Snart minus på kontot....

Varit uppe i stan i dag med syster yster. Först var vi och klippte oss. Blev super nöjd (som vanligt) Men det var även lite utgifter :( Fick dock lite rabatt, så där försvann ca 450kr för klippningen och sen lite på diverse hårprodukter. Sen bar det av till ridsportsbutiken. Där blev det ett par nya tävlingsridbyxor (eftersom mina gamla har en stor brun fläck på rumpan som jag inte får bort...) ett par tyglar och en ny hjälm som gör att jag inte ser ut som en svamp.
Sen iväg till nästa butik och där blev det tävlingskjorta och en grimma. Massa utgifter...
Sist hamnade vi på Willys och Hemköp...

Så nu har jag 15kr kvar på mitt konto och det är ca två veckor kvart till löning... hur ska detta gå? Ska betala räkningar, betala tävlingar, tanka bilen och lite annat. Inte bra... Jag som tyckte att jag hade koll på min ekonomi, men tydligen inte.

Får börja sälja saker på tradera igen, tror att jag kan få tillbaka mitt konto efter det att jag "råkade" bli avstängd.... ops ;)

Nä nu börjar Grey´s igen :D

Fan vad irriterande!!!

Kollade resultatlistorna från gårdagens tävling. och om jag inte hade rivit sista hindret så hade vi hamnat på en tredjeplats och blivit PLACERADE! Men nu så råkade vi peta ner ett litet hinder och hamnade precis utanför prispallen, SURT!
 Men vi var snabbast i grunden i alla fall :)  Nä vi tar revansch nästa helg istället!

Tävlings time :)

Idag var det dags igen då. Tredje tävlingen för mig och Amadeus. blev fört en clear round på 90cm, som vi klarade galant :) Sedan var det debut (tillsammans...) i 1 meter. Det gick mkt bättre än vad jag hade trott. Känndes riktigt bra. Blev dock lite för ivrig och sneddade lite väl mycket på sista hindret i omhoppningen, så vi fick med oss en bom.... Annars skulle det ha blivit placering för oss. Surt...

Under hela dagen hade jag super coachen Michis med mig. Hon var duktig och påpekade både mina vriset och mina fördelar :) Sådant tycker vi om!


Fick äran att mocka hela stallet efter det att jag kom hem. Så inte förrens vid halv sju varjag klar i stallet och kunde åka hem.

Var duktig och körde transport för första gången också. Måste berömma mig lite för att det gick bättre änvad jag trodde. Gick till och med bra när jag skulle backa :D

Nä vara lite social hos syster nu som springer runt med dammsugaren i

Hur tänktes det här då...?

Har lite små halv panik nu. Kom på att jag har ingen transport när jag ska tävla på söndag... ops... Men har hittat en nu, dock obesiktad men det får gå! Sen ska jag ragga upp en bra "drag" bil som jag kan använda. Känns som om att jag inte har tänkt så mkt på HUR jag ska ta mig till tävlingarna... hehe

Så är det någon som har en transport till övers som antingen vill låna ut den eller sälja för en skaplig slant så hör av er :D

Får väl i annatfall hyra ett släp till de kommande tävlingarna. Hoppas att det inte är allt för dyrt bara...

Nä gå och sminka av mig nu, bädda rent och borsta gaddarna och sedan hopp i säng. Mycket att utföra imorgon.


wish me good luck! ;)

Vill inte längre

Nu får det banne mig vara nog! Vill inte vara sjuk längre! Har varit sjuk sen jag kom hem från England :( och det blev inte bättre efter Frankfurt resan heller, men det var ändå sååå värt att åka!

Lever just nu på hostmedicin och halstabletter. Ska tävla på söndag och vill gärna vara lite frisk då iaf...

Men men det löser sig nog.

Hemma igen

Nu har man kommit hem efter en mindre än 24 timmars vistelse i Frankfurt. Har haft det så otroligt skönt och ROLIGT! Vi hade kanonväder, runt 27-30 grader, strålande sol och underbar sommarkänsla! Allt var så grönt och fint där nere! Var precis som sommar! Det var inte ens kallt att sitta ute på kvällen, i t-shirt!

Vi var och shoppade (jag köpte nog mest...) Åt supergod lunch. Gick omkring och kollade stan, var och gick nere vid kanalen, tog en kall öl på en uteservering. Åt god middag med gott vin och god drink som avslutning. Sen vidare och festa!  Stannade dock inte lika länge som vissa andra pga att min röst försvann, lite jobbigt. Så jag fick ca 2timmars sömn på hela resan.

Vandrarhemmet som vi bodde på var helt ok! Jättebra läge och supertrevlig personal!

Ser verkligen ifram emot nästa spontana mini-semester med tjejerna igen!

