Slapp lördag

Igår var det Sthlm och tjejerna som gällde! var först hos Madde (jocke) och förfestade, innan vi åkte in med hästbussen :) till södertälje! För att där sedan ta sig vidare med antingen bil eller tåg. Sedan var det party hela natten lång! Älsk kom och hämtade mig vid slussen strax efter 3. Love him! <3

Var dock inte lika pigg imorse. Skönt att man fick sova ut. Pillan skulle ju med flyget till USA på morgonen, fick höra av flera att det inte hade gått helt smärtfritt ;)

Tagit det lugnt resten av dagen. Åt middag med älsk inne i Gnesta och nu blir det milkshake och film i soffan :D

Hus uthyres

Någon som vill hyra ett jätte mysigt hus under ca ett års tid??? helt underbart ute på landet :D
Kommer att sakna detta hus när jag är borta. Helt underbart!

ihh snart åker jag, har inte fattat det än. Kommer väl slå en när manlandat i USA....

Movie night!

Ikväll har jag varit uppe på bio med maria, Martin och Andrea :D Sex and the city 2 blev det. vet att jag är lite sen med att se den. Men det var helt klart värt mödan! Den var hur bra som helst! och ojoj vad jag har skrattat! Så solklara repliker och komentarer! Inte minst från publiken ;)

Kommer att sakna våra biokvällar. Får se om jag hittar någon i USA att gå på bio med. Annars så får jag gå själv :D

Sova nu. Upp tidigt imorgon och göra iordning matlåda innan jobb :S

Söndagsmys

Suttit hos älsk idag och bara slappat och kollat på tv. Nu är jag hemma ochmellanlandar. Ska snart in till Gnesta och träffa Maria och Martin :D trevligt trevligt!

Pratar lite med Michis oxå. saknar henne.

ne snabb städning innan jag drar in till byn ;)

Slutar det aldrig att regna?

Verkar inte som det. Men det är nästan lite skönt att få klä på sig lite för en gångs skull. Ska ju bli sol igen imorgon :D Lovley! Hitills har detta år varit helt underbart! Först en härlig och lång vinter med massa snö! och nu en underbar sommar med massa värme och sol! Tycker inte att man ska klaga!

Rätt så skönt att bra sitta och slappa idag utan att få allt för dålig samvete. Borde igentligen packa, men jag vet inte i vilken ända jag ska börja? känns som om att jag behöver allt förtillfället. Får väl panik packa om ca 2 veckor. Illa, men det är som vanligt. alltid ute i sista minuten!

Längtar efter att få åka, snart så, inte så lång tid kvar nu. Ska bli så otroligt spännande. Har precis mailat lite med familjen, de ska ev ringa någon gång snart. Även pratat med deras nuvarande au pair. Hon var hur trevlig som helst och svarade på massa utav mina frågor :D

Ne mys med älsk nu som bara sitter och gnäller brevid <3

Denna huvudvärk!

Har haft ont i huvudet hela dagen! Vaknade upp med huvudvärk och den har vägrat att släppa. Orka knapra värktabletter hela tiden :S

Har hur somhelst varit ute på Taffsnäs idag och ridit lite. Hoppade Müsen, han är super rolig :D Sedan var det lite lyx lunch med Andrea på Gnesta Strand. Riktigt god buffé stod på menyn. Mums!

Ikväll blir det inflyttningsfest. Hoppas att huvudvärken släpper så jag orkar...


Det är farlig att vara på Taffsnäs


21 Juli 2010

Om en månad så träffar jag min familj i USA. Fortfarande inte fattat det. jag tror att jag börjar bli liiiite trög/seg. Pratade igår iaf med deras nuvarande au pair. Riktigt trevligt. Fick reda på lite mer saker som jag undrat över.

Packningen/städningen här hemma har jag inte heller kommit någon vart med. Kommer att ta evigheter att få ordning på alla saker och jag vet inte ens vart jag ska börja :s Jobbigt. Om det är någon som känner sig för att komma och hjälpa till och röja hos mig så är det bra att hojta till!

Måste även fixa en tid hos tandläkaren och hos frisören. Som vanligt ute i sista minuten.


Älskar mitt nya jobb!

Är så glad att jag sa upp mig från Stopp! Älskar mitt nuvarande jobb! Har så roligt varje dag. Och dagarna går sååå fort! Men tycker det är tidigt att äta lunch vid tio halv elva. Men sen så är klockan helt plötsligt fyra och det är dags att sluta! Kollar knappt på klockan och när man gör dte så har det gått flera timmar! På stopp kollade man alltid på klockan och det gick sååååå långsamt!

Sen så får man även vara ute i det fria! Sol hela dagarna så skönt! Slutar även fyra varje dag och ledig alla helgar!!!! Love it!

Fortfarande nervös, men inte gjort något åt det...

Sitter fortfarande och tycker att det är overkligt att jag ska åka till USA om mindre ån en månad. Tycker att jag har miljoners med saker att göra innan. Men det verkar som om att jag itne kan får arslet ur vagnen och börja. Sitter bara och slappar här hemma, eller är iväg på annat skoj. Kommer att sluta med att jag har panik sista vecka och kommer att fara omkring som en tok. Illa...


Börjar få ordning på alla pappren nu iaf. Väntar bara på mitt papper från polisen och sedan ska jag skicka in om internationellt körkort. Men det skulle man inte skicka iväg allt för tidigt.


Skickade iväg ett mail förut till min värdfamiljs nuvarade au pair och fråga lite olika saker jag inte kände direkt trygg med att fråga familjen :S

Kanske gå ut och gå en promenad och rensa huvudet lite.

Ibland så längtar man som Faaaaan!

