100131

Just nu förtillfället är jag så less på mitt jobb... Känner mig så totalt ouppskattad. Men det är väl som vanligt...

Måste göra någe nytt snart! Måste måste! men man har lite planer iaf. Det är tur det. Det är det som gör att man orkar forsätta..

(nu har för övrigt hela januari gått, tiden går ruggigt firt nu...)

Brrr, kallt

Skulle har ridit clinic idag, men pga att det är så kallt ute (-19) så blir det inge. vilket i sin tur känns rätt så skönt. Lite jobbigt att rida när det är så kallt. Men samtidigt tråkigt. hade varit riktigt roligt att få hoppa runt lite ;)

Sitter nu iaf hemma hos älsk. Han har lite varmare än min... Så han kommer inte att bli av med mig på ett tag iaf...

Igår åt vi värsta goda maten. Såg det på Tv när jag var hemma i onsdags. Ofta man ser dem göra massa goda saker men inte ofta man gör dem själv... Var iaf ett enkelt och gott recept på röding. Så var tvungen att testa. Och det blev SÅÅÅÅÅ gott! Kommer lätt att göra om den rätten!

Ne nu ska här duschas!



Mmm gott :D


Ibland blir jag bara så trött på vissa....

Men men inte ödlsa energi på dem =) utan på roligare saker!

Så som mina fina nya stövlar! Synd bara att det är så mkt snö ute nu. Inte direkt läge att använda dem nu :(


Helt ok för 175kr :D kostade 700 innan...


Idag har jag fyndat!

Vet att jag har shoppingförbud, men när man väl hittar fynd så måste man slå till :D

Hittade ett par klackade stövlar idag, hade kostat runt 6-800kr och jag köpte dem för enbart 175kr! Mkt billigare blir det inte! TJOHO!

Mysfaktor 10

Synd bara att det inte är varmare. Min Elpanna har lagt av, igen :( Så det var lite kallt imorse. Men nu har elektrikern varit här, vet inte om han fixa det, det märker vi imorgon bitti. Just nu så eldar jag på för fullt iaf. Både i spisen och med massa värmeljus :D För tillfället 13 grader, innan var det 9 brrr...

Sitter insvept i en filt i soffan och med en stor kofta och en kopp thé :D

Härligt att bo på landet ;)


Lite värmeljus...

...och lite mer

Full fart i brasan

Och ännu mer ljus :D


Inte min dag idag... :(

Först så gick alla proppar på övervånningen, efter mkt proppbytande så visade det sig att det var kortslutning i min plattång :( Så nu måste jag köpa en ny plattång. Jippi 800kr fattigare bara på det.

Fick även en mobilräkning igår som bara var på 900 :S Fattig värre...

nu ikväll när jag kom hem från jobbet så hade även proppen till nedervåningen gått vilket resultera i att jag inte hade någon värme här hemma. Tjoho!

Fick även reda på att min lill älskade Amadeus inte mår så bra.

Som sagt inte min dag.

Saknad

Det jag saknar med att allid äta frukost på jobbet är att man inte får sin varma choklad... Så gissa vad jag gjorde till frukost idag nu när jag är hemma :D hihi

Julgransplundring

Idag efter jobbet så bestämde jag mig för att det var dags att plocka ner granen. Innan den tappar allt barr...

Så det var bara att leta fram kartongen och börja plocka av allt pynt och glitter! Jävlar vad det är jobbigt att plocka bort. Har sådant där glitter som är som långa smala trådar. Jätte fint, men så jobbigt att ta bort :S Hur som helst så fick jag bort allt iaf. Sen skulle jag bara få ut granen, var tvungen att gå igenom hela huset, så gissa om jag hade barr ÖVERALLT! så det var bara att sopa ;)

Har iaf fått bort den delen nu, ska försöka ta bort allt annat pynt oxå, men det blir senare ;)

Har precis ätit middag, bestående av tortelini. Betalat räkningarna. Mobilräkningen blev en smärre chock, så nu håller vi tummarna att elräkningen inte bli på allt för mkt. För jag har inte mkt pengar kvar nu :(


Super suddig bild på granen ;)


Men pepparkakshuset får stå kvar lite till :D


Gulldon <3

Träffade Gulldons ägare idag. De bertättade massa bra om honom. Hur bra han mår och har det! Värmde verkligen i hjärtat! Saknar den killen massor! Han var underbar!
Känns skönt att veta/höra att han mår bra och blir ordentligt omskött!


Jag och Gulldon på den gamla goa tiden <3


Finally some fooooood

Precis kommit hem från jobbet. Jobbade över hela 40min. Behöver pengarna ;)

Har iaf gjort mat nu. Så jag har matlåda imorgon oxå. Härlig wok blev det!


Mmm mat :D


Dödsdömd = tröstshopping

Idag var jag hos läkaren. Fick reda på at jag har karpaltunnelsyndrom :S så nu ska det knapras tabletter i 2 veckor. Om det inte går över så ska flera undersökningar göras och ev opereras... VILL INTE eller snarare orkar inte...

Hur som helst var i alla fall och köpte en klänning och två par örhängen idag, fast jag har shopping förbud, men jag var tvungen att liva upp mig lite.


Min fina nya klänning


Idioter!