Lite bilder kommer senare (glömde då kameran, så jag väntar på bilder från de andra...)

See ya!

Nästan allt klart

Nu har jag uträtt istort sätt allt som jag hade tänkt att göra idag. Ska bara ut med sopporna innan jag drar till jobbet...

Har till och med sytt in två par jeans :D Så nu har jag hela två par till som jag kan änvända!

Ska bara fixa badrummet. Vet seriöst inte vad som har hänt där inne. Men det är ingen vacker syn...

Inte många timmar kvar till Frankfurt nu :D

See ya!

Mirakelkur någon?

Jag är sjuk! Jag har ont i halsen och näsan rinner som aldrig förr. Och jag som ska till FRANKFURT imorgon :( Hur ska dettta gå? Vill inte vara sjuk när jag är där borta. Visserligen ska vi bara vara där en natt men ändå. Ja vill inte ligga på rummet när jag är där nere! Jag vill vara ute och spendera pengar!!!!

Idag ska jag städa och plocka lite här hemma. Laga syrrans jeans. Leta fram min tävlings licens. Boka tvättstugan samt gå ut med soporna. Ut och rida lite, Amadeus kan inte stå så mkt nu när vi ska tävla i helgen och eftersom jag ska bort imorgon måste jag ut idag. Sen ska jag laga middag och så ska jag jobba. Nämde jag att jag var sjuk? Hur ska detta gå...?

Håll tummarna för mig nu att allt går bra och att jag blir frisk!

See ya!

It's so quiet...

Och det är inte roligt! Min röst har lagt av! Kan knappt prata och när jag väl gör det så gör det skint ont i halsen :( Hate it!

Aja hur som helst så ska jag jobba idag. Kommer inte kunna säga någe, varken när jag svarar i telefonen eller när kunderna kommer och frågar mig saker, rätt så skönt i och för sig när man tänker efter :) hehe

Men men nog om det. Igår var vi och firade min kära syster yster som fyllde år, hela 25 år blev hon! Så nu är hon närmre 30 än 20, illa....

Jag hade gjort lite smörgåstårta (lite för mkt...) som var jätte god och alla uppskattade den :D Så idag ska jag över och sno lite innan jag drar vidare till jobbet.
Bara jobb idag och imorgon 17-20 sen drar vi till FRANKFURT! Ska bli så skoj! Hoppas bara att rösten ger med sig innan dess. Ska dessutom tävla i helgen så det vore bra om man blev frisk och kunde rida lite också innan.

See ya!

Mycket på en och samma gång

Idag hade jag tänkt att ta ut lite sovmorgon. Men bara för att man har bestämt sig för det och ställt klockan på 11 så är det ju klart att man ska vakna lite innan nio, blir så less....

Har i alla fall vart uppe i stan idag och handlat  in lite ingridienser som ska vara i smörgåstårtan som syseter ska bjuda på imorgon (snällt att jag får ta ledigt från mitt jobb för att göra den åt henne som inte hinner för att hon jobbar...?)

Hur som helst så lät jag och mamma henne ta disken iaf, någon ska hon nog allt få göra!

Sen var det ut till stallet och rida lite på lilla Amadeus som för övrigt tyckte att allt var skita läskigt, suck.

Hjälpte Terese lite med jobblistorna, är inte avundsjuk på henne för att hon får göra dem. Vilket jävla jobb.

Aja, Imorgon är en annan dag och en jäkla massa personer som fyller år. Så Grattis i försott till Andrea, syster och Nico och alla andra kompisar som fyller år! Så imorgon blir det party! (Om jag orkar..)

See ya!

Och så var man tillbaka...

Var precis som jag trodde. Det var absolut inge roligt att komma hem! längtar tillbaka! Hade helt underbart där nere! Saknar dig Andrea!!!!!!

Men men. Upp vid halv sex imorgon och iväg till jobbet, suck. Jobba hela dagen. Hade så fruktansvärt tråkigt och bara räknade minuterna, var lagom pigg också. Har ju inte blivit så mkt sömn de senaste dagarna ;)

Nu har jag i alla fall kommit hem från stallet. Har ridit hopplektion för Michis. Och det gick Jättebra!!! Hur skoj som helst. Så nu ska jag anmäla mig till lite tävlingar :D

Nä försöka och hitta något att äta kanske?

See ya!

Vill inte!!!

Vill inte åka hem idag!!! Vill stanna kvar här! Inte tillbaka till jobbet! VILL INTE!

Aja hur som helst så har jag iaf packat nu, så håll tummarna att jag inte har övervikt :o  Sen som vanligt så går det inge bra när jag bokar mina bussbiljetter. Blev lite fel igår igen, en siffra fel och vips - Jenny har inte fått sin biljett :( Hoppas att det löser sig iaf.

