Borta bra men hemma bäst? Njaaa, vet inte det riktigt...

Kom hem från New York igår och hemresan gick desto smidigare än resan dit.

När jag skulle åka till NY i fredags så hade vi ett riktigt stort åskoväder över oss, så inga plan fick varken lyfta eller landa, och ingen information fick man. Men efter 4 timmar så kom vi iväg. Trodde ju dock att jag skulle få en hel eftermiddag i NY, men istället så kom jag fram efter klockan 7 på kvällen.
Var så trött att jag inte orkade leta upp bussen som skulle ta mig in till Manhattan, så det blev att vinka in en fin liten gul taxi istället :D Men det gick bra det me, fort om inte annat!

Väl framme på mitt lilla vandrarhem lämnade jag av mina saker och kollade in sängen jag skulle sova i, helt ok! Delade rum med 11 andra tjejer. Gick ok, de kunde ha varait lite tystare dock på nätterna. De visste tydligen inte hur man smyger osv :P

Efter det iaf så drog jag mig ner mot downtown. Där mötte jag upp Mikalea som jag träffade på au pair skolan och sedan en annan au pair som oxå var på semester i NY. Vi knatade ner mot the Village och åt på en svensk restaurang. Helt ok, men absolut inte prisvärd! Men goda musslor åt jag iaf!
Sedan mötte vi upp en tjej som bor på Manhattan, och vi drog vidare till en krog. Väl framme i baren skulle vi beställa vad vi ville ha då herrn (runt 40 kankse?) säger " You look like goddesses" och sedan vänder sig om till bartendern och säger "what ever they want, I pay for it" Tackar säger man och beställer in en riktigt supergod Cosmopolitan :P

Valde att dra mig hemmåt runt halv två snåret. Hade ju en bit med tunnelbanan. Ja mamma, jag åkte tunnelbana själv mitti natten i NY men jag lever, så du kan börja andas igen!

På lördagen blev det lite shopping, lite häng i Central Park. Middag på Hard Rock Café och sedan utgång! Först var vi och förfestade hos en kille, 2 killar och 20 tjejer :P Men han fixa in oss alla på en nattklubb, även de som var under 21, sedan blev det gratisdrinkar där inne och shakande på dansgolvet! Drog mig hem efter 2. (Ja tunnelbana själv denna gång oxå...)

På söndagen blev det mkt knatande. Jag och Mikaela tog tunnelbanan över till Brooklyn och sedan knatade vi över bron, sedan upp vidare på Manhattan, förbi ground zero, union square och vidare.
Besökte även en svensk godis butik! LOVLEY! Men fy fan vad dyrt! 13 dollar per pound! Inte bra, men men som sagt, ett måste! Och gud så jag njöt! Så om det är någon där hemma som känner sig för att vara lite gullig occh snäll mot mig, så skulle en påse med lösgodis sitta fint ;)

Sedan knatade vi runt i Central Park och bara njöt. Så fint och underbart! Och riktigt stort! En av mina favoritplatser i NY!

Kvällen spenderades ensam, då det blev lite missförstånd här och där, men det gick bra. Satte mig och åt middag på Subway och började prata med en tjej somvar från Australien och reste runt själv här i USA, coolt! Så hade lite sällskap under kvällen iaf!

På måndagen fick jag äntligen träffa MADDE!!!! Så längesedan! Men det kändes som om att vi sågs förra veckan :P Gick och åt på ett mysigt litet ställe och sedan promenderade i en utav parkena.

Sedan var det dags för mig att åka hem. Räknade lite fel tidsmässigt, så när jag sitter på bussen till flygplatsen inser jag att jag kommer komma försen och ev missa mitt flyg... Så jag hoppar av bussen mitt i Harlem och ropar in en taxi och säger att jag ska till flygplatsen och att det är FORT!
Hann till flygplatsen och allt! Och hela resan hem gick hur smidigt som helst, även fast jag fick mellanlanda i Washington, men nu kan jag ju säga att jag var där! :P


Mitt fina lilla vandrarhem


Några svenska au pairer i Central Park


Mikalea och våra drinkar på Hard Rock


Jag på Brooklyn bridge


SVENSKT GODIS!!!!!


Den berömda bron i Central park :P


Madde occh Isso!


NEW YORK!

