Då var det klippt!

Var hos frisören igår och klippte mig. Vilker var välbehövligt. Har sett ut som om mitt hår är gjort av svinto, inte skoj... Var dock lite orolig ett tag när han slingade mitt hår, gjorde inte alls som min frisör hemma i Sverige gör plus att jag tyckte att han hoppade över stora delar. Känndes fortfarande som om jag hade tre färger i håret.
Men när han var klar så såg jag inte mkt ut av det, utan var riktigt nöjd :D
Hade tänkt att jag skulle bli lite mörkare, men jag tror att jag har blivit ljusare. Vilket är helt ok oxå. Är nöjd med det me. Får var mer tydlig nästa gång om exakt vilken färg jag vill ha, fåt väl ta med mig ett färgprov :P

Glömde mitt svenska kort hemma oxå, så jag fick betala med familjekortet,... Så nu ska jag bara betala tillbaka de 110dollar det kostade mig, vilker var riktigt billigt btw! Trodde det skulle gå på närmare 200...

Efteråt åkte jag hem till Ulrika. Ulrika stod och lagade köttbullar! Sååå gott. Så mat fick man och även vin :D Efteråt tittade jag och Ulrika på film, the bounty hunt, var inte alls så dålig som jag trodde, den har ju blivit nominerad som årets sämsta film, men det håller jag inte med om, har sett så många andra värdelösa filmer, men men.

Vet inte riktigt hur planerna för dagen ser ut. Måste åka och köpa en tröja iaf. Har inte så många när jag ska till fjällen, så detta är ett måste. Sen får vi se hur vi gör.

Ohh och det börjar bli vår här på rikitgt nu! Påskliljorna blommar och knoppar för fullt och träd och buskar börjar bli gröna. Skööönt! Igår var det härligt väder. Blåste iofs rätt så mkt, men det var varmt och skönt endå!

Ne nu ska jag ner och se vad Ulrika gör. Hon jobbar till 12. Jag har precis vaknat ;) Skönt att få sova ut! 

Fan fan fan fan FUCK!

Sa glad ar jag idag! Igar fick jag ett litet virus pa min data och jag far inte bort det! Akte till geek squad och lamnade in den... De kunde fixa problemet och kora backup, bara det att det kostade mig 350dollar. Orka! Har redan ont om pengar. Och idag ska jag dessutom klippa mig, inte bra! Sa det var bara att overfora fran svenska kontot.....

Annars, om man bortser fran detta, sa ar allt hyfsat bra! Agde igar pa tyska lektionen, vi hade fragesport. Det var fragor om Europa och Tyskland, Mitt lag vann sa javla overlagset, saaa roligt! Annu roligare att en av killarna i min grupp sa innan vi borjade, "Detta ar lugnt, vi kommer vinna, vi har Jenny i laget" Mohahha I kick ass!!!

Ikvall efter att jag klippt mig ska jag over till Ulrika, ska bli riktigt skont faktiskt. Och nu ar det bara en vecka kvar tills dess att vi drar till Colorado! :D

Ne nu ska jag ata lite mat och lasa i min bok :P

Morsning korsning i lingonskogen!

Har visst inte blivit någe bloggande på några dagar nu har jag märkt... Så lite om vad som har hänt sen sist då...

I fredags slappade jag och tog det lugnt. Tog det lugnt med Alexander och vi var ute och åt middag och slappade framför tv på kvällen med lite glass som efterrätt. Riktigt mysigt hade vi. Sista kvällen som jag var ensam med honom. Han var så nöjd så med kvällen. Åt även lunch ute i solen. Var riktigt varmt här i fredags, fick så mkt vårkänslor! lovley!

På lördagen kom Teresa och Rob hem vid 11. Jag stack över till Christian på en gång och vi drog ut på lunch och shopping. Daniel höll på att leta bil för fullt, men utan resultat. Satt på en uteservering och bara njöt av det underbara vädret, brände mig till och med lite på bröstet, första brännan för iår :P
På kvällen hakade jag på dem när de skulle handla mat. De är som ett sött litet gift par de där två. Så roliga att höra och titta på. Sen blev det movietime!

