God morgon

Har varit vaken i 1 timma nu. Riktigt skönt att få sova ut.
Igår var jag ute på fin middag med min familj här. Min värdpappas mamma fyllde år så vi var ute och firade henne. åt riktigt god mat, supergott helt enkelt.

Idag ska jag iväg på ett Halloween party, måste mara komma upp ur sängen och sticka iväg och inföskaffa mig min outfit, japp som vanligtä r jag ute i sista minuten. Lovar att ta kort och lägga upp så ni får se hur jag ska se ut :P

Träningsvärken vill fortfarande nte ge med sig. Funderar på att skippa träningen i helgen och bara nöja mig med promenader så att man är fit for fight på måndag.

Upp och hoppa nu och göra sig iordning för att kunna visas ute bland folk.


My ass is burning!

Kan ju fan inte gå normalt idag! har en sådan fruktansvärt träningsvärk! Ser ut som om jag skitit på mig eller liknande. Men Bodypump-pass på gymmet. Inte så jätte roligt med träningsvärk, men jag höll ut! Riktigt roligt var det, så det lär bli frler gånger!
Tog en liten promenix efteråt när jag kom hem. Tvungen att "vandra bort lite träningsvärk" Skönt att röra på sig när man känner sig så stel.

Precis hoppat ut ur duschen nu och ska iväg till Alexanders skola, de har alla klätt ut sig idag pga av halloween, så de har en liten parad och visar upp sig och sedan går de även upp till Upper-school :D Så jag ska dit och representera familjen :D


Buuuuurning fat!

Idag var det andra dagen på gymmet. Känns riktigt bra än så länge, finns ju hur mkt redskap som helst att välja bland, så dets ka nog ta ett tag innan jag blir allt för uttråkad :P

Även vart ute på en promenix, se om jag tar en runda med hundarna sedan om Alexander inte är allt för trött efter skolan.

Måste ju gå ner i vikt så jag får börja shoppa igen!

Nu ska det fan brännas fett!!!

Var och skaffade mig ett medlemskap på ett gym här i närheten idag! Äntligen! har varit alldeles för slapp på den fronten. Men nu är det gjort iaf! och det känns riktigt bra! Stort och fint är det så det ska nog gå bra.

Fick precis ett mail från gymmet, man har tydligen tillgång till en egen sida på internet, där man kan skriva in vad man har tränat och hur mkt, samt vad man har ätit, så man har koll på sina intag. verkar riktigt bra!
Så enligt den så har jag 15 veckor tills jag nått min idealvikt, får se om det funkar, jobbigt bara att det är jul och allt därimellan :S kommer nog ta mer än 15 veckor...
Man har även tillgång till en personlig tränare 2ggr under året :D

Hur som helst så känns det riktigt bra och jag är sjukt taggad! Får hoppas att det hålleri sig, har ju en tedens att komma in i några svackor då och då...

Jag älskar frukost!

frukost är nog det bästa målet på hela dagen! Skulle lätt kunna äta frukost mat hela dagarna! tröttnar aldrig på det! Finns hur mkt som helst att välja på. Min absoluta favorit är när man har en stor frukost buffé! Bara välja och vraka! Mmmm gott!

Brukar gå min lilla runda med hundarna först och sedan njuta av min frukost, men idag så vräker det ner för tillfället så det fick bli frukost direkt när jag kom hem efter att jag lämnat Alexander i skolan! Underbar start på dagen! Förstår verkligen inte folk som skippar frukosten! Kan skippa alla andra mål under dagen, men inte frukosten!


Yummi!


25 oktober

Det blidde ingen shopping igår, men jag är inte ledsen för det! Istället så stack hela familjen iväg på en cykeltur. Finns ett jättefint träningsspår här i närheten där man kan cykla/springa/promenera, riktigt fint och trevligt ställe. Och inga jobbiga uppförsbackar! Cyklade iaf 8 miles, vet inte riktigt hur långt det är, men skönt var det iaf.
Passade även på att ta en promenix runda när jag kom hem. Känndes som om att jag behövde röra på mig lite mer.