Imorgon vid denna tid befinner jag mig i New York! Ska bli så fruktansvärt roligt att åka dit igen, kan ju inte direkt påstå att jag såg/gjorde mkt när jag var där sist. Så nu ska jag upptäcka och leva loppan för fullt!

Flyger härifrån runt halv två på eftermiddag och kommer fram till New York runt 3. Sedan ska jag försöka hitta till mitt lilla vandrarhem jag ska bo på. Ska sova i ett rum med 7 andra tjejer som jag inte har den blekaste aning om vilka de är, men men, en upplevelse i sig :P

Har dock ett antal personer som jag ska umgås/möta upp där, så det kommer nog att gå fin fint. Perfekt väder ska vi oxå ha! Bara runt 27 grader, bara och bara men det är svalare än de 35 grader vi har här. Ska försöka att inte shoppa så mkt, har varken pengar eller plats i bagaget, så vi får se om jag kan hålla styr på mig själv, något jag då tvivlar på.

Annars har dagen bara varit bra! Promenerade med hundarna först innan jag drog till gymmet, måste gå med dem först nu när det börjar bli så varmt, annars dör de nästan. Körde iaf ett hårt pass på gymmet och det kändes riktigt skönt efteråt! Imorgon är det dags för ett nytt pass med min PT.

Åt lunch med Theresa, alltid lika trevligt! Hämtade upp Alexander från skolan och sedan slappa vid poolen undertiden han hade simlektion. Sedan körde jag en kompis till flygplatsen som oxå ska till New York :D Sedan middag med familjen på cheescake factory och nu sitter jag här ;)

Så nu ska jag ta och börja packa ner mina saker jag hade tänkt mig att ta med, får se hur det går. Har tänkt att bara resa med handbagage, eftersom det kostar runt 30dollar enkel resa att checka in bagaget...

Oh, en sak till. Jag har slutit en deal med djävulen... Får se hur detta kommer att gå.. Har tagit mig vatten över huvudet så otrologt mkt nu, inte bra... Mer säger jag inte, så sug på den :P



Tomorrow!!!!


Värmebölja!

OMG vad varmt det har varit de senaste dagarna, och inte ska det bli kallare på ett tag heller. Just nu ligger temperaturen runt 30-34 grader! och inte nog med det, det är super fuktigt i luften, så det känns som om det är ännu varmare. Men men jag ska inte klaga, än så länge funkar det, men det kommer nog bli värre i sommar...

Igår körde jag ett hårt pass på gymmet, men det börjar kännas bra iaf, och idag har jag mitt första träningspass med min nya PT, så vi får se hur det blir :D

Både i förrgår och igår var jag super trött, igår sommande jag ute på verandan under tiden jag satt och läste en bok, så skönt, men lite seg när jag vakna :p Men idag känner jag mig piggare.

Hade en kaffedejt med Theresa igår. Vi dissade Starbucks och gick till ett annat ställe, med mysig uteservering. Satt där och prata tills klockan blev 11. Sedan skulle man hem och frösöka sova efter två stora koppar med kaffe, men det gick tillslut och jag känner mig inte så trött idag.

Idag sak jag även följa med Alexander till skolan nu på morgonen, de har skrivit massa dikter som de ska läsa upp, ska bli intressant och se vad de små har skrivit :D

Ne, nu blir det frukost!

Här har ni även lite bilder från helgen.


Pieren I Southport


Pelikaner!


Vårt beach-house!


Stranden


Hela gänget


Theresa och jag i Wilmington


Beach!

Kom hem från en helt underbar helg på beachen! vi var 6 tjejer som klämmde in oss i min bil och så styrde vi mot havet! Lite mer än tre timmar tog det med lite pauser på vägen (MAT!!!) När vi väl kom fram så dumpade vi av all packning och sedan åkte vi iväg till butiken och handlade lite mat, så vi skulle överleva helgen. Sedan hem och korka upp flaskorna :P Full rulle blev det. Inte så mkt alkohol, men jag tror vi inte behövde så mkt, alla var rätt så trötta och kom in i vimsigheten rätt så snabbt! Blev lite UNO spelande, försök till att prata spanska med de spansktalande tjejerna, lite dansande, vissa av oss gjorde sandänglar på beachen, glassätande och resten behåller jag för mig själv :P

Lördagen spenderade vi på beachen. Sola och bada för fulla muggar! Så otroligt skönt! Tog även en promenad på beachen och spanade in lämpliga kandidater. Vi hittade dock bara en... dåligt utbud :( Sedan drog vi till Southport och tittade in den lilla staden, riktigt mysigt. Satte oss på en resaturang vid vattnet med varsin drink i handen :D Sedan åkte vi vidare upp till Willmington för middag. Ååååh så gott det var! Åt på en mexicansk restaurang. MUMS! Sedan for vi hemmåt igen. Väl tillbaka så blev det lite mer drinkar och sedan satte vi oss på verandan med varsin sked/gaffel och en stor bunke med GLASS!!!

