Tävlings debut på 1.10m

Igår var det tävlingsdebut för mig i 1.10. Jag och Moa lastade in Amadeus och drog oss till Trosa.
Första klassen gick helt ok (1m). Vi hade bättre tempo än förra tävlingen men kom inte riktigt rätt på alla hinder... Men vi klarade fas1 i omhoppningen gick det bra tills vi fick en liten tabbe till andra hindret blev lite väl snäv sväng och vi kom inte riktigt över muren. Så det var bara att lägga en volt och komma på nytt. Resten av banan gick det kanon! Så nöjd var jag. Vi kom på 11:e plats av 27 startande. Ok

I andra klassen (1.10) Så gick det mkt bätte. Vi hade ett bättre tempo och han svarade bra framåt. Dock hängde jag inte rikigt med i första hindret i kombinationen. Så ett nerslag fick vi. Men men det kan hända även de bästa ;)  Kom på 6:e plats av 15 startande. Helt ok fösta start i 1.10 så vi får ta revansch nästa tävling :)

Iväg till tvättstugan nu!

Inbrottstjuv Nr1

Har precis slutat på jobbet. Dagen gick fortare än vad jag hade tänkt. Trodde det skulle bli en lååååång dag men timmarna bara svisha förbi :)

Skulle sedan till syster, där grabbsen ska gamea och vi tjejer äta jordgubbar, Svenska :) Men när jag kom hit var det ingen hemma. Vilken tur att jag har nyckel! Hihi så det var bara att kliva rakt in och bänka sig framför datan tills de behagar att komma hem.

Kolla startlitorna inför imorgon och planera dagen lite...

Vill inte!

Imorgon kommer Terese hem. Och om jag har otur så tar hon tillbaka Amadeus! Vill verkligen inte det! Vill ha honom hela sommaren och hela höstern och hela våren. Kort och gott jag vill inte lämna ifrån mig honom! Och idag när vi var ute och red så var han SUPER mysig! Han var så mjuk och fin. Kunde har ridit hur länge som helst om det inte vore för att jag var tvungen att åka hem för att jag snart börjar jobba. Suck...

Imorgon är det tävlings time! tjoho! Börjar bli mindre och mindre nervös inför tävlingarna nu! Tycker det bara blir roligare och roligare! Ända pressen är väl att man vill bli placerad! Har ju kommit utanför precis några gånger men även lyckas klämma mig in oxå! :D


Nä iväg nu, jobbet kallar...

Utmaningen

Marias utmaning...

Tre saker som alltid finns i min/mitt......

Kylskåp: Smör, marmelader, tomatpuré
Frys: Grönsaker, bär, kyckling 
Skafferi: Pasta, kakao, mjöl 
Handväska: Plånbok, läppglans, nycklar
Sminkväska: Mascara, ögonskugga, ögonbrynspenna
Badrumshylla: Deo, parfym, tandborste
Förråd: En jäkla massa kläder, väskor, skit?
Hjärna: Massa planer, kaos, drömmar 
Jackficka: Mynt, lypsyl, nycklar (då jag inte har någon väska...)
Kryddskåp: Timjan, kanel, italiensk salladskrydda
Barskåp: Rom, vodka, bailys
Köksbänk: Salt- och pepparkvarn, gamla mjölkpaket (jäkla DAVID!)

Jopp det var det... utmanar alla som vill. Skicka gärna era svar till mig :)

Tuff torsdag

Idag var det rätt så jobbigt att gå upp. Kom hem vid halv elva igår. Var tuffa 5km att springa och de satte sig sina spår i mina stackars ben, för att inte tala om mina höfter. Kännde mig genast 50år äldre...

Jobb dagen gick i alla fall fort. Nästan för fort, men det var bara bra. Michis kom och hämtade mig efter jobbet och vi for iväg upp mot stan. Först lite Bauhaus och kakel inhandling och sedan till Hööks där jag lämnade tillbaka en trasig grimma och köpte nytt schabrak på rean :) Och sist men inte minst IKEA.
Var där ett antal timmar. Mesta tiden var vi vid tygavdelningen. Michis skulle ha gardiner och var tvungen att kolla igenom allt. Sen när hon tillslut hittar ett tyg hon vill ha så finns det inte. Hon funderar seriöst på att klippa sönder en av de färdigsydda provgardingerna för att få sitt tyg. Som tur var tog hon sig samman och köpte ett annat tyg istället.

