Världens bästa pålle



Jag och Amadeus idag

Första tävlingen, Första Nollan :)

Japp idag har jag och Amadeus varit ute på våran första gemensamma tävling. det var i Björkvik, en vanlig clearround på 90cm, lagom att börja med.

Allt gick bra. Han var så lugn och snäll, förutom på ett hinder på framhoppningen, då han var lite seg och jag tänkte trycka av lite tidigare, men det ville inte han, så jag hamnade lite på halsen och han fick då PANIK, så han stack åt sidan och jag damp ner i backen. Aj sa rumpan...

Inne på banan gick allt bra. Kom lite konstigt på några hinder men inget som inte underbara Amadeus fixa :) Så duktig och fin pålle, så glad att jag får ta hand om honom :)

Så efter en felfri runda och en rosett rikare var det bara att åka hem igen. Får se när nästa tävling blir. har ju fått lite mersmak nu :)

Nä in i duschen och sen äta och så iväg till jobbet :(

Nervös...

Ohh imorgon gäller det...

Blod och Nålar

Ska strax upp till stan och göra lite ärenden. ska bland annat lämmna blod, Ihhh tycker inte om nålarna, bara titta åt andra hållet och hoppas att det går över snabbt...

Sen shoppa lite häst-grejor också, ska se om jag hittar någon ljusbrun förbygel... har ingen och det behövs. Sen kanske man hittar någe till sig själv :)

I'm addicted...

(rätt stavat?)

Kan inte hjälpa det kan bara inte sluta, det är igentligen inte såå roligt men så fort man har tråkigt, inget att göra då är det en räddare i nöden, sa jag att det är väldigt tidsfördrivande också?

Talar givetvis om min nyfunna vän Röj,  - Can't live with it, can't live without it... -


Sängen kallar...

Nyss hemmkommen men snart är det dags igen.

Mm kom precis hem från jobbet, var en lugn men ack så seg kväll. plockade lite frontade lite, hjälpte kunder, ja de gamla vanliga det vill säga.

Snart ska man dit igen, börjar kl 6 imorgon bitti, alltid lika morgonpigg.

Ska lossa av dagab bilen som kommer, med lilla trucken för den stora har någon slarvat bort nyckeln på, plus att dörren till stora frysen inte går att öppna. så lycka till med att få in alla frysvarorna imorgon. Gud så roligt jag kommer att ha imorgon.

Känns som om att morgonen kommer att bli väääääldigt lång. Suck....

Seg

Har precis kommit hem från stallet. Red lite dressyr på Amadeus idag och han var jättefin =) Det jobbiga var att jag blev helt slut i benen. Men det var det värt.

Snart ska man till jobbet oxå. stänger idag och öppnar kl6 imorgon bitti, seeegt...

Mini försöker få min uppmärksamhet nu genom att knata runt i nacken på mig, så man kanske ska kela lite med henne innan hon ger upp.



Mini och Hubbe myser i soffan

Damn it

Som det ser ut nu så verkar det inte bli någe Åre för min del, så surt när man äntligen har bestämt sig för att åka så får man inte ledigt från jobbet...

så det blir till att sitta hemma och tänka på alla som har det roligt uppe i fjällen, suck.

nä nu ska jag kolla på film men älsklingen.

Vilddjuren




Amadeus och Vilje umgicks lite igår när de fick springa avsig all energi i ridhuset

Nä nu ska jag ut till stallet och rida lite, hoppas han är lite mindre pigg än vad han var igår :S

Jag har ångest...

Vill åka till Åre men samtidigt skriker min plånbok Nej, men jag har ju ignoerart det förut så varför kan jag inte göra det denna gån oxå??

vore så skoj att äntligen få åka lite bräda, var så länge sen sist, ungefär 5-6 år sedan, jag kanske har glömt bort hur man gör???

Nä fundera och klura lite på det. Och varför måste dessa jävla liftkort vara så jävla dyra???

Helg, inte för mig

Nop tycker det e fel att nästan alla är lediga på helgerna, men inte stackars jag, antingen jobbar jag på jobbet eller så ska man vara i stalletoch fixa, eller bäst av allt, man har båda två på en och samma helg. Körigare än vardagarna juh!

Sen är det inte skoj att gå hemmifrån och lämna älsklingen och veta att man inte ser honom förren sent ikväll. JAG HATAR VERKLIGEN ATT JOBBA HELG!!!! vore det inte för pengarna så skulle jag skita i alla helger och bara vara hemma och mysa med älskling.

Nä snart ut till stallet och sen till jobbet. hemma seeeeent ikväll....

Rekomenderas


Wild Child

Bolt

Två nya filmer som jag tycker är riktigt bra, den första är en riktig "Jenny" film som David skulle ha sagt. Bolt ät nya filmen från Pixar och den är Riktigt bra! Värda att se båda två!

Mina älsklingar har äntligen kommit hem



Såå fina, nu är det bara att vänta in sommaren så jag kan använda mina nya babies :)

Jag är trött

.... Snark.....

Beroende?

När jag är sjuk brukar jag kolla på film, för det är oftast det enda jag har ork till... igår gick det nog lite till överdrift...

Kollade nämligen på Tv i mer än 12 timmar 12 TIMMAR, det kanske inte är så bra. Kollade igenom hela säsong 1 och 2 utav Lipstick Jungle. Såååååååå jävla bra serie, ångrar lite att jag har kollat igenom alla avsnitt, för nu har jag inge att kolla på, eller jo det har jag ju men jag vill se fler av dessa avsnitt. Och för att inte tala om ögongodiset i serien, yummy :)

Hoppas att de kommer nya avsnitt snart. kanske måste ladda ner?