Söndagen blev självklart på beachen! Bättra på det sista utav brännan. Och de sista doppen i havet för denna gång. Sedan hem och laga lunch, packa och städa. Drog hemmåt strax efter 5. var lite tröttsamt att köra, menn det gick bra.

Var dock jäkligt trött imorse, så efter att jag lämnat Alexander på skolan så åkte jag hem och sov vidare i 2 timmar, skönt! Men nu har jag iaf vaknat och varit på gymmet och sedan handlat lite mat, så nu är man tillbaka igen :D

Bilder kommer när jag laddat upp dem samt snott lite från alla andra :D Bjuder på en iaf.


I Like it, I like it!


OMG how yummy!

Måste bara berätta om min otroligt goda och rätt så nyttiga middag jag lagade igår. Fyllda kycklingbröst med varm sallad! Så otroligt gott! Fick massa komplimnager! Rob sa "careful Jenny, we might want you to cook everyday!" Alltid lika roligt att höra :D

Men nu kanske ni vill veta vad som var i den? I alla fall. Stekte kycklingbrösten i en stekpanna först på båda sidor så de fick fin färg. Sedan delade jag dem på mitten (dock inte helt igenom) och fyllde upp dem med en blandning av soltorkadetomater, kalamataoliver, feta ost och basilika. Allt finhackat! Sedan stekte jag dem i ugnen tills kycklingen var genomstekt.
Varma salladen bestod av, rödlök, paprika, selleri, cocktailtomater och kidneybönor. Allt detta värmde jag upp i en stekpanna. Sedan blandade jag det med salladsmix (ruccola, bladspenat mm) och lite mera feta ost.
Serverade med en yoghurtsås gjord på grekiskyoghurt och lite creme fraich, vitlök, chilisås och lite salt och peppar.

Otroligt gott! Och som sagt nyttigt! Ledsen över att jag inte har ngn bild på det. Men det var så otroligt jävla gott! och det såg gott ut oxå!

Hur som helst. Idag är det fredag, vilket betyder BEACH!!!! ska bli så skönt att åka iväg till beachen och bara slappa. Men först ska jag till gymmet och sedan lite andra ärenden innan vi kan åka!

19 Maj 2011

Igår tittade jag på filmen Gnomeo and Juliet. Så otroligt rolig och mysig film! Bara älskar animerat! Tror jag ska ta och kolla in filmen Rio snart :P

Annars så är det bara bra här. Har inte riktigt vant mig vid att inte ha ngn skola på dagarna, så jag har massa tid nu som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med, vilka problem man har... Idag har det iaf varit full rulle. Var på gymmet i morse och tränade arslet av mig, svetten rann som bara den :P sedan hem och tog hundarna på en promenix, tog en runda som vi inte har tagit förut. Blev en runda på 75min. Rätt så skönt! Sedan slängde jag mig i duschen och sedan iväg för att handla lite mat. Sedan blev det gasen i botten till hundspat. Så nu blir det rena och fina hundar här hemma, eller iaf förhoppningsvis en dag.
Mötte sedan upp Theresa för lunch. mkt trevligt! Tyvärr så är vi rätt så dåliga personer, så vi föll för frestelsen att gå in i mallet, självklart kom vi inte ut tomhänta :( Gash! jag suger verkligen ibland på att hålla mina löften.

Hur som helst, har hämtat upp Alexander nyss och snart bär det av till simträning, ska hämta upp hundarna efter det oxå. Men först nu ska jag se om mina nya inköp var någe bra :P


Lovley!


God morgon!

God morgon! Har nyss vaknat och ska strax gå och väcka Alexander.

Vet inte riktigt vaad jag sysslar med på nätterna nu för tiden, men det ser ut som om en tornado har passerat min säng... Huller om buller, bak och fram you name it! Men men jag sover ju bra, så vad jag än sysslar med så stör det inte min sömn iaf.