På Söndagen var jag hel död! Var så slapp man bara kan bli. Åkte i alla fall runt med Teresa, hon hade fått sin nya bil levererad i helgen, en Volvo XC90, riktigt najs måste jag säga, är ju massagestolar i framsätet. Ska nog sno den bilen :P Stack även iväg och handlade lite för mig själv. Tyckte jag behövde det. Blev bland annat två par skor och 3 toppar :D Sedan bosatte jag mig på Starbucks med en bra bok och en stor kopp kaffe i 2 timmar!

Igår var det skola igen. Tycker det är riktigt roligt om jag ska vara ärlig. Fick lite roliga komentarer från mina klasskompisar, fy fan vad jag garva!
På kvällen så bestämde jag och Ulrika att vi skulle gå på Bon Jovi konserten, hade dock inga biljetter, han inte köpa några, men vi stack dit i alla fall. Alltid någon som står och försöker sälja.
Mycket riktigt, vi fick våra biljetter, lite högt upp kanske, men riktigt bra platser endå, 20 dollar styck fick vi pröjsa, heeeeelt ok! Riktigt roligt hade vi.
Mötte upp Daniel och Christian efterår (de var oxå där, men hade lite bättre och dyrare biljetter...) Satt och snacka och slappa med dem ett tag, i väntan på att bilköerna skulle minska...
Kom hem runt 12 iaf. Ulrika sov över här, tyckte inte det var någon idé för henne att köra hem, när hon satt och sov i min bil på vägen hem till mig...

Idag har det varit skola som vanligt. Var sjukt trött hela dagen. Tog mig iaf till gymmet, men det tog emot. Nu sitter jag iaf i min säng och ska sova!
Alexander har ingen skola imorgon, så det blir ingen skola för mig då heller. Men vi ska över till Ulrika på playdate! Mkt trevligt måste jag säga!


Jag och Ulrika började konserten med en riktig middag :P


Suddig bild men endå... BON JOVI!


Ulrika lekte med min mobil och tog massa fina (?) bilder...


Mina nya darlings <3


Bortkastad träning

Var och tränade nu på morgonen med min PT. Och fy fan vad jobbigt det var! Jag har bara varit borta från träningen i en vecka och det känns som om jag aldrig har tränat innan. Jäklar vad fort man tappar. Inte roligt!!!! Men hur som helst, hon sa att jag såg lite trött ut men att jag endå såg stark ut, så förhoppningsvis har man inte tappat allt.

Skakade iaf i hela kroppen idag, Jäklar vad mina små muskler fick jobba. Men det är så skönt efteråt! Så snästa vecka hoppas jag verkligen att Alexander håller sig frisk så att jag kan träna! Var ju inne i en jätte bra träningsperiod innan juh! Det var ju SKOJ att gåt till gymmet.

Nästan, men inte nöjd endå!

Ohh vad nära det var! Hade mitt tyska prov idag, och med tanke på att jag har missat enhel vecka med lektioner plus att de har gått igenom två kapitel med massa nya saker. OCH med tanke på att jag kom på igår att jag hade prov... Så det blev ju inte så mkt pluggande... Men men, det kändes bra när jag skrev provet. Var lite osäker på vissa saker, plus att jag fick rätta läraren på saker som hon hade gjort fel på provet :P hur som helst, fick 98 av 100 på stavningen och 99 på muntiga. Så jag ska väl vara lite nöjd.

Efteråt åkte jag och terrade Christian, SÅ skönt att få komma ut ur huset måste jag säga! Åt lite lunch och bara slappade. Runt 2 ringde Alexanders lärare och tyckte att jag skulle komma och hämta upp honom. Så det var bara att sätta sig i bilen och köra iväg och hämta upp det lilla livet.

