Fler lediga dagar efterlyses!!!!!

Idag har jag varit ledig från jobbet. Hade varit skönt med sovmorgon men så blev det inte. Istället så var det bara att kliva upp vid 7 och börja sortera tvätten och börja tvätta... Men det behövdes, hade inte mkt rena kläder kvar.
Efter ett antal timmar utav tvättande och vikande av kläder så gick jag iväg till banken en snabbis och satta in lite lösa pengar jag hade här hemma. Så nu har jag i stort sätt sparat ihop mina shopping pengar till Kina :D hela 9500kr rikare på kontot blev jag!

Sen ut i stallet och rida, blev dock bara en häst. Har fått så j*vla ont i handleden, så det var inte så lätt att rida då :(

Har även varit på en lång prommis med syster. Har nog gått nästan 7km. Duktigt av mig! Så nu behöver jag inte ha dåligt samvete fär att vi ska äta paj ikväll till Grey's

We are the champion WE ARE THE CHAMPION!!!!!

Gårdagens tävling var en riktigt höjdare!!!!

Kännde mig som vanligt lite små nerrvös innan. Och sen att det blåste storm gjorde inte saken bättre... Amadeus som i vanliga fall blir tokig så fort det ä något som fladdrar eller låter, rörde inte en fena igår för all plast från ensilagebalarna som fladdrade fritt i vinden.

I första klassen 1.05m, Så känndes allt bra. Fick ett riktigt bra tempo och var felfria i första fasen :D Sedan var det dags för omhoppning. Tog lite väl stora svängar, vissa var planerade medans vissa blev ändrade under ritten pga funktionärer... Men det gick iaf bra. Efter att alla ridit klart så visade sig det att jag hade blivit 2:a. TJOHO!!!

Andra klassen gick oxå bra. Fick dock ett ner i andra fasen. Näst sista hindret... typiskt, men det räckte iaf till en  4:e plats!

Så jag kom hem med två fina rosetter och två fina schabrak!

Super nöjd med dagen! Och bara älskar min häst!!!


2:a placering i 1.05m


4:e placering i 1.10m


Vardagslyx

Idag efter en någolunda seg dag på jobbet så stack jag och Maria hemåt vid 3. Snabbt hem och packa ner bikinin och lite kläder för att sedan hoppa in i den röda faran och åka och plocka upp Syster Yster.

Sen blev det raka vägen till Trosa. Först så strosade vi runt på stan lite. Kollade runt i lite olika butiker. Sedan begav vi oss till Stadshotellet. Där blev det bubblande av :D Vi var helt ensama. Så lite slappande i bastun, bubbelpoolen och relax avdelningen. Så mysigt!!

Sen gick vi upp till restaurangen. Där blev det massa god mat och massa trevligt prat!

Skönt att få lyxa till det lite mitt i veckan :D

Detta måste göras om!!!

Snart dags för kvällens underhållning :D

Nyss hemmkommen från jobbet. Snabba var vi idag oxå. har en känslöa att det är jag som stressar på alla, men vill man hem så vill man :D

Ska äta lite nu för att snart dra över till Maria och kolla på Svenska Hollywoodfruar  Så underhållande. Det har ju stått om dem ivarje tidning varje dag sen förra avsnittet visades :p men men de är ju underhållande. Men jag skulle VERKLIGEN INTE vilja leva det liv de lever...

Nä mat var det ja!

Det går ju bara man vill

Idag var det dags för tävling igen. Denna gång i Mälarhöjden. Kände lite si och så om att tävla där men det gick ju helt Ok.

Fick 4 fel i båda klasserna men det känns inte så mkt. Självklart tråkigt men det härliga var att det känndes som att allt flöt på. Han lyssnade för skänkeln, tog förhållningarna bra och vi kom fin fint på alla hinder :D Så i det hela stora så är jag jätte nöjd!

Var ändå bara min 4:e 1.10 start. Så det känns ju skönt att det går frammåt :D

Så nu hoppas vi att det går ännu bättre nästa helg!!!

Tack Moa för den underbara hjälpen! Skulle inte kunna tävla utan dig! och min egna lilla fanclub idag :D Sjögren, Steffi och Engerdahl!!!! :D Så trevligt så att träffa alla igen!

Alla dessa flyglektioner tar musten ur mig...

Idag hade jag tänkt att jag skulle vara duktig och få mkt gjort nu när jag är ledig.

Började dagen med att åka ut till stallet. Hade tänkt att först rida Amadeus och sedan ta en liten ur på Lennon. Men jag han inte ens från stallplanen med Amadeus.
Satt upp. Hur fint och lugnt som helst. Han står stilla och verkar lugn. Han tar ett steg fram och sedan PANG! Han flyger i luften. Kör rodeo för fullt! Upp flera meter i luften (känns det som iaf) för att sedan landa och ladda om för nästa. Längst hela stallet. Tror att han ska forsätta runt stallplanen, men i sista stund så gör han en tvärsväng åt höger varav jag forsätter åt vänster och landar rak på backen. 10cm ifrån en järngrind... Tur i oturen kan man säga...