Igår tränade jag med min nya PT för första gången och det gick bra. Vi hade en så kallad prov session. Och gjorde små testeroch såg hur stark respektive svag jag var samt hur snabbt jag återhämtar mig, vilket jag tydligen gör rätt så snabbt, mina hjärtslag minskar med runt 54 slag på en minut efter att jag ansträngt mig, vilket tydligen var riktigt bra :)

Hade även en liten kaffe dejt med Theresa på Starbucks på kvällen, alltid lika trevligt! Satt och pratade om allt mellan himmel och gjord och hur mkt vi ser fram emot våran tripp till beachen i helgen! Ska bli så skönt att bara ligga och slappa i solen och drick margartias :P klagar verkligen inte på mitt liv för tillfället ;)

Ne, väcka Alexander och fixa frulle kanske?

Hundtricket

Varje gång jag är ute och går med hundarna så är det MINST en person som stannar och säger vilka otroligt fina/söta/vackra osv hundar jag har. Men jag tycker det är lite brist på unga frächa killar som kommer fram.. Kanske för att det är brist på dem i hela USA... Men men jag får nöja mig med alla hemmafruar, gamla tanter och gubbar :P

Igår var det meningen att vi skulle åka iväg på Zipplining med alla au pairer, men självklart är det folks som ska förstöra, så det blidde ju såklart inget.
Åkte iväg och hade picknick med Theresa och hennes värdbarn Holden istället. Hade det riktigt trevligt. Satt i en park och åt pastasallad och kakor och pratade en hel del medans Holden lekte runt på lekplatsen. Sedan åkte vi till våran LCC för att skriva under lite papper (måste göra det vid varje möte) Och så åt vi lite smått och gott där.

I lördags firade vi oxå Theresa, så nästan alla au pairer var där. Riktigt trevligt! Innan firade jag Jim och Maggie här hemma med familjen och åt massa god mat och efterrätt, så jag var lite lagom mätt när jag kom till Theresa. Men lite tårta slank ner ändå :P

Ne nu har jag tänkt att jag ska gå och städa ur min bil lite. Fattar inte att den blir så skitig så jäkla snabbt...


Skepp-o-hoj!

Haha nu är jag sådär seg på att blogga igen :P Måste bli lite bättring på det. kommer på massor att skriva, och sedan när det är dags att sätta sig här så... TOMT! Men men jag får göra mitt bästa på att komma på vad jag gjort :P

Har nästintill haft mardrömmar de två senaste nätterna, vilket är ovanligt. Kan kanske bero på boken jag precis läst klart. Rätt so obehaglig, men fy fan vad bra! The Guardian av Nicholas Sparks Riktigt bra! rekomenderas starkt!

Idag har jag även gjort något jag aldrig har gjort tidigare! Jag har sprungit en hel mil! jäkligt bra för att vara mig! Om jag inte vore så fruktansvärt envis så skulle det aldrig ha funkat! Hann precis in under timman oxå. Fy fan vad bra jag är! Haha. Får se om jag gör om det igen. Konstigt nog så kändes de sista 5km mkt lättare än de första, konstigt.

Ikväll blir det iaf födelsedagsfirande hos Theresa. Middag och VIN! lovley! Ska möta upp henne strax för lunch oxå. Trevligt trevligt.

Var även och hämtade mina betyg på skolan igår, så jag kan visa dem för min LCC så jag får tillbaka min deposition i slutet av mitt år här!

Ne nu måste jag fixa mig, så jag inte kommer försent!!

Farväl och födelsedagsfirande

Idag har varit en bra dag!

Började dagen med mitt sista pass med min PT, hon flyttar till andra sidan landet imorgon :( Så nu ska jag börja träna med en annan tjej. Kommer säkert gå minst lika bra, men jag kommer sakna "min" tränare. Men hon tyckte att jag skulle komma över och hälsa på henne i sommar, och vem vet, det kanske man ska göra :P

Efter det så tog jag mina små monster till hundar på en promenad. Klarade oss undan från regnet. Har absolut inget emot att det var lite halvtaksigt väder nu på morgonen. Bara skönt måste jag säga. Kommer dö i sommar av värmen, men det blir väl till att jäsa vid poolen då.