Sen var det raka vägen hem efter lite felkörning i rondell. Michis vet inte skillnaden på vänster och rakt fram ;) hehe

Ne kolla klart på Tv sedan SÄNGEN!!!!!


Ps. Nu har jag en transport tills på lördag så nu är allt klart! Here we come!!! ds.

Hur tänkte jag här?

Igår var jag uppe i stan och sprang Vårruset. Har inte sprungit på jag vet inte hur länge. Kan inte minnas när det var sist. Vilket måste betyda att det var evigheter sedan. Plus att det inte var länge sedan jag stukade foten och knäckte till lite revben. Har inte tränat något sedan dess. Jo jag har ju ridit, men man använder inte kroppen på riktigt samma sätt där som när man springer.

Men jag var jätte duktig och sprang HELA sträckan, alla 5km. Det kanske inte gick så fort på vissa ställen, men jag SPRANG! så jag var jätte stolt över min insats! Nu väntas en relijäl tränigsvärk kan jag tänka mig... Mindre skoj.

Nä iväg till jobbet nu.

Stormvarning

Var ute i stallet och red. Och vi höll bokstavligen på att blåsa bort. Shit vad längesedan det blåste så här mkt. Och det håller i sig än...

Nä fixa håret och dra mig upp till stan.


Ps. jag har en bil tills på lördag men ingen transport än så länge.... ds.

Kläd problem

Jag har inga kläder att ha på mig! Rotar runt i både garderober och byrålådor. Men ändå kan jag inte hitta något som jag vill ha på mig... Hittar inga tröjor eller byxor. Känns som om jag har nada.... I-lands problem på HÖG nivå.



Som sagt, inga tröjor....



Och inga jeans... (då har jag även rensat bort lite...)

otursdrabbade Jenny

Japp ska tävla på lördag och jag har varken bil eller transport... Hur ska detta gå?

090525

Måndag igen. Veckodagarna bara rusar förbi. Vet inte riktigt vad jag tycker om det... Har i alla fall inget direkt roligt att se fram emot. Möjligtvis näst nästa helg. Då är det Gnestadagen och Andrea kommer ner! Ska bli hur skoj som helst. Men sen är det lite brist på roliga saker.
Bara jobb jobb och jobb... Just nu är jag rätt så less på mitt jobb. Borde kanske byta, men kanske inte är rätt tid att byta jobb nu direkt och för det andra så vet jag inte ens vad jag vill jobba med. Så jag forsätter att bara bekväm och håller mig till det jag har....

Ska till jobbet strax. Ska möblera om i frysdiskarna (tjoho...) Så nu komme alla kunder gå och klaga att de inte hittar någe. Har kommit fram till att kunderna vi har, i nästan 90% av fallen ÄLSKAR att klaga. Ja har man inge bättre för sig så....

Städtant

Var som  sagt hos Michis igår. Blev inge målande, men det blev desto mer diskande... Medans Michis gick runt och skurade rent alla möbler så stod jag och diskade porslin.

Sen var vi uppe i Michis rum och hin rensade ut ENA garderoben som va full med jag ve inte vad! Så bar vi över lite saker och gjorde iordning. Så nu ser det lite mer hemtrevligt ut :D Mkt lila.

Blev även kvar där på middag. Mm gott var det och vi fick glass och jordgubbar till efterrätt, Me Like!

Sen blev det rätt så mkt soffslappande framför TV:n Tror jag somnade till lite då och då, men jag var inte ensamm :)

Åkte hem strax innan tolv. Med ett lyse på bilen (måste ta och byta det snart...)

Nä iväg till stallet nu och sen jobb till kvällen. blää...


Idag är det fredag!


Ska hjälpa Michis idag i hennes "lilla" hus, vet inte riktigt om vi skulle måla eller bara rensa bland sakerna. Ska ringa henne om ett tag, men man vet ju aldrig hon kankse ligger och sover. Har ingen större lust att väcka henne....

Ska ut till päronen en snabbis på landet först innan. Tänkte köpa med mig lite fika för att få lite exkta pluspoäng ;)

Nä upp och byta om och iväg. Klockan är ju ändå över 12...

