Sista november

Allvarligt! Vart tar dagarna vägen? Tyckte inte det var så länge sedan det var första november... Tiden går så sjukt fort! Jag har en känsla av att december kommer gå ännu fortare! Så mkt roligt inplanerat.

Idag har det varit en lite seg dag. Åkte bort till Cary (ca 30-40min bort) för att lämna in Teresas Volvo på service, satt där och väntade i 1 timma och 45 min. Hade med mig min lilla skolbok, så jag försökte vara duktig och få saker gjorda undertiden. Sedan efter det åkte jag och mötte upp tjejerna för lite frukost hos Gabbie, blev ingen promenad för mig :( Får gå en dubbel så lång nästa vecka :P

Sedan hem och ta emot Alexander. Han hade varit hos läkaren och vi tyckte inte att det var ngn idé att han åkte tillbaka till skolan efter det. Så han har varit hemma större delen av dagen.

Har för övrigt värdens huvudvärk som vägrar att släppa! Känns som om att jag har en rock-konsert i huvudet, mindre skoj.

Men imorgon är det första december och då är det heltok att vara jultokig! Känns som om att folk kollar lite konstigt när man redan börjat med allt. Men nu är ALLT tillåtet! Woho! Christmas here we come!


Strumporna är uppe och väntar på att bli fyllda av tomten :D


Glögg och adventsljusstake!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0