Nä fixa resten, gråta en skvätt och sedan åka hem....

See ya back in Swe!

Shopping!

Gud vad jag har shoppat idag! Bara älskar Primark :) Så mkt och sååå billigt. Sen blev det på lite andra ställen oxå :) Imorgon blir det mer!

Gud vad jag älskar detta land! Vill inte åka hem! älskling får flytta hit! Jag och Andrea planerar redan mitt andra besök! Kommer dock inte att hinna med London, vilket i sig inte stör mig så mkt. Är så fnt här och London finns ju alltid kvar! Får bli nästa gång! Ikväll blir det över till killarna och lite grillning sen blir det utgång!

nä prova lite kläder och forsätta på vinet, andra flaskan ;) hihi

See ya!

A day in Bournemouth

Idag blev det sovmorgon, blev en hel del förfriskningar igår :) Hade super skoj! Så imorse blev det lite slappande och film-tittande ;)

Nu har jag vart ute och sett Bournemouth, vart på piren och stranden och kollat in shopping stråken. Ätit lite fish ´n chips oxå :)

Det är så fint här! Parkerna, stranden, staden jag allt! Husen är to die for! Riktigt Engelskt, precis som jag föreställt mig och lite mer! Hit kommer jag absolut fler gånger! (Om Andrea vill ha mig här dvs...)

Får se vad kvällen bjuder på, om jag känner Andrea rätt så kommer det ev gå i gårdagens tecken, hehe

That's for now, see ya!

Framme!

Nu är jag framme!!!! Gick helt ok! hade lite misstag bara... Glömde visst bort att de ligger en timma efter :( ops.. så ena bussen gick bra. Den andra fick jag boka om, hela 14.99 pund, suck men vad gör man inte för att komma till Andrea en hel timma tidigare :D

Nu har jag vart här någon timma och jag har redan fått mat och helat vå flaskor vin har vi hunnit svepa i oss, nu är vi inne på skumpan :) Me like this place :)

Nu ska vi fixa iordning oss och sedan utgång! Andrea bjuder :) Hehe


See ya!

Nästa station - England och Andrea :)

Nu är det inte lång tid kvar tills dessa att jag åker. Ska bara äta klart frukosten och sen gå igenom packlistan en snabbis, vill ju inte missa att ta med någe :)

Så min resa börjar med att platet lyfter 09:40 och jag är framme vid min slutdestination vid 17:25 Ett antal timmar på vägen alltså....

Fortfarande lite små nervös över allt bussåkande, eller inte att åka buss utan att hitta till dom, kommer vira bort mig ;) Haha, just det i England heter buss tydligen inte Bus som man lärde sig i skolan, nej nej det heter Coach ?!?! De är allt roliga där borta ;)

Nä skynda sig lite nu, för snart måste vi åka hemmifrån, vill inte missa planet.

Får se om jag bloggar någe därnerifrån, om inte så ses vi om ett par dagar!


Packning pågår...

Håller på att oacka för fullt här hemma nu. Lite små ångest har ingen aning om vad jag sa ha med mig, hur många jackor och hur många SKOR ska man ta med sig? Kommer vi shoppa mkt så jag måste ha massa plats i väskan? HJÄLP tror jag blir tokig!

Inte många timmar kvar nu. Lite svårt att förstå att jag är i England imorgon SJÄLV. KOmmer virra bort mig. Men som jag sa till Andrea, det är tur att man kan språket iaf ;)

Nä försöka klura ut vad jag ska ha med mig nu...

See ya!

Vilken kväll

Fy fan igår var det fullt upp. Först massa jobb 6-15 Var i frysen hela dagen och bökade, fick ordning en hel del :)

Sen efter det var det bara hem och fixa sig iordning för att sedan tvätta katterna (lyx att ha två! ) , Damma av kvasten och på med kläderna. Sen var vi redo för förden! Iväg till Blåkulla med alla andra påskkärringar :)




Vi ses igen nästa år!

I got it!

Japp. Fick min fina lilla kjol idag! hittade den på tradera och vann den :) Så nu har den äntligen kommit med posten :)

Jag tycker den är super fin/söt, tyvärr gör ju inte David det. Men det är bara att gilla läget ;)


3 dagar kvar :)

Sen åker jag till england! tjoho!

Har recis bokat buss till och från flygplatsen. Så det ska bli skoj att se om det funkade...

Har lite små ångest om jag ska vara ärlig. Det är ju lite farande när jag väl kommti fram till Englnd, sen ska jag hitta och ta alla bussar som tar mig till rätt ställen :S Får hoppas att det inte är så krångligare som det låter...