Plockade lite här hemma och skypade med lilla mamsen <3 Alltid lika trevligt, och idag fick jag inga störningar på linjen heller ;)

Sedan var jag och handlade mat inför kvällen och helgen. Theresa fyller hela 19 år idag (tänk om man endå kunde få vara så ung...) Så jag bjöd över henne och hennes värdbarn plus Ulrika på middag idag :D Riktigt trevligt! Blev pasta med pesto, permesan och pinjenötter och lite annat smått och gott till. Sedan serverades light pannacotta med bärmix till efterrätt, uppskattat det med!

Så nu sitter jag här på rummet mätt och belåten. Precis nattat Alexander och mina gäster åkte för en stund sen.

Imorgon blir det att åka in och fixa bilen, hoppas att de fixar ALLT denna gång. Fast å andra sidan så har jag inget emot att åka runt i den bilen :P




Glömde att ta en bildpå varmrätten. Men detta är iaf efterrätten!


Trallala....

Så var det tisdag igen. Dagarna/veckorna går så otroligt fort!

Idag hade jag tänkt att köra ett spinningpass på gymmet, men jag ver tvungena tt skippa det och köra vanligt istället. var inne med teresa Volvo igår och de skulle fixa den igen, så jag skulle inte hinna med ett pass :( Men jag får ta det nästa vecka istället!

Åkte iaf och lämnade bilen på service. Satt där och väntade i 1 timma och 45 min innan jag kunde ta bilen och åka tillbaka hem. Och då hade de inte ens fixat problemet, de hade inte alla delar, så det är bara tillbaka på torsdag igen. Har iaf börjat att läsa en bok nu så lite sysselsättning har jag.
Positiva är dock att mina värdföräldrar åkte till Florida idag, och eftersom jag måste ha bilen på torsdag så fick de ta Hondan. Tjoho! Jag får ha Volvon! Älskar den bilen! Massagesäten, mmmm :)

Sedan slappade jag lite hemma innan jag åkte och hämtade upp Alexander. han hade både piano lektion och simträning idag. Så det var full rulle. Och någonstans där imellan skulle jag laga middag. Men det gick fin fint. Potatisgratäng med ugnstekt fläskfilé stod på menyn idag. Mums!

Nu har jag precis nattat Alexander. Borde ta och natta mig själv oxå snart, var riktigt segt att gå upp imorse :(

Fick ett sådan sjukt godissug nu helt plötsligt, inte bra att man har en påse med svenska fiskar liggandes då :(

Måndag!

Kanske ska skriva ett litet bättre inlägg nu. Men var inte direkt på humör att skriva imorse. Men ni fick iaf en sammanfattning av min helg :P

Idag så tränade jagmed min PT utomhus, var riktigt skönt att stå ute och träna i solen. Jäkligt varmt dock. Så svetten rann lite extra idag ;)

Sedan skulle jag åka iväg med min värdmammas nya Volvo till deras butik eftersom ABS-lampan har börjat lysa i bilen och säger att den inte fungerar :S Bilen är ju liksom bara ca 2 månader gammal... Men men. Visade sig att de inte kunde fixa problemet idag, så jag ska tillbaka imorgon igen.
Ringde Ulrika och fråga vad hon och Mattias gjorde, eftersom jag befann mig ca 7min från dem. Åkte iaf till dem. Sedan åkte vi och käkade lite glass och drack kaffe. Sedan blev Ulrika sugen på att spela mini-golf, så vi drog och spelade det :D
Jag vann igen! Riktigt roligt! Det går bra för mig i spel nu! (kanske inte lika bra i kärlek :P ) Åkte och hämtade Alexander efter det.

Alexander hade sim-träning idag. Det börjar denna vecka, så nu är det träning varje dag. Så jag bänkar mig på en av solstolarna i solen vid poolen och väntar på att han är klar. Hårt liv jag har...

Sedan hem och fixa med hans läxor. Sedan lite enkel middag som bestod av pasta och köttbullar. Sedan var vi hurtiga och tog en tur på cyklarna :D  Helt underbart ute nu! Älskar detta väder!

nu sitter jag och snackar lite med Ulrika på skype, så nu ska jag vara lite social med henne.

Bye bye!

Punkter

Här får ni en sammanfattning av min helg. Allt jag orkar skriva för tillfället.

Fredagen

 - Promenerade med hundarna
 - Gymmade på gymmet med min PT
 - Gjorde Mattias sällskap, samt åt lunch med honom och Daniel
 - Fikade med Nelson och Alexander
 - Var ute och sprang i 45 min med Max
 - Var på bio med Theresa och såg Something borrowed. Riktigt bra och rolig film!