Sedan blev det lite slappande här hemma och jag har försökt med att komma igång med mitt tyska projekt, går lite sådär, segt med andra ord.
Alexander bestämde middagen idag, Cambell's CreamyCchickenSsoup. Tackar för det säger jag. Men imorgon ska vi ut på våran alla hjärtansdag middag som inte blev av i måndags. Är ensam med honom, så då ska vi lyxa till det!

Nackdelen med att vara hemma en hel vecka

Man har inte så mkt koll på vad som händer i skolan... Tittade på våran planering imorse och skulle se vad vi har gått igenom denna vecka - vad jag har missat. Då ser jag att jag har vårt andra prov imorgon, oups... Så nu blir det att plugga hela dagen. Kan rätt så mkt, men fortfarande en hel del som ska läras in. Såg dessutom att jag bara fick 94 av 100 på min senaste läxa, inte bra! Så måste få bra betyg på detta prov. Gärna 100 igen :D

Men Teresa skulle ev. vara hemma imorgon annars så skulle de fixa barnvakt så att jag kan åka till skolan och skriva mitt prov :D Thank God!

Alexander har oxå en hel del läxor att göra eftersom han varit hemma hela veckan. Så det lär inte bli så mkt tv-tittande idag :P

Sjukstuga

Idag är det att vara hemma oxå... Alexander har fortfarande lite feber, och måste vara feberfri i minst 24 timmar innan han får gå till skolan. Så det ska bli intreseant och se om jag måste vara hemma imorgon oxå. Inte bra att jag missar massa i skolan. Illa, men men det är smällar man får ta. Är ju här för att ta hand om Alexander och han är först prio!

Så det blir väl massa tv-tittande idag oxå. hittade några bra filmer igår, så vi får se om jag och Alexander har samma smak när det kommer till film :P

Måste städa upp lite här hemma oxå, innan Rob och Teresa kommer hem, klänns sådär, med tanke på att jag oxå börjar bli sjuk och skulle helrre bara vilja sitta i soffan och vara slapp hela dagen!

Ne nu har Alexander en skype-dejt, så nu ska han få låna datan :P

Happy Valentines Day!

Idag har jag bara varit hemma och slappat och ätit alldeles för mkt utav mitt godis jag fick av mina värdföräldrar.

Var med Alexander hos läkaren på morgonen, där de konstaterade att han inte hade halsfluss! Thank God! Sedan snabbt iväg till min skola för att lämna in min läxa.

Sedan har jag och Alexander mer eller mindre bott i soffan. Tittat på barn-tv och lite filmer. Mkt trevligt! När han inte har legat/sovit i mitt knä så har han hållt på och lekt med mitt hår :D söt unge! Älskar honom som en liten tok!

Eftersom vi inte har kunnat äta ute ikväll eftersom han var sjuk så fick det bli middag hemma. Blev pannkaks-tårta med ett stort och fint jordgubbshjärta på.

Men nu ligger min lilla sötnos och sover i sin säng. Hoppas att han mår bättre imorgon så att han (och jag) kan gå till skolan. Ska ringa hans mamma och fråga vad hon tycker.

Fick även lite fina överraskningar utav min älskling hemma i Sverige. Ett paket från Victoria's secret och blommbud! Stora fina röda rosor <3


Min present från älsklingen <3


Mina fina rosor och min och Alexanders middag


Kortet jag fick av mina värdföräldrar <3


Morron!

Sitter här i soffan och bara slappar. Blir ingen skola idag. Stackars Alexander är sjuk. Han har väckt mig 2 ggr inatt pga att han varit så dålig. Men nu verkar det som om att han sover gott iaf. Ska till doktorn senare idag och kolla upp vad det är han har. Har gått lite konstiga saker på hans skola... Men det lär väl bli lite antibiotika och så...

Måste dock själv åka iväg till skolan idag. Har inlämning av min läxa och den är due today! Men skickade iväg ett mail till min lärare och berättade att jag kanske kommer in senare med den beroende på när vi får tid hos doktorn. Så det blir en slappo dag idag har jag en känsla av. Med mkt tv-tittande...