Just nu den bästa serien som går!!!

Så konstigt det blev...

Inlägget innan ser lite roligt ut. Kan kanske bero på att datan jag använde i Kina bara ville ha tecken och inga vanliga bokstäver...

Såg dock rätt så coolt ut på deras data med alla fina kinatecken, här hemma ser det bara konstigt ut...

Hur som helst, nu har vi iaf kommit hem. hade det helt ok om man bortser från att jag var supersjuk och blev inte piggare förren det var 3-4dagar kvar av semestern, såååå roligt. orkade inte ens shoppa - förstå hur sjuk jag måste ha varit då om jag inte ens orkade det.

Kommer lite biler och annat snart.

Just det! min sadel har äntligen kommit, efter ca 2 månader, men det var sypersnygg och passade perfekt! Var lite orolig där ett tag att jag hade blivit blåst på 3000 spänn (köpt den på tradera...)

地热空调芙蓉鸟kina

的图噶人itne爱太痛上课日 那个佛如的图玻璃人怕快


China here we come!

Ja nu är det inte många timmar kvar inna planet lyfter. sitter hemma hos päronen och har precis ätit lite middag. David snörvlar på, hoppas att han blir frisk snart. vill ju inte shoppa själv ;)

Nä kolla att man har allt, och ringa och prata med lite folk innan man åker.

Får se omjag hittar någe internet där nere så ni kan få en uppdatering, annars ses vi igen om ett par dagar!

Snart drar vi

Och jag har inte packat än, vet inte riktigt vad jag ska ha med mig. Det är ju lite kallt där oxå, skulle bli 6 minus imorgon så lite varma kläder måste man ju ha, men samtidigt vill man inte svettas när man går och shoppar hela dagarna. Illa....

Nä upp o ch duscha och sätta igång med packningen.

År 2008 i bilder


Min älskling togs ifrån oss...

Mini fick en lillebror ~ Terror Hubbe

Vi drog till Kina, igen...

Denna gång åkte vi även till Hainan

"Dongan" kom och hälsade på och vi åkte bla. till Kålmården

Sofia och Daniel köpte hus, som alla hjälpte till med att renovera

Åkte till Grönan med jobbet

Var även på Stevie Wonder med jobbet

Blev superblondin

Jobba på världens bästa sommarjobb!

Festa loss i Falsterbo

Åka till egypten med älsklingen...

...Där jag simmade med delfiner

Var även i Rom

Fick tillökning i stallet

Fira jul i Gnesta för första gången, samt baka fint litet pepparkakshus


Det var lite av året som gick, får se vad detta år har att bjuda på...

Fullt ös medvetslös!

Idag har jag, Fia, Andrea, Michis och Martin tolkat efter två galna hästar. Eller Michis häst var väl inte så galen, det var väl mer våran lilla fjording som var lite smått tokig... vet inte om han har haft någe bakom sig förut, och nu hade han både en pulka och ett par miniskidor efter sig. Men duktig var han, bar lite små skutt här coh där =)

sen blev det lite mer seriös ridning i ridhuset på Amadeus. Lite pigg var han. fick in några små skutt han oxå här och där. Bara glada hästar borta hos oss =)

Trötter

Sitter i soffan och känner mig mer död än levande....

Har skrivit upp allt folk vill att jag ska köpa till dom när jag åker. Borde ha sagt att jag inte köper några jackor... orkar inte, de är så stora och otympliga, suck...

Har klickat hem lite kläder idag oxå, eller har inte skickat iväg beställningen än men snart. massa nya fina skor och klänningar. nu väntar jag bara på sommaren så att man kan ha allt fint :)




Jag och älsk i Italien
Snart är vi p G igen bara 2 dagar kvar ;)

11 MINUS

Nu börjar det allt mer likna en vargavinter. såååå j****a kallt ute. Kommer att frysa ihjäl när jag går ute. Och inte nog med det ska till stallet nu och där är det allt annat än varmt. Brrrrr...

Ser redan fram emot när jag kommer hem och får hoppa in i en varmdusch.

Nä ut och skrapa rutorna på bilen, bara det kommer att ta 20 minuter sitter som sten på rutorna.

Shoppoholic

That's me!

Sitter här och kollar in superfina skor och klänningar, vill köpa såååå mkt, men har inte råd till allt :( Jag vill bo i USA, då är frakten gratis och man slipper den jävla idiotiska tullavgiften. Fan för Tullen. bläää

Fundera på om man kanske ska sy upp några klänningar i Kina. Hittat en hel del som man kanske skulle kolla om de kan sy upp. Vore skoj. Vart I kina 4ggr men aldrig sytt upp någe.

Får ta och bli ändring med det, jag vill ha fina kläder tills i sommar, bara gå i fina klänningar och fina skor :) Looove shoes!

New Darlings

Bruna eller Röda? Eller varför inte båda? Kan inte bestämma mig...



Ny dag, nytt år och vilken början då...

Sitter hemma fortfarande sjuk. trodde att förkylningen hörde till 2008 och skulle vara över nu när det är ett nytt år, men nej.

Och inte nog med det, jag har världens huvudvärk oxå. mindre skoj. (kan bero på Champangen...)

Nu ska jag äta god frukost och kolla på film och hoppas att allt blir bättre snart. vi åker ju dessutom om mindre än en vecka. vill inte vara sjuk på semestern...


Gott Nytt År på er alla iaf! hoppas 2009 blir ett kanonår för alla!

RSS 2.0