Har lite blandade känslor inför min resa till USA. Mestadels så är det lite panik artat. Känns som om att jag har tusen med saker som måste fixas innan jag åker. Börjar undra hur jag ska hinna med allt...

Just nu har jag en känsla att jag bara vill sticka iväg på engång! Bara skita i allt här hemma! Soooo nice!

Men som sagt, inte lång tid kvar nu. Hittade dessutom mina slutbetyg imorse. Så nu ska de kopieras och sedan skickas in tillsammans med tusen andra blanketter.

Ska skicka iväg ett mail till familjen och deras nuvarande au pair och fråga om lite saker. helt plötslit så har man miljoner med frågor :S

homebuy night!

Igår var det dags för en favorit i repris :D Homebuy night med bästa eliten! Hade det så fruktansvärt trevligt och roligt, som vanligt!

Satt uppe hos Vevve, på gräddhyllan ;) och grillade och hade det riktigt najs! begav mig hemmåt strax innan tolv. Tack daniel för sjussen hem!

Nu har det blivit lite slappande här hemma. Ska väl bege mig in till Gnesta strax.


Nu får den fan ta och ge sig!

Orkar inte med att ha ont i halsen längre! Har haft det i över en vecka nu! Och den vill verkligen inte ge med sig. Irriterande! Jag som ska börja jobba imorgon. Kul! Nä!!! Inte med denna hals.

Har iaf badat idag, trotsade halsonten... Riktigt skönt var det, även fast det tog ett tag att komma i. Till och med mamma kom i fortare än mig. Tecken på att jag börjar bli gammal? Förr sprang man ju bara i...

Hubbe har vart på lite äventyr inatt. Han lyckade rymma igår, utan att varken jag eller David märkte nått. Så han fick vara ute hela natten. Hittade honom sedan i morse i Michis gamla lekstuga ;) Han lyckade även smita en gång idag oxå. Då hittade vi honom i ett skjul... Han är lite feg den lilla saken. Bara ligger och trycker. Men söt är han iaf.

Kolla lite VM-final kanske? Har ju bara sett snuttar av matcherna...

Slappo!

Idag har det varit fin väder ute och vad har man gjort? Jo först sitter man och slappar inomhus och sedan åker man till älsk och ställer sig nere i tvättstugan och tvättar :S Tur att det ska vara fint väder hela nästa vecka! Då behöver man inte ha så mkt ångest över att man suttit inne hela dagen.

Har varit ute lite idag. Var ute och red med Moa på förmiddagen. En härlig liten ridtur på ca 1 timma. Och imorgon lär det bli en liten tur till. Passa på innan nästa läger börjar :D

Träningsvärk

Var ute och gick igår i 2 timmar. Tog en liten promenix till landet. Skulle kolla frysen åt mamma. Så med tanke på att jag var väldigt slapp igår och gjorde inget förutom att vara ute och rida så och att bilen håller på att kolapsa, så tänkte jag att jag lite gärna kan gå. Se hur lång tid det skulle ta.
Så nu sitter jag här med liiite träningsvärk i rumpan =) Känns iofs rätt så bra. Kanske det kommer lite muskler ;)

Ska strax ut och rida med Moa. Sedan kanske man ska bege sig på en liten promenix till. Måste bara in till Gnesta och pyssla om älsk som blivit sjuk. Hur ska han klara sig utan mig sen när jag åker...?

Och så var man hemma igen

Vet inte riktigt vad jag tycker om uttrycket "Borta bra, men hemma bäst" har haft det så fruktansvärt rolit på Taffsnäs nu i underabra 9 dagar. Det är lite härligt varje år att få komma ut och jobba där.
Har nu tillbringat de senaste 16 sommrarna där ute. Vet itne riktigt hur jag kommer att känna nästa sommar, då det är första gången jag inte kommer att vara där...

Var iaf ute där idag och red med Moa. Känndes väldigt tomt och tyst där ute. Taffsnäs är som bäst när det är fullt med barn och liv! :D

Dagarna bara rusar förbi

Tyckte att jag nyss kom till Taffsnäs. Och idag var sista ordentliga dan. Imorgon är det träning inför avslutningen och på onsdag åker alla hem :( Kommer att kännas tomt. Man är så van att ha folk omkring sig och roliga saker att göra hela tiden!

Iår är det 16:e sommaren som jag är här. Taffsnäs har liksom blivit en del utav sommaren. Kommer att kännas konstigt den sommaren man inte ärr här... Ush.

Ne skriva lite diplom och annat skoj!

Prinsess tema

Vi ledare här på Taffsnäs bestämde oss att vi skulle ha prinsess tema på detta ridläger. Vi blev, prinsessan Fiona, Snövit och Törnrosa. Så igår bestämde vi att det var dags att klä ut sig till respektive prinsessa. Sedan bar det av till ridhuset för lite brännbolls-spelande :D


Sååå snygga!


love this place!

Så var det kväll igen gå. Dagarna bara susar förbi, det går alldelses för fort! Känns som att mangår upp ur sängen och sen så går man och lägger sig på en gång... Snart tar det roliga slut :( Älskar denna plats!

Idag när jag och Erika var nere vid badet med barnen, så blev vi tillfrågade om vi ville ha lite massage, ehh? JA! så där låg vi på klipporna och blev masserade utav 6 härliga ungar :D Nice! Sedan har det ridits för fullt1 Imorgon blir det bad och tävlingar! Så nu hoppas jag på att någon i min grupp vinner :D

Fotona kom idag oxå. gick riktigt fort. Han var ju ändå har igår. Och riktigt fina blev de oxå.

Sova nu. har jouren imorgon och jag ska hitta på någe roligtr att vecka barnen med ;)


RSS 2.0