Ska strax iväg till jobbet, jobbar 9-17 idag, ville ändra till 8-16 men det fick jag inte :( ELAKT! Så in i mejeriet och hjälpa Ingela :) Får hoppas att dagen går fort!

Baby Boooom :)

  



Sötis bebis i stallet, inte äns 24 timmar gammal :)


 


Michis och deras lilla bebbe :)


Helgen som var

Så var denna jobbhelg äntligen över :) Den har ändå gått rätt så snabbt, igår hade man roliga jobbapolers hela dagen och idag hade jag fullt upp med massa saker så tiden bara rusade förbi, det e najs :)

Igår kväll var syster och Michis över. Lägenheten var kill-fri. Så det blev lite film och lite tilltugg. De var dock inte så roliga, satt i mitten i soffan med sovande personer på var sida om mig... kul.

Nu sitter man här i soffan och slappar med älsk. Trött så det lär nog bli sängen snart.

Börjar inte förren 12 imorgon, men måste ut till stallet innan och rida. Hoppas det är fint väder så man kan rida ute. Lite tråkigt att rida runt i ridhuset...

Värme vs. Kyla

Idag har man jobbat igen. Denna gång inne i mejeriet, jag får alltid vara på de kalla ställerna :( Men men. Det var skönt folk att jobba med idag iaf! Alla lika positiva och glada! Kan ha lite med vädret att göra kanske?

Stackars Maria som få jobba hela dagen lång, från tidig morgon till sen kväll... Inge roligt, men om en halvtimma slutar hon och då har hon sagt att hon ska hem och leka lite med sin eltandborste?! ;) Haha!!!

Själv sitter manuppe hos svärföräldrarna och njuter av det fina och varma vädret på deras altan. Amadeus fick ledigt idag. Så imorgon blir det hårdträning igen. Måste ta vara på tiden innan jag sticker till England. Ska bli så skönt att komma ner dit! ocg komma bort från vardagen!

Nä ut i solen nu kanske :)

Dumma David och dumma Michis!!!!

Mmm vill ett par svarta slitna jeans från Gina Tricot. Igår ringde Michis och berättade att hon hade köpt ett par :(

Tänkte beställa hem ett par igår kväll, men David blev så grinig och klagade på att jag köper massa kläder även fast jag inte har pengar, så inga jeans där inte...

Tänkte skita i David idag och klicka hem ett par, men NEJ de var SLUT i min strl :( och min kjol jag vill ha var oxå slut!!!!

Det är inte rättvist!!!!! Så om det är någon som hittar ett par i strl 28 så kan ni ju hojta till! Vill ha dom!!! SKA ha dom!


My Darlings

Trötter

Sitter här i soffan (igen...) som en annan potatis... Är så trött, men samtidigt pigg :S

Har jobbat idag 6-15. Rätt så skönt pass nu när det är så ljust på eftermiddagarna :) Hade fullt upp hela dagen. Känndes inte som att jag blev klar med allt som jag borde ha gjort. Får ta igen det när jag jobbar på lördag...

Vart ute i stallet oxå. Idag stod klättring på schemat. Men klätterbacken som vi gick till var lerigare än vad jag hade trott. Så vi klättrade runt i alla möjliga backar som vi hittade :D

Maten står i ugnen och väntar på att bli klar. Är hungrig!

Får se vad kvällen har att bjuda på. Om man förflyttar sig någe från soffan eller ej..

Nu är den nästan helt här!

Vår, det är VÅR i luften nu! Helt underbart! Var ute i stallet och red. Hade tänkt att rida i ridhuset men det var så underbart väder ute och varmt! Så det var bara att rida ut! Hade bara västen på mig och det var nästan för varmt! Får ta av mig en tröja nästa gång! Hoppas bara att vädret/värmen håller i sig!

Amadeus var för övrigt helt underbar idag oxå! Vi kunde till och med rida förbi en traktor som hade motorn igång. Han brukar i vanliga fall flyga iväg vid den första åsynen av en traktor, men han gick så fint förbi, tittade lite på den men inga större hopp och skutt! Undrade ett tag om det verkligen var Amadeus jag satt på, så lugn var han :) Älskar den pållen! Han tog ut det i galoppen istället, i form av ett litet skutt. Han njöt väl oxå av våren som är påväg!

Nä iväg till jobbet snart, mindre skoj att stänga idag med tanke på att jag börjar 6 imorgon bitti... Men först ska jag kela lite med Mini som håller på att buffar på mig.


Amadeus

April april din dumma sill!

Och så var det första april. Redan! Jäklar vad tiden går fort nu för tiden. Räknade att det bara är 10 dagar tills jag åker till England! Ska bli så skoj synd bara att jag är pank :( Men det löser sig :)

Så april, några bra aprils skämpt? Nä, inga för mig iaf men dagen har ju bara börjat...


RSS 2.0