Jag kan det där med att komma precis utanför placering ;)

Var och tävlade idag. Gick jätte bra. Kom 3:a i första klassen av cirka 40 startande :) Helt ok! I andra klassen gick det också bra. Dubbelnolla även där. Men dock inte tillräckligt snabbt. Hamnade på en 11:e plats och det var 10 som blev placerade. Skillde inte ens 1 sekund. Så de kunde ha blivit två fina rosetter :)

Var hel nöjd med dagen annars förutom framhoppningen till andra klassen. Det finns tydligen idioter till allt! Hade lust att bara skrika på alla inkompetenta idioter som bara förstör för alla andra! Men men det gick i alla fall bättre för mig än bitchen till så kallad ryttare. Suck IDIOT!


Men nu laddar vi om och tar nya tag för nästa helg ska jag debutera i 1.10m! Tjoho håll tummarna!



Fin fint ekipage med en fin tredje placering!

Blixtvisit till Stockholm

Var uppe i stan en snabbis idag och inhandlade lite saker. På mindre än 2½ timma lyckades jag köpa:

* 1 T-shirt topp
* 1 Linne
* 1 Tunika/Blus
* 1 par Chinos
* 2 Trosor
* 1 par Skor
* 1 Långklänning
* 1 Kjol (till syster....)
* 1 Tårtfat (självklart rosa)
* 3 Strumbyx-strumpor
* 1 Leggings

Sen åkte jag för att möta upp älskling och bjuda honom på lunch. Blev snabbvarianten - Pizza buffé på Pizza Hut ;) Längesedan....

Nä byta om och åka och hämta transporten, ut till stallet och rida och sen göra ordning inför tävlingen imorgon :D
 

End of the weekend

Så var äntligen denna helg över för att följas av en full jobbvecka med ännu en helg :( Suck aldrig ledig...

Helgen har iaf varit bra. Lite grillning och lite Eurovision tittande. Fel låt vann dock. Stör mig något så fruktansvärt på sångaren. Ser ut som om han är tagen ur en saga en Hobbit typ...

En låt som fastnat lite på hjärnan är refrängen från Tysklands bidrag "Miss kiss kiss bang" Resten är väl sådär....

Längtar något så fruktansvärt efter sommaren nu! Vill verkligen ha värme, sol, picknickar, trevliga kvällar med diverse drycker och underbart sällskap!



Det blev inte riktigt som vi tänkt oss...

Igår var det Derby dags. Vagnhärad och Häradsvallen var "the place to be" :) Efter lite halvhjärtad uppvärming och lagfotografering så var det dags för matchstart.

Tyckte att vårat lag spelade på bra och SJYSTAS! Efter 40 minuter intensivt spelande, så blev vi tyvärr besegrade... Ställningen blev 4-2 till Vagnhärad (inte för att skylla ifrån mig, men de hade VÄLDIGT många fotbollsspelare i sitt lag och MÅNGA som inte tillhörde "Jobbet") Men Trevligt hade vi iaf! Och jag fick göra ett mål, det är inte alltid man knäar in bollen i mål ;)

Efteråt blev det trevlig grillning och lite törstsläckande drycker. Mycket trevligt!

Efterfest hos syster. Eller snarare slappt soffsittande. Tittade på andra semifinalen av Eurovision Song Contess. Måste säga att det var väldigt många DÅLIGA bidrag denna omgång. Men det får man hoppas är en fördel för Sverige!

Tjoho!

Idag när jag var ute och red så kunde jag både trava, galoppera och hoppa! Utan att det gjorde allt för ont! FINALLY!!

Ok. Det gjorde lite ont i traven när jag red lätt. Känndes knappt något när jag galopperade och det är ju huvudsaken när jag ska tävla. Travar inte runt en bana direkt ;)

Nä ladda upp inför Grey's nu :D

Ps. Imorgon är det fotbolls derby! Ska bli skoj att göra någe med jobbarkompisarna utanför jobbet också. hoppas vädret blir bra bara! Ds.

Man blir ju tokig!

Nu får det fane mig ta och räcka med smärta i revbenen! De borde gå över nu! Höft och ben börjar bli mkt bättre men varför itne revbenen??? VILL INTE LÄNGRE!!!

Var ute och red igår. Skrittade en timma. Han måste röra på sig. Hans mage har blivit ENORM, illa... jävla gräs....
Men hur som helst, det gick bra. Försökte trava lite men då sa revbenen ifrån! Så idag åker jag ut med lite värktabletter i kroppen och linande revben. Får se om det gör någon skillnad. Hoppas...

