Mammoth!

Sitter för tillfället uppe i Mammoth och glor på tv :) Är barnvakt ikväll då föräldrarna är ute och äter middag. Än så länge så ligger alla barnen i sina sängar, hoppas att det forsätter så :) De vågar kanske inge annat :P

Det är iaf hur fint som helst här uppe, brist på snö dock, men det hoppas jag att det hinner att ändras på tills nästa gång vi kommer upp hit. Tur att vi har ett stort fint hus som vi alla får plats i iaf. Men det var inte så roligt när vi kom upp hit i fredagskväll, vattnet hade nämligen frusit. Mindre roligt, så det gick inte ens att spola på toa, och då är man lagom glad att man delar toa med 5 ungar... Men vattnet kom tillbaka efter ngr timmar.

Eftersom det inte finns så mkt snö här uppe och ena killen i familjen som är här med oss bröt armen igår när han åkte snowboard, så bestämde de sig för att skippa skidåkningen idag och åka iväg till Yosemite national park. Tog oss ca 1 timma att komma dit, men gud så fint det var! Ska lägga upp lite mer bilder när vi kommer tillbaka hem. Vi var även ute och gick lite på en frusen sjö och det var lite små läskigt, för det kändes som om sjön "andades" det knaka och mullra och vibrerade från isen. Lite spookie.

Imorgon blir det iaf att åka tillbaka hem igen. Känns konstigt att ena dagen gå med vinterjacka, mössa, halsduk och vantar till nästintill sommarklädd dagen efter.

Ne, nu ska jag titta klart på min film och hoppas att det finns några morgonpigga människor hemma i Sverige som kopplar in sig på Skype!


Jag i Yosemite national park med Half Dome berget/klippan i bakgrunden


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0