Idag har det vart en mindre aktiv dag. Var ute och gick med hundarna i morse, det var väl typ det. Sedan har jag varit och handlat mat inför veckan. Hämtat Alexander i skolan. Och lagat middag. Så nu sitter jag i mitt lilla rum och bara slappar framför Tv:n skööönt!

MÅSTE gå och skaffa ett medlemskap på gymmet imorgon! Inga fler undanflykter! Får intala mig själv om att jag har slut på bortförklaringar. Vill ju börja träna! Får ju inte shoppa förrens jag har gått ner någon storlek, hur nu det i helskotta ska gå. Tycker om mat fööööör mkt!


Träningsspåret, börjar nog bli lite höstigt här :D


Slappo-söndag!

Så var även denna vecka snart slut. Känns som om att dagarna bra rinner iväg. Kommer knappt ihåg vad jag har gjort på dagarna. och då gör jag ändå inte mkt..

Var nyss ute på en promenix med hundarna. En runda på lite mer än 1 timma. Känns riktigt skönt! brukar variera iblandoch springa en runda oxå, men varje gång jag gör det så frågar jag mig varför? tycker det är ap jobbigt att springa, men endå plågar jagmigsjälv runt, vet inte riktigt hur långt jag springer men det brukar ta lite mer än 20min, känns bra efteråt, men fy fan, imitten vill man bara dö...

Idag ska jag ev iväg med min värdmamma och kolla på skor (till henne! ) Har försökt att lägga shoppingförbud för min del. Inte handla några kläder tills jag gått ner lite i vikt, svällde visst lite första veckorna här :P (skor är dock undantag!)

Snart är jag i LA

Kom precis på att om exakt en månad så sitter jag på planet påväg till LA! ska bli sååå roligt att åka och träffa lite vänner och få se massa nya saker!

Tiden går sååå otroligt fort här. Känns som om att jag nyss kom hit.

Hade iaf riktigt trevligt på State fairen idag! stooort är ett bra ord att beskriva det hela med.

Ne sova nu, även fast klockan inte är mer än 10 och det är lördags kväll, men jag är så trött!

Natti natti!


Vilken start på helgen

Igår var det fredag och äntligen slut på veckan. Började med att åka och köpa mig ett par skor. Ett par svarta pumps! Super enkla och sköna! Sedan när jag kom hem så gick jag och la mig och sov två timmar för att försöka få bot på mion hemska huvudvärk som jag hade haft i några dagar. Vaknade upp kl6 och strax efter det så ropar Alexander och säger att det är dags för middag!
Kommer ner i köket och möts av en underbar syn! På bordet står det, tigerräkor med cocktailsås, två sorters kycklingvingar, sushi, olika ostar, supergod salsa-sås, bröd med soltorkadetomater, pestopasta mm och sist men inte minst Rosé Champange! såååååå gott!  Satte oss i vardagsrummet och tittade på Karate kid.

Imorse när jag vaknade så tog jag hundarna på en 1-timmars promenad, riktigt skönt, sedan när jag kom hem så frågade min värdmamma om jag ville gå på en promenad med dem oxå. Och det gjorde jag. Så nu känner jag mig riktigt nyttig!
Ska iväg på North Carolina State fair idag oxå. Ska bli riktigt trevligt!

He is just sooo sweet!

Idag har Alexander varit helt underbar! Vi har haft lite problem med läxläsning, men igår hade vi ett litet samtal och gick igenom lite saker osv. Så idag har allt fungerat super! Han gjorde sina läxor på mindre än 30 minuter, vi hann gå en runda med hundarna, slappa lite framför tv.n både innan och efter maten. Och han fick även tillåtelse att spela wii i 20minuter. Vi brukar aldrig hinna med så här mkt saker! Det är typ läxläsning-middag-sovdags i vanliga fall! Så detta var verkligen ett framsteg! Och han var så glad och positiv hela tiden oxå! looooove him!

Så nu håller jag alla tummar jag kan om att detta forsätter för ojoj vad mkt härligare det är att jobba under dessa förutsättningar!


Ne kolla klart på Australia nu sedan sova!

puss å god natt!