Ska iaf försöka äta någon frukost snart.¨

Just det ja! Det är ju alla <3-dag idag. Tanken var ju att vi skulle äta ute jag och Alexander. Men vi får försöka göra någe gott här hemma istället.


Love and hugs to all of you! <3

Har någon sett mitt körkort???

OMG igår var det en helt tokig kväll! Kommer inte ihåg så himla mkt mer än att jag hade så jävla roligt!

Ulrika, Juliana, Daniel, Christian och jag var ute och festade! Började med att förparta lite här hemma och diverse öl-spel. Sedan tog vi taxi ner till Franklin, där vi klubbade hela natten lång! Smugglade in Ulrika på klubbar hon igentligen inte fick vara på, drack goda drinkar, dansade som en tok, ramlade som en galning osv.... Hur skoj som helst!
Insåg dock när vi skulle gå att mitt körkort försvann nån gång under natten...Hmm, undra vart det är nu... Frågade en utav poliserna utanför klubben hur jag ska göra när jag tappat bort det. Han var så artig och hjälpsam så. Så imorgon ska jag ringa till klubben och se om de hittar det, annars så ringer jag till polisen och anmäler det tappat :P
Mindre bra mår jag idag. Har sovit i 3 timmar, knappt. Var vaken till 6 imorse, rätt seg nu....

Ulrika ligger och halv-sover på soffan och Juliana har däckat i sängen igen.

Partade även lite i fredags. Men då var vi bara hemma. Först tacos till middag och sedan SVENSK cheesecake! riktigt gott! Men det ska bli skönt med måndag nu. Gå till gymmet och träna bort alla drinkar som råkade sköljas ner :S

Lägger upp lite bilder när jag fått dem av ulrika, om jag nu vill lägga upp dem...

ikväll är det iaf au pair möte, och vi ska äta sushi!!!!!! mums!

Snö och vår!

Idag när jag vaknade så var det vitt ute! Panik! Loggade snabbt in på både min och Alexanders skol-hemsida för att se om det var några inställningar eller förseningar. Men icke! Hallå tänkte jag! Vad har hänt med amerikanarna? För jag är väl endå kvar här? Var nästan tvungen att nypa mig i armen för att försäkra mig om att jag var vaken.
Så det var bara att köra iväg till skolan, gick hur bra som helst (hade iofs inte trott någe annat...)

Efter att jag var klar med min tyskalektion och kom ut så WOW! Det är vår! Solen skiner för fullt, och den värmer! klarblåhimmel och helt underbart helt enkelt! Love it here!

Var dock jävligt opepp på att dra till gymmet när jag kom hem. Men efter lite övertalning av mig själv så satte jag mig i bilen och körde dit. Körde ben, kände av min träningsvärk i både armarna och i magen, ska bli kul att se om jag klarar av att gå imorgon om jag får träningsvärk i benen oxå. Men imorgon blir det iaf ett helkropps pass. Min PT är bortrest imorgon så det får bli att träna själv.

Men nu ska jag slappa lite innan Grey's börjar på tv!

natti natti!

Onsdag, Wednesday, Mittwoch

Idag har det varit en riktigt skön dag. Vet inte riktigt varför, men det bara känns som det när jag tänker tillbaka på dagen.

Var ute och gick med hundarna som vanligt på morgonen innan jag åkte till skolan. Var mkt roligare idag i skolan än vad det var igår.
4 utav mina klasskamrater plus min lärare försökte även att övertyga mig att jag ska läsa tyska 2 med dem. Men jag vet inte riktigt än hur jag ska göra. Måste betala lite själv då efter som det blir mer än de 500dollar som familjen betalar. Men de erbjöds sig att ha bull-försäljning så att de kunde hjälpa till med min avgift :D

Tränade på gymmet gjorde jag oxå. Känns riktigt bra, men det känns som om att det enda som blir mindre på mig nu är mina bröst, inte magen eller armarna... Suck och stön.. Men snart hoppas jag att jag minskar på de RÄTTA ställerna.