Gjorde rätt så ont, men klara mig relativt bra med tanke på vad som kunde ha hänt. En svullen hand och lite blåmärken är det jag har just nu. Huvudvärken har jag gömt bakom lite värktabletter :D

Så det blev inte så mkt ridning mer där. Hem och vila och för att senare åka ut till stallet och försöka ta mig upp i sadeln. Longerade honom lite föst. Gick bra. Sedan satte jag upp. Och det gick jätte bra! Han kanske hade lite dåligt sammvete...?

Nu har jag iaf var på kalas. Ätit lite tårta, en del bullar, druckit lite kaffe och självklart ett glas vin :D trevligt trevligt. Imorgon blir det jobb. Sen ut till stallet igen. Förhoppningsvis utan någon rodeo ;)

Första avsnittet av nya säsongen med Greys!!!!!!

OMG!!! Vill se resten NU!!!!



Rebecka vart är du.....?

Ja den frågan fick vi många gånger igår ;)

Jag, Michis, Maria och Martin satt och förfestade lie igår hemma hos mig. David och hans kompis Kjell (?) var oxå med oss ett tag! Michis hade så fint bestämt att vi var tvugna att gå ut och festa när hon nu är är hemma.

Tanken var att vi skulle till Nyköping, men precis när vi skulle dra få slog det om och vi stack till Södertälje. Inte så mkt folk i början och jag konstanterade rätt så snabbt att jag och Michis var de enda blondinerna :D haha

Efter ett tag så dimper det in fler och fler! Hade jätte trevlig kväll som slutade på Mcdonalds i Moraberg :D

Och som sagt! Rebecka var ärrrrrrrrrrrrr du??? ;)

Oups I did it again....


Betällt lite mer kläder nu :D Och det var mestadels sommarkläder... Men det kommer ju fler!

sammanlagt fick jag och älsk mer än 7000kr i rabatt :D älskar när det är REA!!!

Svinigt värre...

Fy fan. Jag har blivit sjuk :( Så jävla jobbigt. kan kanppt andas för att näsan är helt igen täppt och halsen vill inte riktigt fungera den heller. Låter som om att jag har festat i flera dagar :S

Hur som helst. Började dagen med jobb 7-16 gick helt ok. Bokade in en lunchdate med Maria :D sen efter jobb var det lite snabb handling för att sedan åka hem och äta tidig middag. Sen iväg och rida. Först lilla Lennon och sen hoppträning med Amadeus. 
 
Så nu är jag helt slut dags att sooova :D

fredagsmys = Städdag???

Idag har jag varit ledig. Men ändå så gick jag upp vid åtta. Åt frukost och åkte ut till stallet. Red ut en runda i det härliga regnet... Men jag hade på mig en superstor och gul regnjacka så jag blev inte så blöt, dock blev Amadeus lite rädd när den blåste till ;)

Sen var det hem och börja städa. Först diska undan all disk som var utplacerad lite här och där i vår stora(?) lägenhet, sen städa, plocka undan massa kläder och annat skit, sen damma och dammsuga för att slutligen avsluta med att tvätta golven :D

Har även fixat maten. Gulaschsoppa :D mmm mums!

Nä nu ska vi iväg strax och kolla in jultidningar. Snart är det jul, ojoj vad tiden går snabbt :D


Snart är det jul :D


Se upp alla kempegoe gutter o jänter FÖR VI KOMMER TILL NORGE!!!!

Japp nu var det bokat och klart. Jag, syrran, Maria, David och Tobbe drar till Norge-Oslo i oktober :D

Ska bli så jävla roligt. Ännu en kortis resa! Me loooove! och det bästa av allt, det kosta oss enbart 10 ÖRE för flygresan!!!! Najs price!



Days with the babes

Idag har jag vart i stan och träffat Andrea och Amanda. Mkt trevligt.

Först lite slappande i diverse butiker och lite soffhäng på Vero Moda. De har byggt om i PUB-huset och gjort jättefina provrum med fina och sköna soffor framför som man kan slappa i medans man får se Amandas fina modevisning ;)

Tillslut hamnade vi på Nivå 22, var evigheter sedan jag var där, men ölen var billig liksom maten :) Satt där ett tag och snackade massa strunt. Så trevlig så! Saknar dem redan!

De skulle dra ut i kväll och festa vidare men tyvärr så börjar jag vid 6.00 imorgon så det skulle inte bli någon större hit (till och med rådfrågat med chefen, ingen bra idé tyckte han). "vi har set tillräckligt av den sidan" som hans å snällt sa :D


Fin fina brudarna :D


Upp till stan för en date with the GIRLS!!! :D

Ska strax börja göra mig iorning. Haft en liten slapp morgon med lite soffslappande ;) Ska upp till stan och träffa Andrea och Amanda! Ska bli så skoj att träffa dem! Amanda har jag inte sett sen vi slutatde på Taffsnäs.

Idag fick jag änligen sova ut har sett fram emot denna sovmorgon rätt så länge nu. vaka nde inte förren vid havl elva :D Najs!!!!

Nä just det fruksot var det ja! sen iväg!

RSS 2.0