Shopping!

har inte shoppat på wn och en halv vecka men nu är mönstret bytt!!! Var iväg en snabbis till mallet och handlade lite! Men inte så mkt. Köpte julklappar till syrran och träningsbyxor till mig! Så hoppas hon blir nöjd med det jag köpt!

idag är det en regning dag så det finns inte så mkt att göra. så jag sitter inne och slappar idag :D

Skypar lite med mamma och morfar :D snart står även syrran på tur!

Seeeeeeeeeg

Jag blir bara segare och segare for var dag som gar.... inte bra. Brist pa saker att gora tror jag. Vill shoppa men forsoker spara min pengar till en fin liten sak som jag vill ha. En dyr sak, inte bra.

Saknar min syster gor jag oxa! Vill att hon ska komma hit och halsa pa, men det verkar som om att det inte kommer att handa! Jag ar oalskad, ingen som tycker om mig! buhu!

Ska ga och tigga lite karlek utav hundarna nu, brukar ju ga bra :D

18 oktober

Har inte kunnar skriva några inlägg i helgen eftersom min kära lilla data inte velat koppla upp mot internet :S lite frusterande, men nu funkar det.

I lördags hade Alexander iaf sitt födelseags kalas. Jag bakade en tårta som var en svarta änkan spindel och sedan lite muffins. De hade även hyrt en hoppborg för barnen att leka i  och lite annat smått och gott. Men allt gick bara fin fintoch alla verkade nöjda!

Resten av helgen har jag bara slappat. Var ut emed två kompisar på bio i fredags, såg Love, eat, pray. Heltok film, lite seg emellanåt.


Svarta änkan tårtan


Mina muffins


Hoppborgen


Blixtar och dunder

Inte riktigt mitt favorit väder. Vaknade i natt av att hela rummet lös upp! sedan var det full rulle hela natten! Massa blixtar och regnskurar, trodde taket skulle ramla in. Forsatt en bra bit in på morgonen oxå. Såg en hel del blixtar när jag skjussade A till skolan och sedan körde jag igenom värsta regnovädret på vägen hem...

Men men man fick göra det bästa av situationen och sätta sig i sängen med en super mumsig frukost och bara mysa :D

Nu har det tack och lov slutat! Så nu sitter jag nere i köket och slappar. Städat lite i skafferiet, så jag vet vad jag har när jag ska laga middag. Lättare att handla då :)

I helgen blir det födelsedags kalas med halloween tema! Kan bli skoj. Får se om man shoppar någe oxå, har inte handlat någe sedan Petra åkte. Inte lika skoj längre....

Ne byta om, åka och hämta dry-cleanen och äta luncha kanske :D


rätt så häftigt, men läskigt...


1 månad kvar

Sedan kan jag kallas för tant! vart tog alla dessa år vägen? känns som om jag inte har gjort någe och vips s¨å var man gammal som ett troll, inte bra! Börjar nog få min första ålderskris. Känns som jag ligger flera år efter min planering. Just nu så skulle jag ha ha vart färdigutbildad och ha ett bra jobb, vad hände liksom?


Måste komma på vad jag vill bli när jag blir "stor" har fortfarande ingen aning! inte så lätt att börja plugga då inte. suck...

Annnars är allt bra. tar det bara lugnt förtillfället, gör inte mer än vad jag behöver. Slappt skulle man kunna säga

Today is a sad day!

Idag åkte min underabra Petra tillbaka till Tyskland. Inte många torra ögon på flygplatsen när vi skulle säga hej då till varandra! Kommer verkligen att sakna henne här! Vi har haft så fruktansvärt roligt ihop och det känns som om att vi kännt varandra såååå länge! Hon är en helt underbar människa och person och jag kommer att sakna henne sjukt mkt!

Har som tidigare nämnt inte så mkt kompisa här. Har två stycken till som jag gillar att umgås med, men ingen är som Petra, hon var bäst! Kommer bli svårt att hitta en ersättare till henne här för resten av min vistelse! Hoppas verkligen att hon kommer tillbaka snart!

Får försöka att tänka positivt, att jag inte kommer att shoppa lite mkt som när hon var här, inte äta ute och bli food-pregnant var och varannan dag :P

Tröstäta mig med lite glass nu kankse, och varför inte ett glas vin när vi ändå är igång?


Me and Petra


<3


Ny Au pair!