På eftermiddagen har jag bara umgåtts med Alexander. Han har gjort läxor och jag har fixat middag. Idag blev det ugnsstekt lax med pressad potatis, romsås och spenat. Mums!  (Btw, min chicken tandoori som jag gjorde häromkvällen blev en stor hit! They loved it!)
Tycker det är så roligt med min famlij här. De tycker att jag gör underbar mat varje dag! Idag sa även Teresa att hon ville ha en kokbok med alla mina recept i när jag åker. Annars kommer de ju svälta ihjäl :P

Ne leta lite resor nu kanske. Börjar fundera på vart jag ska åka på min sista månad här i staterna. Finns ju lite att välja på...

8 februari 2011

Hade tänkt att blogga lite igår kväll men då låg ju självklart sidan nere... Men nu ska det skrivas!

Hade en riktigt trevlig helg! På fredagen var det mexicanskt och drinkar/öl som gällde. Ulrika och Juliana var mitt supertrevliga sällskap!
På lördagen så slappade jag en hel del på morgonen och bara njöt av att inte behöva göra något alls! Tog en liten promenad med hundarna inna Juliana kom hit på eftermiddagen och vi drog iväg för att äta tidig middag. Blev Sushi! Så jäkla gott och inte alls dyrt! Efteråt drog vi iväg på hockey match. Min första hockey match ever! Riktigt roligt var det måste jag säga! Sedan slappade vi hemma hos mig och tittade på film.
I söndags mötte jag upp tejerna igen för sen frukost på Cracker Barrel. Älskar deras pannkakor, men man är mätt för resten av dagen sen... Sedan vidare till Tanger Outlet, skulle inte handla någe, men kom hem med 3 toppar :S
Blev även första fikan UTOMHUS för iår. Så skönt att sitta ute i solen och bara njuta av det fina vädret!

På söndagen var det ju även Super Bowl. var väl sådär att titta på. Som vilken vanlig fotbollsmatch som helst. Men nu har jag iaf sett en. Satt och åt god mat till det och drack lite öl :D Najs!

Och nu så har ju veckan börjat igen. Så då blir det jobb, skola och gym för hela slanten! Jobbar förhoppningsvis inte i helgen och då blir det FEST! längtar!

Ne gymmet kallar...


På Irlänsk pub i fredags


Hockey och öl!


Äntligen helg!

Igår var det en riktigt tråkig dag- vädermässigt. Det regnade konstant hela dagen! Tror inte att det har regnat så här mkt sedan jag kom hit! Men så det var bara att hålla sig innomhus.

Var och tittade på Alexanders musikuppträdande på morgonen. Det var alla ettor och tvåar på hans ksola som hade en liten musik föreställning. Riktigt duktiga var de allihoppa! Sedan var jag och handlade lite saker inför helgen och så var jag även och tränade. var inte riktigt pepp, men det gick endå!

Sedan hem och duscha hundarna. De äslakr verkligen att bli duschade och specielt att bli torkade efteråt. Så söta. De dyker ner i handdukarna och bara rullar runtoch tycker att livet är helt underbart! Och när man sedan tar fram hårtorken så njuter de för fulla muggar :D

På kvällen mötte jag upp Ulrika och Juliana. Först gick vi och åt Mexicanskt och jag drack även en utav deras supergoda margaritas :D sedan vidare till en Irlänsk pub. Där blev det 2dollars öl och så beställde vi även en 3 layers choclate cake, såååå god :D

Men alla var rätt så trötta efter en veckas arbete och skola. Så vi åkte hem strax innan 11. Men en mkt trevlig kväll var det iaf!

Får se vad som hittas på idag, just nu sitter jag ensam hemma och bara njuter av att inte behöva göra någe :D

Gott nytt år!