Igår var det schlagerkväll hos mig igen, var sååå länge sedan känns det som. Michis, Fia, Maria och Cicci kom och gjorde mig sällskap. Garvade igenom de flesta bidrag och sa "hur tänkte som här?" Men Sverige gick vidare iaf. Får hålla tummarna att det går bra i stora finalen också.

Nä ut till stallet nu och sen jobba hela kvällen :(

Typiskt

Idag hade jag tänkt att vara duktig och lämna blod, först för att jag har fått en kallelse och sedan för att jag fick ett mess där det stod att de hade brist på min blodgrupp.
Så när jag väl kommer upp dit och fyller i blanketten med diverse frågor, bland annat "har du blivit undersökt av en läkare, varför?" Skrev att jag blivit röntgad och att jag föll av hästen. Då tycker de att jag har för ont för att lämna blod. Suck. Får lämna om en månad när jag inte har ont längre. Kul att de bestämmer hur ont jag har.
Men men åker väl dit igen om någon vecka.

Klänningen jag ville ha fanns men som vanligt såg den för jävlig ut på mig. Tycker inte omatt köpa kläder. Ska hålla mig till skor...

Så var det måndag igen, vart tar dagarna vägen?

Dagarna bara rusar förbi! Shit vad allt går fort. Som till exempel, på jobbet ska vi spela match mot Hemköp Vagnhärad. och det är på TORSDAG! Det var ju evigheter sen vi bestämde det. och nu är det dags! Shit!

Helgen har varit lugn jobbade i lördags och i söndags var jag ute och donade på landet med mams och paps.

Ska strax upp till stan. Ska lämna lite blod och se om man kan umgås lite med mamma. Sen kanske köpa någe onödigt? Hittat en supersöt klänning som jag vill ha. Ska kolla omden finns kvar i butik. Håll tummarna.

Bye!

Det går inte...

Kommer inte kunna tävla imorgon  :( Har knappt kunnat sovit någe inatt pga att det gör så fruktansvärt ont i mina revben! Vill verkligen tävla! Får hoppas att det går över tills om två veckor (och det borde det väl?) För då är det en nya tävling på G.

Såå irriterande! Jävla revben! Hatar skiten! Vill inte ha ont längre. Räcker med att jag gjorde illa foten för ett par månader sen. Detta var det sista jag vill! FAN!

Kanke går det ändå.

Var ute och red imorse. Gick helt ok. Gjorde lite ont i höften när jag satt upp men sen klände jag inte av den mer :) Desvärre är det med revbenen. De gör desto ondare. Speciellt när man ska sitta ner i galoppen... Men jag vill verkligen tävla på söndag. Ska prova att rida igen imorgon och bestämma mig då om jag ska eller inte.
Tycker att jag proppade i mig massa värktabletter innan jag åkte ut men det verkar inte hjälpa för jag känner abolut ingen skillnad :( Har till och med smort in mig med tigerbalsam ;)

Ska till jobbet strax. Håll tummarna för att smärtan i revbenen går över till imorgon!

See ya!

det gör ont

Det är en bara beskrivning om hur det känns just nu. Har riktigt ont i revbenen idag. Mkt värre än igår, men de säger att dagen efter är värst. Så vi hoppas på att det går över tills imorgon. sen är det höften som spökar, har ont där också och svullket är det men inge blått.

Syster har varit så snäll och tagit hand om mig hela dagen. Tog en liten tupplur hemma förut för att jag hade lite ont i huvudet och undertiden så städade och diskade hon i köket. Såååå snäll. Jag har världens bästa syster! Älskar henne!!!!

Ska prova att jobba imorgon i alla fall. Har inte råd att vara hemma mer. Räcker att jag var hemma i två veckor förut med foten. Sen måste jag bli bra tills på söndag, vill verkligen tävla! Spar de starka värktabletterna jag fick av läkaren tills dess :D

Nä dricka lite te med syster nu.

Nyss hemkommen från akuten

Har precis kommit hem från akuten nu. Hände en liten olycka när jag hade hopplektion idag. Jag och Amadeus missade lite i en studsövning utan stigbyglar och jag flög av. Och fy fan vad ont det gjorde. Har flugit av många gånger men aldrig så att det har gått så illa.

Så David och Fia fick komma ut till stallet och köra hem mig och Moa. Sen var det bara att åka in till akuten efter samtal med Sjukvårdsrådgivningen. Väl där inne blev jag undersökt och fick även röntga lungorna...