Lördag

 - Sovmorgon till 9 =)
 - Skypade med Andrea <3
 - Hämtade upp Ulrika
 - Låg och jäste vid poolen på country cluben
 - Bakade en jorsdgubbstårta
 - Åt middag med Ulrikas värdfamilj samt fira hennes födelsedag
 - Spelade kort och drack drinkar. JAG VANN!

Söndag

 - Vakna upp hos Ulrika runt 10 halv 11
 - Såg en Possum, som sedan blev skuten
 - Åkte och tittade på Alexanders piano uppträdande, han var så duktig!
 - Åkte hem och tog mig en löparrunda tillsammans med Max :P
 - Åkte och "för firade" Theresa hemma hos henne med lite fika
 - Hem och gjorde blackboard quizet för tyskan. Så nu är jag helt klart med den kursen!
 - SÄNGEN!

Angry bitch

Enkel sammanfattning av mig idag :P

Eller inte hela dagen. Dagen började bra. Eller bra och bra, hade mitt sista prov i tyskan. Vilket för övrigt gick sådär, men antar att det är det som händer när man inte pluggar... Men jag tror att jag får ett A i betyg iaf :P

Men resten av dagen, vet inte vad som har vait med mig. Känner att jag bara allmänt har varit på dåligt humör. Och varje gång jag blivit lite irriterad på Alexander(han var gnällig idag..) Så tappade jag tålamodet totalt! Han sa till och med att jag verkade lite arg... Men men man kan ju inte vara på topp alla dagar.

Imorgon blir det nog en slapp dag. Träning som vanligt på morgonen, sedan ska jag hänga lite med Mattias innan det är dags att hämta upp Alexander. vet inte än vad jag ska göra på kvällen. Är ledig hela helgen dessutom. Och Ulrika har svikit mig för en kryssning i Karabien (hur tänkte hon där???) och Daniel och Mattias ska iväg på någon festival i Charlotte. Men jag tror att Theresa var ledig, så jag ska fråga henne om hon har lust att ligga och slappa på stranden med mig på lördag :D

Ne ska försöka komma itid i säng idag. Funderar på att gå upp tidigt igen imorgon så jag hinner promenera med hundarna innan jag väcker Alexander. Var rätt så skönt.

Varför, VARFÖR?

Ska jag ha så jävla svårt att hålla löften till mig själv? Ska det vara så himla svårt, nä man tycker inte det. Men sen så bryter man dem om och om igen. Ett utav alla mina löften som jag försöker ge mig själv är bland annat att shoppa MINDRE! Försöka spara på pengarna och inte bara låta dem glida ur fingrarna. Men jag hittar alltid bortförklaringar, men det är ju på rea, men bara ett till, måste muntras upp, nä ska unna mig saker! osv... Suck, inge bra på det här. Kanske ska be Teresa att inte beta mig någon lön på ett tag. Så jag inte kan spendera dem.

Idag efter att jag först gick upp kl06.00 för att promenera med hundarna och sedan köra Alexander till skolan och köra ett pass på gymmet med min PT. Så åkte jag och hämtade upp Mattias, Daniels kompis som är här på besök. Vi åkte vidare till Tanger outlet och skulle köpa kläderna som vi inte kunde betala i helgen (problem med kassa systemet...) Men självklart blev det lite mer på lite andra butiker oxå. Sedan när vi var klara där så drog vi till Southpoint.
Min tanke var ju att det var han som skulle shoppa och inte jag, men jag tror jag slog honomm rätt så bra :P Dock blev hans nog dyrare! Älskar reorna här i USA! Nästan allt som jag köpte var på rean, eller när jag tänker efter så var allt på rean! Lovley!

Handlade 3 toppar, 3 t-shirts, 2 linnen, 1 tjocktröja, 1 cardigan och 1 par chinos från Banana Republic, Tommy Hillfiger, Gap och Aéropostal. Till en kostnad på totalt 129 dollar, typ 800 svenska kronor. Allt hade innan prisnersättningen kostat 422 dollar! Man kan nästan säga att jag fyndade :P

Ne nu ska jag åka iväg och äta middag med familjen, sen ska jag möta upp Theresa för våran vecko-kaffe. Har inte blivit ngn på ett tag nu eftersom hennes familj har varit här och hälsat på.