Idag är det Kinesiskt nyår. Och min älskling där hemma skicka över en bild på massa mumsig mat som de skulle äta som Dongan hade lagat, vill oxå ha massa hemmalagad kina mat! Så gott! Men jag fick nöja mig med lite kinarester :P

Alexander har ett litet Kina tema nu i skolan pga av nyåret, så igår kom han hem med ett papper om de kinesika stjärnteckena. Jag är en fin liten Oxe :D Stod även vad de olika teckerna står för jag är

- Pålitlig
- Ambitiös
- Lugn
- Född ledare
- Tålmodig
- Hårt arbetande
- Envis
- Hetlevrad
- Krävande
- Materialistisk
- Trångsynt

Tycker att de stämmer ganska bra in på mig. Kanske inte alla på samma gång, men ni fattar :D

Ohh and btw, fick mitt resultat på mitt tyska prov. Fick 100 av 100 på det! Den enda i hela klassen! Känns grymt!

Tyska prov.

Idag hade jag min första exam i min tyska klass. Tror att det gick rätt så bra. Kanske 98 av 100. Men vi får vänta och se vad det blir för någe. Lite lättare än vad jag trodde att det skulle vara.
Kort dag blev det oxå. Fick gå hem efter det att man skrivit klart provet :D Älskar sådanna dagar!

Åkte sedan iväg till LV-butiken för att hämta upp min baggage tag, som de har graverat in mina inetialer (stavas?) på. Så nu står det JN i guld på taggen :D

Ska strax iväg och träna oxå. Ska bara låta maten sjunka ner lite, annars finns det nog risk för att den kommer upp igen :P
Har för övrigt sjukt mkt träningsvärk i mina armar, så det blir ingen arm-träning idag. Fick ett mess av min PT tidigare, hon är sjuk. Så jag får träna själv imorgon :( Buhu, fördelen är att jag kan gå och titta på Alexanders musikuppträdande på skolan då :D

Vänner kommer och går, men familjen består <3

Baksidan med mitt år här i USA börjar bli allt mer tydligt. Man blir bortglömd! Visste redan inna jag åkte att det inte var så många som skulle hålla kontakten med en en längre tid. Men att det var SÅ MÅNGA som glömde bort en trodde jag aldrig. Vilket får en att vilja stanna ännu längre här. Man känner sig inte direkt saknad...

Sedan alla ni som fortfarande håller kontakten med mig, guld till er! Så glad varje gång man får ett litet medelande. ER saknar jag massor! Det är då man saknar alla roliga studer hemma. Men inte annars.

Men men det är väl så när man flyttar lite längre. Men det är inget jag gillar!


<3

Komplimanger

Idag på min tyska lektion så fick jag tre olika komplimanger, den ena roligare än den andra. Den första fick jag när vi skulle läsa upp en dialog från ett utav kapitlerna. Som ett rollspel typ. Det var två karaktärer kvar men inga frivilliga. Varav en utav mina klasskamrater säger "Jenny kan vara en, hon pratar ju perfekt tyska, så hon behöver inte vara rädd" tar det som en komplimang, även fast jag gärna hade sluppit..

Nr 2 kom när en annan kille i klassen kom och frågade hur jag får till mina perfekta uttal. Han säger att han försöker härma våran lärare men får inte riktigt till det som jag. Undrar om jag lyssnar mkt på tyska konversationer osv. Svarar att jag inte gör det och att det bara är så jag uttalar orden. Varpå han säger/påpekar/frågar " So you think you're better than me?" Påpeka att han hade en väldigt fin attetyd när han sa det sista, ehh ne, inte vad jag har tänkt på, svarar jag. Hallå liksom????

Nr 3 kommer från killen som la den första komentaren. Efter att vi har kört lite olika ordlekar och bytt kort med borden brevid, säger han " you have really beautiful eyes, I notice that the other day, and they are really beautiful" Ehh thanks var det jag fick fram. Min klass kompis Karen som satt brevid mig bara tittade på mig och skaka på huvudet :P

Ibland är det roligt att vara i skolan :P

RSS 2.0