Idag ska jag iväg och träffa en nya au pair som har kommit hit :D Hoppas verkligen att det är en blivande vän! Är i lite behov av vänner här.. :P Min kära Petra sviker ju mig på söndag och då är jag nästan ensam. Vi har liksom klickat! Känns som om jag har kännt henne sååååå länge, som A:s pappa sa " you guys are like Bathman and robin"  Gonna miss her!!!! Men vi håller tummarna för den nya au pairen!

Annars då? Gårdagen gick bara fin fint! Tog en liten fika med A och hans pappa efter skolan och A fick massa presenter av fin pappa och massa andra! Fick bland annat en ny fin kamera!

Efter att vi ätit middag här hemma så fick han fler presenter. Av mig fick han bionicle lego och e cool fotoram, ska försöka ta kort på den snå ni får se! Sedan blev det självklart tårta! (igen) Köpte lite ljus som man kunde ha i tårtan och det visade sig att jag köpte sånna där ljus som tänds automatiskt efter det att man blåst ut dem. Haha ni skulle ha sett minen på A:s ansikte sååå roligt!

Happy B-day!!!

Idag är det A:s födelsedag! Hela åtta år blir han! stor kille ;) Så idag blev det tårta till frukost. Rätt så smaskigt måste jag säga :P Vi sjöng "ja må hanleva" på både svenska och engelska. Sedan fick han öppna ett paket nu på morgonen. Resten får han ikväll. Så första presenten han fick var en laptop, en MacBook. Helt ok.

Så idag ska jag fixa lite här hemma och baka den sista tårtan. Fira mig själv lite oxå eftersom det är min namnsdag idag oxå!


Grattis!


Kanelbullensdag!

idag är det kanelbullensdag hemma i sverige! Så jag passade på att prova att baka lite bullar. Gick heltok, även fast jag fick använda torrjäst. Men bullar blev det! Och helt ätbara för den delen oxå :P
A tyckte de var goda och han är så söt när ahn ska säga bullar på svenska, låter mer som bollar :D

Nu är det dags för nytt avsnitt av Gossip girl :D

Och så var denna vecka slut

Veckorna bara rusar förbi, fattar inte att tiden kan gå så fort...

I helgen har det inte blivit så mkt gjort. I fredags var det middag och movie med tjejerna, såg "you again" en riktig Jenny film som David skulle ha sagt ;) hade en riktigt trevlig kväll :D

Igår var det dags för min andra football match! Förstod lite mer denna gång och det hände lite mer på planen oxå, och så vann vi! tjoho! Gooo Tar Heels! efteråt åt jag och Petra middag, och sedan slappade vi hemma framför en dvd i soffan och glass som efterrätt! mkt trevligt! Idag har jagoch Petra bara tagit det lugnt. Slappat och kollat runt i butiker, dock inte shoppat så mkt, ska försöka att hålla i pengarna lite. hittat en finliten sak som jag vill ha me ack så dyr :S Vi får se om jag lyckas spara ihop pengarna...

It's FRIDAY!!!

Jävklar vad veckodagarna går fort här! Känns som om att jag inte gör så mktpå dagarna men ändå rusar de förbi! Och idag är det 1:a oktober, hjälp! redan?!?!
Trivs fortfarnade lika bra här. Men tyvärr så är detta min sista helg med min vän Petra. Nästa vecka åker hon tillbaka till tyskland :( Vill inte. Vi har verkligen klaffat med varandra! Har så roligt ihop!

Men idag kommer det en ny au pair hit, hon är i samma ålder som mig, så jag hoppas att vi ska kunna fungera ihop. Anledningen till att jag inte umgås så mkt med de andra au pairerna är att de antingen är mkt yngre än mig och vi har inget gemensamt... Eller så bryter de för mktpå spanska, så det käns bara konstigt att ha en konversationmed varandra :( tråkigt men så är det...


Fick ett litet paket igår från min älskade mor hemma i Sverige :D Fick lite bakartiklar, så nu jäklas ska det bakas! Fick även lite svesnka tidningar, trevligt!

Ne nu ska jag slappa lite innan det är dags att sätta igång och göra lite saker :D

RSS 2.0