Bye bye!

Normal? Onormal?

MÄrkte ngt konstigt idag när jag var och tränade på gymmet. Jag svettas om knäna. Alltså det rinner svett från knäna! Ehh? E det normalt? Aldrig varit med om någe liknande förr. Men nån gång ska väl vara den första... Hur som helst, skönt var det att träna iaf. Har verkligen fått in rutin på att dra mig till gymmet nu, skönas är det att träna på morgonen. Hade möjlighet att träna innan skolan idag!

På tal om skola, hade mitt näst sista prov idag. Känndes helt ok, bara hoppas att min lärare tycker samma sak. Ledig imorgon och sedan tillbaka på torsdag för "the final exams" Sedan var det slut på skolan. Lite delade känslor där. Har varit riktigt kul att gå till skolan, men det ska bli skönt att slippa alla läxor och prov :P

Hörde även att det hade snöat hemma i Sverige idag. Tänkte på er där hemma när jag gick runt i shorts och linne och svettades idag. Var till och med svettigt att bara ligga som en strandad säl på solstolen i solen :P
Gick även i shorts nu på kvällen (efter kl8.00) och motionerade hundarna. Så varmt och skönt. Tycker det kan vara sådant här väder hela sommaren och inte runt 40 grader och 99% luftfruktighet som det med största sannolikhet kommer bli.

Ne nu ska jag nog ta och sova lite. Så jag orkar med shoppingen imorgon (och pluggandet :P )

Valborg, Helg, Shoppingförbud, Minigolf, Polis-stopp....

Ja det var ju tydligen Valborg i helgen. Såg dock inte så många brasor här. Ärligt talat så såg jag inte någon! Konstigt, undar hur det kommer sig :P

I Fredags åkte jag och hämtade upp Ulrika hemma hos henne. Alexander och hennes barn lekte ett lite tag, medans vi satt nere vid deras damm och pratade och hade det trevligt.
Sedan åkte vi iväg för att hämta upp Daniles andra kompis som kom på besök hit till staterna. Skylten hade vi med oss såklart. Dock är vi inte de bästa med att komma i tid alla gånger, så det gick fort imellan filerna och lite mer eller mindre olagliga hastigheter, men vi kom fram iaf och det slutatde med att vi fick vänta x antal minuter :P

Sedan drog vi och åt lite sushi, gott! Sedan drog jag och Ulrika hem till mig, där satte vi oss i min säng med varsin skål med glass och tittade på film, mysigt!

Lördagen tillbringade vi först vid Southpoint, duktig var jag och inte handlade ngt förutom lunch. Sedan var det dags att åka till flygplatsen igen och hämta upp Ulrikas familj denna gång :D Körde dem sedan till biluthyrningen, tog bara två varv runt flygplatsen först.

Sedan stack jag iväg med Daniel och Mattias. Först satt vi på en uteservering och drack varsin öl, sedan drog vi iväg och spelade lite minigolf. OCH JAG VANN!!! woho! Daniel var inte så glad över det...

Sen blev det lite matinhandling. Lagade mat åt grabbarna hemma hos Daniel och sen satt vi bara och slappa och drack lite öl.

Idag blev det frukost på Crackel Barrel, sedan drog vi till Tanger och shoppade lite och mötte upp Ulrika och hennes familj. Lovat mig själv att inte shoppa ngt, men kom hem med en väska från DKNY, såååå snygg! 48dollar istället för 145, helt ok ;)

Åt tre rätters med killarna innan de drog iväg på innerbandy träning/match. och tanken är väl att jag ska plugga lite nu inför mina prov i veckan. Men jag orkar verkligen inte, lat Jenny!


woho vann med hela 6-9 poäng över killarna!


Ulrika, Mattias, jag och våran superfina skylt!


Haha, kom ju på att  jag glömde att skriva att jag blev stoppad av polisen igår påväg hem till Daniel! Så sjukt skoj, visste ju att jag inte hade gjort ngt olagligt så jag var inte ett dugg nervös när han kom knatandes mot min bil med handen på pikadollen, välkommnade honom med ett stort leende :D
Var tydligen skattemärket på bilen som var lite gammalt. Oups. Men jag fick inga böter eller ngt, men en roligt upplevelse. Aldrig blivit stoppad av polisen förut, inte ens i Sverige.


RSS 2.0