Diagnosen var (tack och lov) bara att jag fått en ordentlig smäll och muskel blödning. Som kan vara i ungefär 1 vecka. Men vi hoppas på att det ger sig tidigare med eller utan mina kära värktabletter. För jag VILL, nej jag SKA tävla på söndag! Måste MÅSTE!!!!!!

Så håll tummarna att jag blir bättre! Snart!

Nä tvätta av sig lite av sanden, känner att jag har lite kvar i örat... Sen sova, om det nu går... :S

Nu måste väl sommaren vara påväg, på RIKTIGT!

Det klipper gräsmattan här utanför!!!! Tjoho det är ett säker kort på att det snart är sommar! Lääääängtar!

Städdag

Idag är det tvättdag som gäller. Är i desperat behov av både strumpor och trosor. Så det var en jäklans tur att tvättstugan var ledig idag. Annars så skulle jag bli tvungen att stå och tvätta i handfatet i badrummet, inte roligt.

Till min glädje så var det inte så mkt "jobiga" saker att tvätta, så som massa tröjor och byxor. Så det underlättar lite. Sen är tvättstugan ledig HELA dagen så jag kan känna mig lugn och inte behöva stressa (tar lite tid att tvätta lakan, som sedan ska manglas och allt...)

Ska även försöka att städa undan här hemma. Tid har jag får se om jag har LUST bara...

Har även hopplektion ikväll, får se hur sent det blir, med tanke på att Michis slutar fem och ska sedan rida INNAN hon håller lektion för mig. Kommer bli en sen kväll...

Dags för frukost nu i alla fall!


Måndag 4/5

Så var det måndag igen. Tycker att dagarna/veckorna går väldigt fort nu. Som nästa vecka. Då är det löning IGEN! Tycker att jag fick min alldelse nyss.
Kankse kan det vara för att jag har haft det så skoj den senaste tiden. Först alla roliga resor och sen att jag och Amadeus äntligen är ute och tävlar och att det går BRA! Sååå roligt och så är sommaren på väg!
Känns som om att det kommer att bli en kanon sommar! Så mkt roligt att göra! Läääängtar!

Städa lite här hemma och sedan kolla på gossip girl. missade det igår...


Snyggaste solbrännan än så länge...

Vart på hopptävling med Michis hela dagen. Gick riktigt bra för henne. Tyvärr så fick hon ett pet i båda klasserna, men det var bara otur. För det såg riktigt fint ut!

Var rätt så skönt väder idag, men det var lite blandning av sol och moln, så antingen frös man eller svettades.
Sen så dammade de det en hel del. Så för att skydda mig från diset som blev och allt damm från banorna så gömde jag mig bakom mina solglasögon, och det har jag nu fått sota för.... När jag kom hem och såg mig i spegeln så ser jag att jag blivit lite bränd i ansiktet FÖRUTOM där jag haft mina glajer.... Så jag är hel VIT runt ögonen.... Illa, men det är bara att hoppas att det lägger sig tills dess att jag ska jobba imorgon.

Nä laga lite mat kanske.

Sååå nära denna gång oxå

Har precis kommit hem från ännu en tävling. Gick bättre denna gång. Blev dubbel nolla i 1 meter klassen! Låg länge som trea men från ingenstans så kom det in en ryttare, så det blev delad 2:a plats och jag hoppade ner till en fjärde, PRECIS UTANFÖR PLACERING :( Surt! Men vi fick en bra runda iaf!
Får väl tänka tredje gången gilt nästa vecka då ;)

Och Tack Moa för stödet och sällskapet idag!

Nä upp till svärföräldarna och lämna bilen, som jag fick låna :)

See ya!

Vår!

Nu är det officielt vår! Eter valborg är det vår! Så finally! :D

Firade hos syster igår vi var några tjejer som grillade och hade det trevligt. Jag var dock helt död. Var så trött, så jag somnade på soffan innan tolv tror jag...

Sov tills klockan var halv tolv idag. Så skönt att äntligen få sova ut lite. Har väntat på det i flera dagar!

Idag ska jag bara slappa och ta det lugnt baa njuta av att vara ledig! Senikväll ska jag ut i stallet och rida och fixa och dona lite. För imorgon är det tävling igen :D Bara hoppas att det går bättre än förra! Så håll tummarna!

See ya!

RSS 2.0