Skulle precis betala mina räkningar på internet men då bestämmer sig min internet bank att det ska man inte kunna göra. Står att jag trycker in fel kod men det stämmer! Har kontrollerat den flera tusen gånger men ändå inte :( Så nu har de spärrat mig i en timma innan jag kan försöka igen! Irriterande!

Nä kanske duscha och göra iordning mig så länge.....


Finally!!!!

Äntligen är mina två veckor i stallet över. Ska bli sååå skönt att få sova ut imorgon och inte behöva gå upp tidigt för at släppa ut hästarna.
Veckorna har ändå gått ovanligt fort. Trodde det skulle kännas jobbigare än vad det var. Gick helt ok. Lite jobbigt några dagar när det envisades om att vara så förbaskat kallt. Men men jag fixa det :D

Nu har jag fått i mig lite mat så nu känns allt bra :D

Ska över till grannarna snart och se hur de har haft det därborta i värmen förmodligen bruna som pepparkakor :(


over and out

Japp nu är det dags att dra sig. Ovanligt tidigt men vad gör man inte när man fryser ;)

Orkar inte med denna skit längre!

Någon som har ett jobb att erbjuda?? Ett där man blir uppskattad och inte bara nertrampad?  Hör gärna av er :D

Aja hur som helst. Behöver nog inte nämna hur min dag på jobbet har varit... Efter jobbet så har allt vart ok iaf. Börjar dock bli jävligt less på att mocka åt massa hästar varje dag. Idag fick jag gå upp vid 5, och på torsdag måste jag nog gå upp ännu tidigare :( Men på fredag är det SOVMORGON!!!!

Och på söndag är jag hel ledig. inge jobb och inge stall :D

Lucky ass

Tjoho vad skönt det känns när det ine är svinkallt ute! Igår var det ingen vattenkopp som hade frysit :D TJOHO!

Sitter hemma i min sköna soffa med den obligatoriska koppen med varm choklad. Mumsfillibabba. Rätt så varmt här hemma nu, kan kanske bero på att solen ligger och gassar på huset... Skönt är det iaf.

Idag har jag en seg dag. vart i stallet nu på morgonen. Ätit frukost. Ska väl försöka mig på att komma ut och rida lite. Sen ska jag till jobbet. Tänkte försöka klämma in ett besök hos älsk först.

Borde nog städa oxå...

Ok att det äntligen har varit en underbar vinter, men just nu vill jag ha lite varmare...


Hade tänkt att göra en hel del saker idag. Men de sket sig rätt så snabbt. Hästarn akom inte ut förrens vid 11-snåret. Mockningen gick snabbt. Men sen skulle jag försöka få igång alla vattenkoppar som frusit. Så fram med värmepistolen och försöka tina alla ledningar. Efter ett tag så började tillslut att rinna i dom. Så in med hästarna fort som fan innan de fryser igen.

Enligt smhi så ska det bli lite varmare snart, bara 5-10 minus. mkt bättre än 20 :S

Ikväll blir det iaf underbar middag. Jag, Maria, Martin, Fia och David ska äta hummer och annat gott till :D Mums! Ska se om någon vill handla åt mig så slipper jag åka in.

22 grader MINUS

Brr det är lite kallt nu. har precis ätit min frukost som bland annat bestod av varmcholkad med mini marshmellows :D

Ska strax ner till stallet och släppa ut hästarna. De fick frukost inne idag. Vattnet har frusit i de flesta boxar :( Så nu blir det mkt släpande av vattenhinkar. Måste nog in till Gnesta och köpa några fler...

Försöker elda här hemma men det går inge bra.  Ibland tar det fart på en gång men ibland så kan man hålla på i evigheter innan det blir någon fart på brasa. Just nu längtar jag till att ligga på en strand i bara bikini, en drink i handen och inte behöva oroa sig för att man fryser....


Stressiga dagar...

Just nu känns det lite stressat. Jobbar en hel del plus att jag har ett helt stall att ta hand om. Och inte nog med det, pga att det underbara vädret som vi har så måste jag oroa mig för om hurvida vattnet kommer att frysa eller ej. Både till husen och i stallet.

Men trots alla tidiga mornar så känner jag mig inte så trött. Klockan ringer mellan 5-7 på mornarna och då är det dags att dra ut till stallet för att sedan åka till jobbet.

Nu har jag iaf en ledig helg att se fram emot, så det blir lite sovmorgon både för mig och hästarna ;) Ingen som klagar i denna kyla iaf, just det på tal om kyla. Min värmemadrass är helt UNDERBAR!! Såååå skönt att gå och lägga sig i en varm och skön säng. Ska ta och inskaffa en till så jag har värme i HELA sängen :D


I'm so lonely, I have nobody, I'm on my own....

Sitter ensam i min lilla stuga ute på landet. Har fått igång värmen lite men inte tillräkligt, ändå har jag eldat nästan hela dagen :(

Imorgon börjar man kl 6 och innan det så ska jag fixa hästarna... tur att det kommer hem snart. Det är lite jobbigt nu när det är så satans jävla kallt.

Har varit helt borta de senaste dagarna/veckorna inte orkat med speciellt mkt. bara slappa och bara va...

Nä lägga i lite mera ved och kolla till min värmemadrass i sovrummet. Äntligen lite värme i sängen ;)

RSS 2.0