Jordbävning #2

Igårkväll satt jag och slappade i soffan, då helt plötsligt hela huset börjar skaka! jäklar vad pulsen gick upp! Visade sig att jag var med om min andra jordbävning!
Vi har tydligen jordbävningar här varje dag, men inte alla som man känner av, men denna kändes! frågade min värdmamma imorse om hon märkte av den, och det hade hon gjort. Men hon betedde sig som om det var vardag. Tycker själv att det fortfarande är obehagligt!

Hur som helst. Annars har dagen rullat på. Jobbat mesta dels av dagen. Borde ta tag i massvis med saker innan jag åker hem, men det kommer upp så mkt annat hela tiden...

Skulle ut och springa lite imorse, men fy fan vad det värkte i benhinnorna :( Kan inte ens minnas när jag hade så här ont. 
Imorgon är det torsdag och bara 4 dagar kvar med min underbara familj här :(

Nu ska jag sova och hoppas att få ut mer av dagen imorgon.

La Quinta

Har tillbringat helgen i öknen, närmare bestämt La Quinta! Mina värdföräldrar åkte till Hawaii i fredags får att gå på ett bröllop under helgen. Så på lördagen efter en stor frukost så satte jag mig med mina två barn i bilen och körde dit.

Sjukt fint och helt underbart! Det är barnes moster med familj som har hus där. Ligger inne på ett stort golfområde. Så innan man kommer in måste de godkänna en vid grinden. Ange namn oc se till att man finns med på listan :)

Så vi har mest slappat vid poolen och bara njutit. Igår var det fullrulle dock. De hade bjudit över massvis med vänner och deras familjer. tror jag fick ihop det till 26 barn :P Men det gick hur smidigt som helst.

Är dock sjukt trött nu, inte sovit mkt dessa två nätter. Barn som kommer in och väcker en mitt i natten och sedan tidigt på morgonen. Så det blir att skalla kudden för mig strax.

Mindre än en vecka kvar hos familjen nu :( Vill verkligen inte lämna dem. Kommer kännas så fel! :(


Bodde rätt så nära golfbanan ;)


Nära bergen


Nej nej neeeeeej!

Fan vad tiden går fort! Kan inte förstå att jag bara har lite mer än en vecka kvar här! Vill inte lämna min familj här! Kommer vara sjukt jobbigt att åka!
Kayla frågar mig varje dag varför jag måste åka, hon säger att hon vill att jag ska stanna här! Vill oxå stanna kvar! Får dra hem coh försöka hitta ett snabbt och välbetalt jobbså jag kan komma tillbaka hit snart!!!!

Annars så rullar dagarna på. Ute och springer på morgonen, förutom igår och idag då, jävla knä! Tröstade mig med lite shopping :) Så nu är det väl dags att börja rensa i garderoben så jag vet vad som ska me hem och vad som får bli kvar. Kommer inte bli lätt. En sak med USA som jag kommer sakna grymt mkt är deras underbara shopping! Fyndade ett par perfekta Rock&Republic jeans igår för 45 dollar, lovely! Får man ju knappt ett par byxor för på H&M :(

I helgen drar jag med barnen till Palm springs. Föräldrarna åkte till Hawaii idag, så imorgon dra vi till öknen och kommer tillbaka förmodligen på måndag. Skönt med lite sol och badande :)
Kat kommer även att vara där så vi kan umgås lite oxå!

Ne, nu ska jag försöka fixa mina scrapbooks, att jag alltid ska skjuta upp allt i sista minuten :P

Baseball och panda-ögon

I fredags var det dags för ett nytt au pair möte, äntligen! Missat de senaste två :( Skönt och komma ut och träffa massa människor!
Vi åkte iaf över till Dodger stadium för att titta på en av Dodgers baseball matcher! Måste dock hålla med de flesta jag pratat med om baseball -  det är DÖÖÖÖ tråkigt! Är i stort sett som brännboll, med lite andra inslag bara, men i det stora hela, nästan likadant!

Efter det (typ vid 10 på kvällen) så åkte vi hem, sjussade hem alla tjejer jag hade i bilen innan jag däckade själv i sängen.

Lördagen spenderade jag först nere på stranden, låg och slappade i solen och spanade in killarna som spelade vollyboll brevid, ögongodis :P
Sedan upp och börja jobba. Gick helt ok. Märkte på kvällen att jag hade bränt mig lite, på ettlite udda ställe. Bränt mig runt ögongen, så nu är man helt röd runt ögonen och på ögonlocken, ricktigt sexigt! Haha! Är annars väldigt duktig med att smörja in mig, hela 30 har jag på mig, annars skulle nog hela jag vara röd :(

Idag blir det en slapp dag med häng med lite kompisar, jobbar senare ikväll, dock bara 3 timmar,så det kommer gå fort.

