail idag om att allt var ok. Så nu börjar allvaret, sökandet. nervös? Skoja inte! Kommer kännas så konstigt. Helt plötsligt så är man lite osäker, är detta verkligen det jag vill? Ja, jag tror faktiskt det. Ohh spännande!!

jävla kyla!

Måste det vara så förbaskat kallt i Sverige? Det är ju självklart att man ska bli förkyld direkt när man kommer hem. Rinner i näsan, tjock i halsen, halsmandlarna svullna så det värker i hela hals och nacke :( inge skoj! Och så ska man jobba på det. Vill inte! Vill tillbaka till värmen och ledigheten!
Nä nu ska min bejbi få ta hand om sjuka lilla mig...

Lite shoppingfynd....




Lite ringar....


:D


Lite klockor och annat smått och gott



Två av mina klänningar, fler kommer med mitt paket jag skicka hem...



Mina snygga kavajer, som jag är hel nöjda med!



Skinnjacka och abercrombie kofta



Lite väskor och plånböcker



Lite tröjor, jeans, bh.ar, mjukisbyxor mm....



Och sist men inte minst, lite skor <3


Hemma igen.

Nu är man hemma igen efter en liten semester i Kina. Och jag längtar tillbaka. Tycker det är sååå tråkigt att komma tillbaka till verkligheten när man var varit borta och haft det skönt. Har givetvist saknat nära och kära och mina missar, men det är typ det....

Hade det riktigt skönt i Kina iaf. Var nere på Hainan först och bra njöt av solen och värmen. Brände mig inte alls som förra gången, men nu hade jag dessutom solskydd 30 som jag var flitig på att använda ;) Blev en hel del slappande på stranden. Mycket god mat. Trevliga kvällsaktiviteter iform av lite kortspel och öldrickande. Är ingen större entusiasm av öl, men när man är utomlands och runt 30 grader så kan en kall öl inte vara så fel, och sedan att den bara kostar 4kr gör ju inte saken värre :D

provade även på att surfa iår. Riktig surfing men en RIKTIG bräda! Så jävla skoj, men ack så svårt! Fick ett antal fina brännmärken efter brädan både på armar och fötter! Men vilken känsla att glida fram på vågorna :D!

Har ju givetvist även vart i peking och shoppat. Tror jag inte har handlat så här lite någonsin i Kina. Eller lite för att vara mig. Fyllde ju ändå en hel resväska med 23kg.... Ska lägga upp lite bilder på mina fina fynd när jag laddat upp lite bilder.


The surfing gang!


RSS 2.0