Bara 2 veckor kvar med familjen nu :( Paniken börjar smyga sig fram...


Jag och Sandy på matchen


Getting ready!

Inser knappt att jag bara har lite mer än 2 veckor kvar här hos min underbara familj :( Vill inte åka hem men samtidigt ska det bli skönt, kommer förmodligen få panik lite då och då oxå...

Hur som helst, har varit rätt så duktig denna vecka. Eftersom jag inte kängre har ett gym att gå till längre :( så får jag nöja mig med lite löpning. Så först blev det 11,2km i måndags, i tisdags var jag slapp och sprang bara 10km, igår blev det 12,2km (sprang lite först på morgonen oxå men men...) Och idag blev det BARA 5km, med lite egen styrketräning på ca 15min.
Se hur långt det blir imorgon. Trodde aldrig att jag skulle tycka om att springa. Får hoppas att mina knän tycker likadant, peppar peppar ta i trä...

Har även varit hos tandläkaren idag, var en ny upplevelse, eller nä, var rätt så likt Sverige :P Jag ska nämligen bleka mina gaddar lite, så vi var där och göt ut en skena till mig, ska tillbaka dit nästa vecka och fixa det sista. Hoppas på ett bra resultat :)

Nu ska jag göra iordning mig för lite Grey's!

12 maj

Så var denna arbetsvecka snart slut, gått så sjukt fort. Kan kanske ha att göra med att jag var ledig måndag-tisdag, men ändå :P

Vet inte om det är för att jag börjar bli van med mitt varierande schema eller vad, men jag tycker att jag jobbar mindre och mindre, känns inte som om att jag jobbar 45 timmar i veckan, men tydligen gör jag det. (min värdmamma håller koll på timmarna) Kanske är det att jag trivs så sjukt bra i denna familj?

Igår var det sista gången jag var på gymmet här, mitt medlemskap gick ut, så nu blir det egen träning min sista tid här, lite löpning och så på stranden, är det inte synd om mig?

Parker hade sin första nattvard idag, och det firades ordentligt. På med fin kläderna och tjejerna såg ut som små brudar i sina klänningar. Har vi det oxå så i Sverige? Var trevligt iaf. Efter det så blev det lite brunch här hemma. Jag fick äran att göra en tårta till Parker, och den uppskattades av alla :) Blev inte som jag hade tänkt mig, men nöjd med slut resultatet iaf.

Ska börja jobba igen om en timma, har barnen hela kvällen då försäldrarna ska ut på middag. Imorgon blir det förhoppningvis slapp på stranden.

34 dagar kvar till Sverige nu...



Parkers tårta


Hurtig!

Började dagen med att springa 5km innan jag väkte barnen. Åt frulle med dem och såg till att de kom iväg till skolan ordentligt.
Sedan till gymmet och springa ca 20min på crosstrainern för att sedan köra ett 60min bodypump-pass. Klar med allt detta kl.10:00, helt ok :)

Så vad ska man hitta på resten av dagen då? Ska hoppa in i duschen strax och sedan förmodligen börja fixa med Parkers tårta han ska ha på lördag. Han har sin första communion, typ nattvard, så då blir det tårta efteråt :) De gillade min tårta jag gjorde till Kayla, så jag fick även äran att göra denna. Älskar att baka!

"Bara" 24 dagar kvar som au pair nu... Ihhhh....


Kaylas tårta


Seattle!

Morsning korsning!

igår kom jag hem från min lilla tripp till Seattle. Om ni inte har varit där, ÅK DIT! Helt underbar stad! Så fin och allt är bara super! Trivdes så enormt! Vill ni veta någe annolunda?? Jag skulle hellre bo i Seattle än här i LA... Japp, där har ni det.

Bodde hemma hos en kompis och hennes man, de var så trevliga så och jag hade en underbar tid med dem. Hann även med massor av alla turistiga saker, som att åka upp i Space needle, åka en duck-tour (bil/båt som åker både på land och i vattnet) Knata runt på Pike Place market och se alla galna fisk-säljare kasta fisk emellan sig. Och om man var kaffe sugen så fans det, bokstavligen ett Starbucks i varje hörna. Har aldrig sett så många i en och samma stad, men det kommer ju därifrån så...

Annars är allt bara bra, kan inte fatta att jag bara har 26dagar kvar att jobba, innan jag åker tillbaka till NC och möter upp min underbara älskade saknade familj! Snart hemma i Sverige oxå, känns så sjukt! Ska jag lämna allt här? Känns som om att ens liv är här nu... Kommer sakna så mkt här! Men det är ju bara en flygresa bort :P

Ne, nu ska jag ut och knata lite innan jag ska möta upp en kompis för lite kaffe :)


Space needle


Första Starbucks butiken


Seattle!


RSS 2.0